Halo : Reach پرفروش ترین بازی 2010

Dreadlord

کاربر سایت
GamesIndustry.biz چند لیست منتشر کرده که پیش بینی های خود درباره ی عملکرد بازیها در سال 2010 را نشان می دهد. نکته جالب در لیست اول وجود Halo : Reach به عنوان پرفروش ترین بازی سال 2010 است!

پیش بینی پرفروش ترین بازیهای 2010

1. Halo: Reach
  2. Final Fantasy XIII
  3. StarCraft II
  4. Call of Duty 7
  5. FIFA 11
  6. BioShock 2
  7. Mass Effect 2
  8. God of War III
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Gran Turismo 5

بازیهایی که عملکرد آنها در زمینه فروش معلوم نیست!

1. Alan Wake
  2. Heavy Rain
  3. Darksiders
  4. Split Second
  5. Brink
  6. APB
  7. Mass Effect 2
  8. Dante's Inferno
  9. Just Cause 2
  10. Metro 2033
  11. Max Payne 3
  12. Red Dead Redemption

احتمال داشتن کمترین محبوبیت برای هر سبک

1. Music – 33.7%
  2. First-person shooter – 13.5%
  3. Real-time strategy – 12.6%
  4. Casual / social – 10.3%
  5. Action / adventure – 7.3%
  6. Racing - 7%
  7. MMO – 6.2%
  8. Sports – 6.2%
  9. Role-playing – 3.2%

احتمال داشتن بیشترین محبوبیت برای هر سبک

1. Casual / social – 32.3%
  2. Action / adventure – 23.5%
  3. MMO – 17.3%
  4. Role-playing game – 9.7%
  5. First-person shooter – 9.1%
  6. Racing – 2.9%
  7. Real-time strategy – 2.3%
  8. Sports – 1.5%
  9. Music – 1.5%

آخرین ویرایش:
بزارین میان معلوم میشه دیگه به نظر من HALO امثال بهترین فروش رو امکان داره داشته باشه بازم باید دید در آینده چی میشه اما به نظر من هم GT بیشتر از این حرف ها میفروشه .

و میشه گفت باید دید بین دو بازی HR و AW برنده سونی خواهد بود یا ماکروسافت
باید منتظر ماند

اگر بین این دو بازی رقابتی باشه به نظر من بیش از ٪95 احتمال داره که مایکروسافت ببره به دلیل عرضه ی یک بازی عامه پسندتر با داستان قوی
متاسفانه باید قبول کنیم که فروش HR کاملا غیر قابل پیش بینی هست
در مورد خود تاپ تن هم به نظرم فقط و فقط جای HALO درسته و واقعا به حساب نیاوردن عناوین WII به عنوان عناوین پر فروش خیلی مبتدیانست

اگر بین این دو بازی رقابتی باشه به نظر من بیش از ٪95 احتمال داره که مایکروسافت ببره به دلیل عرضه ی یک بازی عامه پسندتر با داستان قوی
در مورد خود تاپ تن هم به نظرم فقط و فقط جای HALO درسته و واقعا به حساب نیاوردن عناوین WII به عنوان عناوین پر فروش خیلی مبتدیانست
بیشتر از اون، به خاطر تبلیغات بهتر مایکروسافت نسبت به سونی منم فکر میکنم AW بهتر از HR بفروشه.

اتفاقا من اصلا با وجود Halo : Reach در رتبه اول موافق نیستم! به نظر من پرفروش ترین بازی امسال Starcraft 2 میشه. تا آخر هم پای حرفم هستم!:biggrin1:

با حرف آرش موافق هستم.

بازيهايي مثل Alan Wake و Heavy Rain جداي از اينكه فوق العاده هستند ، نمي توان فروش قطعي رو براشون تضمين كرد. باز ممكنه AW رو بتونيم بالاتر ببريم ولي HR به طور قطع سبكي هست كه نمي توان بهش اعتماد كرد. خود كيج هم چنين چيزي رو تاييد كرده و من خودم به شخصه ديدم كه مردم بازيهاي اكشن ديگر مانند God of War رو به HR ترجيح دادند.

بازم ميگم اين بازيهاي فروش خوبي مي كنند ، ولي در سطح 10 بازي كه خود اين سايت گذاشته نمي توانند فروش كنند.

