Halo : Reach پرفروش ترین بازی 2010

Dreadlord

کاربر سایت
GamesIndustry.biz چند لیست منتشر کرده که پیش بینی های خود درباره ی عملکرد بازیها در سال 2010 را نشان می دهد. نکته جالب در لیست اول وجود Halo : Reach به عنوان پرفروش ترین بازی سال 2010 است!

پیش بینی پرفروش ترین بازیهای 2010

1. Halo: Reach
  2. Final Fantasy XIII
  3. StarCraft II
  4. Call of Duty 7
  5. FIFA 11
  6. BioShock 2
  7. Mass Effect 2
  8. God of War III
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Gran Turismo 5

بازیهایی که عملکرد آنها در زمینه فروش معلوم نیست!

1. Alan Wake
  2. Heavy Rain
  3. Darksiders
  4. Split Second
  5. Brink
  6. APB
  7. Mass Effect 2
  8. Dante's Inferno
  9. Just Cause 2
  10. Metro 2033
  11. Max Payne 3
  12. Red Dead Redemption

احتمال داشتن کمترین محبوبیت برای هر سبک

1. Music – 33.7%
  2. First-person shooter – 13.5%
  3. Real-time strategy – 12.6%
  4. Casual / social – 10.3%
  5. Action / adventure – 7.3%
  6. Racing - 7%
  7. MMO – 6.2%
  8. Sports – 6.2%
  9. Role-playing – 3.2%

احتمال داشتن بیشترین محبوبیت برای هر سبک

1. Casual / social – 32.3%
  2. Action / adventure – 23.5%
  3. MMO – 17.3%
  4. Role-playing game – 9.7%
  5. First-person shooter – 9.1%
  6. Racing – 2.9%
  7. Real-time strategy – 2.3%
  8. Sports – 1.5%
  9. Music – 1.5%

آخرین ویرایش:
اولا من پرولوگوشو گفتم ثانیا اگه بخوان همونو با همون کیفیت عرضه کنن حسابی افتضاح میشه چون حرفی برا گفتن نداره
تو رتبه بندی نوشته GT5 نه GT5P .چه بخوای مقایسه کنی چه فروشش رو بررسی کنی
امیدوارم نسخه نهایی خوب باشه چون من عاشق racing هستم
نسخه ی نهایی اش 100% خوبه بستگی داره شما عاشق ریسینگ رو چه کنسولی باشی ؟!

مقایسه کن فروش 8.1 میلیونی Halo رو با فروش 50 میلیونی Wii Sport !! به قول جوات : مادر بگِریَد :دی

.
البته می دونی نیما جان که بسیاری از نسخه های بازی WII SPORT با خود کنسول باندل شده.در مورد آمریکا که مطمئنم همه کنسول هایی WII که خریداری میشه با WII SPORT باندل هست.دلیل اصلی این فروش هم این هست.
6.سری GoW با اینکه از نظر کیفی در سح بسیار بالایی قرار داره ولی از فروش انچنان که باید و شاید خوب عمل نمیکنه با این حال از هر دو تای قبلی پر فروش تر خواهد بود.(اولین نسخه 3 میلیون و دومی قریب 2.5 میلیون نسخه فروش کردند
این حرف متاسفانه اشتباه هست.GOW 1,2 روی هم در حدود 4 میلیون بیشتر فروش نکرده است.
gt5 هم اگه مثل پرولوگوش باشه دهم هم به سرش زیاده
این حرف که کلا شوخی بیشتر نیست.

با حرفت موافقم درک اینطور بازیها سخته ولی کسی که با فارنهایت زندگی کرده مطمئن این بازی براش لذت بخش خواهد بود
دیگه خسته شدیم از بزن بکش برو جلو

اره خبر دارم فقط مولاهای قرن قادر به درک مفاهیم و عرفان عمیق heavy rain هستن:laughing::sick: به خاطر همین فروش خوبی نمیکنه:-"
ولی به نظر من reach اول نمیشه ولی دیگه کم کمش باید تو مقامهای بعدی قرار بگیره.:biggrin1:

ولی به نظر من reach اول نمیشه ولی دیگه کم کمش باید تو مقامهای بعدی قرار بگیره.:biggrin1:
خیلی فکر کردی رو این جمله...:دی ؟ تو هر جدول یه عنوان یا اول میشه یا در رتبه های بعدی قرار میگیره دیگه !مگه حالت سومی هم وجود داره؟!:laughing:

اره خبر دارم فقط مولاهای قرن قادر به درک مفاهیم و عرفان عمیق heavy rain هستن:laughing::sick: به خاطر همین فروش خوبی نمیکنه:-"
میدونم در کف HR هستی لازم نیست مفاهیم خودت را به من دیکته کنی نگه دارشون واسه خودت هروقت تونستی فلشهایی که تو فارنهایت هست بزنی بیا در مورد این بازی نظر بده
همون بکش برو جلو برات خوبه اگرم این بازی را دوست داری فک کنم به خاطر بعضی صحنه هاش هست

این حرف متاسفانه اشتباه هست.GOW 1,2 روی هم در حدود 4 میلیون بیشتر فروش نکرده است.
تقریبا نزدیک 5 میلیون

این از GOW II وایسا شماره اولم لینک بدم
That’s over pretty quickly, though. Tretton brings up the PS2 to start. The seven year old machine has sold 118 million units worldwide, and has generated $26 billion in the US alone. Sony expects to sell 10 million more hardware units in 2007. God of War II has sold two million units so far, and Tretton says the franchise is heading toward $200 million. He brings up that there will be 160 new games for the PS2 in the next fiscal year.
Source

2.33 میلیون هم برای GOW در آمریکا که با انگلیس روی هم میشه 2.5
Source

نیم میلیون هم برای هر دو نسخه توی بقیه نقاط دنیا در نظر بگیریم روی هم میشه 5 میلیون.