بیشتر از اون، به خاطر تبلیغات بهتر مایکروسافت نسبت به سونی منم فکر میکنم AW بهتر از HR بفروشه.
بازیهایی که زیادی مانور روش داده میشه شکست میخورن نمونه همین AW که مطمئن باشین این همه تبلیغ باعث شکستش میشه

احتمال داره که مایکروسافت ببره به دلیل عرضه ی یک بازی عامه پسندتر با داستان قوی
اگر بر اساس داستان قرار بفروشه مطمئن باشین HR فروش بیشتری میکنه چون اگر فارنهایت را بازی کرده باشین میفهمین
ولی در مورد AW هیچ چیزی معلوم نیست

بازیهایی که زیادی مانور روش داده میشه شکست میخورن نمونه همین AW که مطمئن این همه تبلیغ باعث شکستش میشه.
والا فکر کنم متخصصان آمارگیری در کنار تمامی کارشناسان گیم و دیوید کیج و سم لیک و دیوید جفی و کوجیما و ... دور هم جمع بشن, نتونن این قدر قاطعانه نظر بدن! :دی :دی :دی من که می گم فروشش راضی کننده خواهد بود. البته فقط یه پیش بینی هست و بس! :smile:
HR همون طور که حمید گفت حتی خود کیج هم توقع چندانی ازش در مورد فروش نداره و قکر هم نکنم فروش خوبی داشته باشه! چون دیگه همه FPS و بازی های بزن و بکش رو بیشتر می پسندن تا یه Interactive drama! :smile: البته حقم دارن چون هر کسی نمی تونه این جور بازی ها رو درک کنه! نمونه اش توی همین BC هم زیاده! :sick:

منم مثل بقیه میگم فروش HR غیر قابل پیشبینیه!!
فقط خیلی دوست دارم GOW III تو TOP 10 باشه!!! با اینکه احتمالش کمه ولی امیدوارم اینطوری بشه!!!
GT5 هم به نظرم توی 3 تای اول هست!

سونی هم بلد نیست تبلیغ بکنه ها!!!!وگرنه مطمئنا این GOW III تو TOP 10 بود !

لیستش خندانه:دی
به نظر من Halo Reach میفروشه اما اولین بازی لیست مطمئنان از کنسول گران قدر Wii خواهد بود تمام:دی
Reach مطمئنا بیشتر از ODST می فروشه اما هرگز به فروش شماره سوم نمیرسه.
مقایسه AW با HR اصلا درست نیست باز AW سبکه قالب تری داره یعنی قابل درک تره و میتونیم بهش سبک Action/Adventure داد اما HR اصلا و ابدا!هنوز قضیه فارنهایت و داد و هوارای Atari رو یادم نرفته:دی
GT5 به قوله دوستان جزو 3 بازی خواهد بود چون یک سری کاربر ثابت داره(نگیم فن) و اینکه توی این نسل دقیقا افراد بیشتری (به خاطر بازیهای Grid وShift کم کم به این سبک متمایل شدن مثالش سایت خودمون ببینین چند نفر باره اولشونه دموی GT5 رو بازی کردن قبل اون این عنوان رو بازی نکرده بودند)در کل فروش این عنوان بالای 10 میلیون هست .
وجود ME2 & COD MW2 توهینه:دی
با اینکه ME2 عنوانه خوبیه اما فکر نکنم در TT قرار بگیره!
به ظنرم FIFA بعدی حتما توی این لیست هست هر چند در رتبه های پایین!
GOW III il فکر نمیکنم چون این سبک فروشه بالایی نداره.توی آمریکا با اینکه آماری خوبی بدست نیاوردم اما شماره اول و دوم(باز نمیدونم برای چه مدت)تقریبا 2.5 میلیون فروخته بودند هر دو.

1.به احتمال زیاد HALO REACH جزو 3 تای اول خواهد بود.
2.قطعا بازی های WII در لیست قرار می گیرند.نمونه اش فروش فوق العاده NSMB تنها در ژاپن که خیلی عالی فروخت.نمونه اش SMG2 خواهد بود.
3.مطمئنا فروش GT5 خیلی بهتر خواهد بود .با توجه به این نکته میزان کنسول PS3 در اروپا خیلی خوب پیشرفت کرده و اگر بیشتر X360 نباشه کمتر نیست.این را هم در نظر می گیریم بازار اصلی GT5 ژاپن و اروپا (منطقه پال )هست
4. فروش FFXIII با توجه به اینکه فروش اصلی ژاپن اش در سال 2009 بوده و در 2010 در حال افت هست (با این حال که این هفته خوب فروخت) باز هم در رتبه دوم قرار نخواهد گرفت.
5.فروش COD بعدی(چرا گفته هفت مگه شماره 6 ساخته شده) مطمئنا خوب خواهد بود اما انتظار MW2 را نباید داشته باشیم.همان مقداری که شماره 5 فروخت در همان حدود کمی بالاتر.
6.متاسفانه سری GOW با اینکه از همه نظر عالی بوده اما در فروش خوب نبوده و به احتمال زیاد به اندازه شماره قبلی فروش خواهد کرد و جزو 10 تا نخواهد بود.
7.فروش ME2 نمی تواند توی 10 تا قرار بگیره.
8.با توجه به اینکه بازی های 3 ماهه آخر 2010 مشخص نیست و به احتمال زیاد هر 3 شرکت دارنده کنسول و شرکت های دیگه بازی های آخر سال را معرفی نکرده اند باید چند جای خالی برای اون ها قرار داد.
9. فروش AW مطمئن تر از HR خواهد بود.چون تفاوت در سبک بازی های این دو عنوان باعث میشه به فروش AW اطمینان بیشتری کرد.یکی دیگر از این دلایل فروش FIRST PARTY های ماکروسافت فروش خیلی بهتر نسبت به فروش FIRST PARTY های سونی در این نسل داشتند .
10.قرار گرفتن FIFA 11 در این لیست با توجه به فروش امسال درست به نظر میاد اما بهتره ما یادی از FIFA WORLD CUP 2010 هم بکنیم که تا چند ماه آینده عرضه میشه و با توجه به هایپی که FIFA 10 ایجاد کرد و جوی که برای جام جهانی در امسال ایجاد میشه به احتمال زیاد اون هم عالی خواهد بود با توجه به اینکه رقیبش PES هیچ عنوانی در مورد جام جهانی نخواهد داشت و همه به خرید محصول EA ترقیب خواهند شد.
11.چیز جالبی که در این انتخاب وجود داره قرار گرفتن سبک ACTION/ADVENTURE در رده دوم هست اما ما بازی بخصوصی را در بالای جدول از این سبک نمی بینیم.همان طور که سبک CASUAL/SOCIAL هم دیده نمیشه

3 بازی اول که به احتمال زیاد یه بازی از halo ,wiiو gt5 خواهد بود.البته ترتیب معلوم نیست .حتی ممکنه همین ها هم نباشن!
HRبا اینکه از نظر داستان خیلی فوق العاده است ولی اصلا در حد درک هر کسی نیست و قطعا فروش کمتری نسبت به AW داره .

برعکس من فکر میکنم این دوتا اصلا وضعیت Stable ی ندارن !:biggrin1: دلیل نداره بازی هایی که خیلی شاخ میزنن فروش موفقی هم داشته باشن ! نمونش Dead Space سال قبل که سر جمع روی 3 تا پلتفرم 1 میلیون فروخت .
نیما یعنی اینقدر مطمئنی بازیها همشون عالی میشن؟؟؟؟
به نظرم روی عالی بودنشون باید شک پیدا کرد و گرنه همینH R اینقدر مصاحبه و جنجال و کردن سرش
خود دیوید(کیج)رو کجو کوله- از اون طرف هم که سم لیک منفجر کرده دنیا رو(خدایش تبلیغات این دوتا داره هیلو رو میپوکونه!!!!!!)

من رو فروش اینا شک ندارم!!!!خیالتون تخت میفروشه توپ!(حد اقل به پشتوانه دیوید و سم و استدیو ها و بازیهای قبلیشون فروش رو دارند(البته نه در سطح ملی مثل MW2 -در حد همون بازیهای انحصاری دیگه سونی HR میفروشه!AW هم که حرفی نزنیم بهتره الان ادم رو میزنید)!!!

ولی D S که مثال زدی!!!به نظرت خود EA هم باورش میشد بازیش اینقدر شاخ بشه؟؟؟؟
سبک بازی ترسناک هم واقعا همه گیر نیست ولی اون دوتا عامیانه تره.

پ.ن:در هر صورت خیلی اون 2 گزینه مسخرست

واقعا مسخرس...

بازی مافیا 2 تو لیست پرفروش ها نیست؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نسخه اولش هم فروش خوبی نداشت!تبلیغات بازی هم که زیر صفره!خدایش منطقی نیست بزارنش تو لیست!
الان اگه این بازی انحصاری یکی از اینا بود تا الان منفجر میکردن خودشونو (ولی اصلا انگار نه انگار که بازی به این شاخی داره میسازه)!!!!!

همینH R اینقدر مصاحبه و جنجال و کردن سرش
خود دیوید(کیج)رو کجو کوله- از اون طرف هم که سم لیک منفجر کرده دنیا رو(خدایش تبلیغات این دوتا داره هیلو رو میپوکونه!!!!!!)
بع! تازه داشتیم یه کم بهت امیدوار میشدیم که مثل بعضی ها نیستی ها! :دی آخه مگه کیج چه هیزم تری بهتون فروخته؟! راستی یه چند نمونه هایپ از این دو بازی ای که نام بردی رو هم نشون ما میدی؟! :دی یکی در حد Halo 3 که تابلوی 10 متری بزنن به درودیوار شهر! :دی (نگو عکس رو بده چون پیدا کردنش سخته!) یه چیزی توی این مایه ها:
180px-Mural_ad_GTA_IV_NYC.jpg

لیستش خندانه:دی
به نظر من Halo Reach میفروشه اما اولین بازی لیست مطمئنان از کنسول گران قدر Wii خواهد بود تمام:دی
Reach مطمئنا بیشتر از ODST می فروشه اما هرگز به فروش شماره سوم نمیرسه.
مقایسه AW با HR اصلا درست نیست باز AW سبکه قالب تری داره یعنی قابل درک تره و میتونیم بهش سبک Action/Adventure داد اما HR اصلا و ابدا!هنوز قضیه فارنهایت و داد و هوارای Atari رو یادم نرفته:دی
خب اینکه خیلی واضحه که بازی های کنسول 360 یا PS3 نمیتونن با بازیهای Wii رقابت کنن ! همونطور که خود کنسول ها هم نمیتونن ! Wii از اول هم کژوال پسند بوده و تا اخر هم میمونه !
ولی 99 درصد بازیهای دو تا کنسول دیگه این طور نیستند ! اصلا اگه Best Selling این نسل رو هم نگاه کنی از Top 10 بازیها 9 تا برای Wii هست . مقایسه کن فروش 8.1 میلیونی Halo رو با فروش 50 میلیونی Wii Sport !! به قول جوات : مادر بگِریَد :دی
========
در مورد Reach داری اشتباه میکنی ! Reach به نظر من از هر لحاظ بازی بزرگتری نسبت به Halo 3 هست و من خودم میگم احتمالا فروشش دو رقمی میشه .
========
در مورد مقایسه AW و HR تا حدودی باهات موافقم !
نیما یعنی اینقدر مطمئنی بازیها همشون عالی میشن؟؟؟؟
به نظرم روی عالی بودنشون باید شک پیدا کرد و گرنه همینH R اینقدر مصاحبه و جنجال و کردن سرش

من رو فروش اینا شک ندارم!!!!خیالتون تخت میفروشه توپ!(حد اقل به پشتوانه دیوید و سم و استدیو ها و بازیهای قبلیشون فروش رو دارند(البته نه در سطح ملی مثل MW2 -در حد همون بازیهای انحصاری دیگه سونی HR میفروشه!AW هم که حرفی نزنیم بهتره الان ادم رو میزنید)!!!
مطمئننا الان اگه از 90 % کسایی که PS3 دارن بپرسی بهترین بازیی که تو 2010 برای کنسول PS3 میاد چیه ؟ جواب میدن Heavy Rain !
یا خوب تریلر های بازی رو ندیدی یا هنوز تو بطن ماجرا قرار نگرفتی وگرنه نظرت چیز دیگه ای بود ! حداقل بازی کردن فارنهایت و تجربش به من میگه GOTY امسال برای من HR هست .

حدس زدن واقعا سخته چون عوامله زیادی در این کار دخیله ولی با این حال طبق تجربه میشه گفت که هالو رتبه خوبی کسب می کنه ولی HR بخاطره خاص بودنه خودش متاسفانه جایگاه خوبی کسب نخواهد کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or