آخرین ویرایش:
HR همون طور که حمید گفت حتی خود کیج هم توقع چندانی ازش در مورد فروش نداره و قکر هم نکنم فروش خوبی داشته باشه! چون دیگه همه FPS و بازی های بزن و بکش رو بیشتر می پسندن تا یه Interactive drama! :smile: البته حقم دارن چون هر کسی نمی تونه این جور بازی ها رو درک کنه! نمونه اش توی همین BC هم زیاده! :sick:
اره خبر دارم فقط مولاهای قرن قادر به درک مفاهیم و عرفان عمیق heavy rain هستن:laughing: :sick:
بفرما! هنوز حرف رو نزدی, کسانی که منظورت باهاشون بوده سر و کله شون پیدا میشه! :smile:

آخرین ویرایش:
تو رتبه بندی نوشته GT5 نه GT5P .چه بخوای مقایسه کنی چه فروشش رو بررسی کنی

نسخه ی نهایی اش 100% خوبه بستگی داره شما عاشق ریسینگ رو چه کنسولی باشی ؟!
برای من مهم نیست رو چه کنسولی باشه برای من کیفیت مهمه و تنوع تعداد ماشینها که از حق نگذریم gt کلا تو همه عنواناش از نظر تنوع حرف نداره ولی این پرولوگو بدتور حالمو گرفت گرافیکش خیلی پایین بود

برای من مهم نیست رو چه کنسولی باشه برای من کیفیت مهمه و تنوع تعداد ماشینها که از حق نگذریم gt کلا تو همه عنواناش از نظر تنوع حرف نداره ولی این پرولوگو بدتور حالمو گرفت گرافیکش خیلی پایین بود
بالاخره ما کدوم حرفتو باور کنیم اگه واست تنوع و کیفیت ماشینها و ... مهمه که برو تو تاپیک GT5 به طرز بسیار تابلویی از forza 3 بالاتره تعداد هم که تا حالا بیشتر از 1000 ماشین واسش تایید شده که بازم فکر می کنم از forza 3 بیشتره پیست ها هم همینطور بیشتره ولی هر چی فکر می کنم دلیل کوبیدن های شما رو نمی فهمم :)
بفرما! هنوز حرف رو نزدی, کسانی که منظورت باهاشون بوده سر و کله شون پیدا میشه! :smile:
خب احمد رضا به همین دلیل فروشش معلوم نیست دیگه:biggrin1:

البته می دونی نیما جان که بسیاری از نسخه های بازی WII SPORT با خود کنسول باندل شده.در مورد آمریکا که مطمئنم همه کنسول هایی WII که خریداری میشه با WII SPORT باندل هست.دلیل اصلی این فروش هم این هست.
اره میدونم بیشتر فروشش روی باندل بوده ولی نمیشه این رو رد کرد که بازی های کژوال Wii حتی بدون باندل هم فروششون خیلی خیلی بالاست . یه نکته دیگه هم استمرار فروش بازیها روی Wii هست ! یعنی مثل 360 و PS3 نیست که بعد از 1 سال فروش شدیدا افت کنه ! مثلا همین Wii Sport سال اول 2 میلیون نسخه فروخته سال بعد هم رده دهم پروفروش ترین های ژاپن رو به دست میاره ! یا مثلا الان NSMB Wii از نوامبر 2009 عرضه شده تا حالا 9 میلیون نسخه فروش داشته ! نه نسخه هایی که شیپ شده ! 9 میلیون نسخه فقط فروش ! ( یعنی محاله تو این لیستی که اول تاپیک هست جایی نداشته باشه )

در E3 07 بود که ترتون گفت این سری تاکنون بیش از 5 میلیون نسخه و 200 میلیون دلار فروش داشته.

به عنوان عاشق درجه یک FORZA 3 باید بگم که از وقتی دموی 219 مگی GT 5 رو بازی کردم متاسقانه دیگه نتونستم برم طرف فورزا.خیلییییییییییی توپه.

من فقط یه سوال دارم که داره دیوونم میکنه.مثلا همین بازیه توپ GOW 3.خوب چرا فروشش کمه؟؟؟هم من هم تمام بچه های این سایت PS3 رو بخاطر GOW , MGS , GT میخرن.
بعد من موندم این کسانی که تو دنیا PS3 خریدن بعد مثلا GOW , MGS , GT نمیخرن خوب اینا چرا اصلا اومدن PS خریدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
واقعا شیرین مغز هستنا:biggrin1:

تقریبا نزدیک 5 میلیون

این از GOW II وایسا شماره اولم لینک بدم
That’s over pretty quickly, though. Tretton brings up the PS2 to start. The seven year old machine has sold 118 million units worldwide, and has generated $26 billion in the US alone. Sony expects to sell 10 million more hardware units in 2007. God of War II has sold two million units so far, and Tretton says the franchise is heading toward $200 million. He brings up that there will be 160 new games for the PS2 in the next fiscal year.
Source

2.33 میلیون هم برای GOW در آمریکا که با انگلیس روی هم میشه 2.5
Source

نیم میلیون هم برای هر دو نسخه توی بقیه نقاط دنیا در نظر بگیریم روی هم میشه 5 میلیون.
با اینکه منبع دومت زیاد معتبر نیست(برای فروش gow1 منبع معتبر تری هست؟) با توجه به یاد آوری حرفی که یکی از بچه ها گفت در پست های بالا در مورد حرف ترتون حرف شما درست تره و در حدود 4.5 تا 5 میلیون هر دو نسخه روی هم فروخته که با توجه به IB کنسول PS2 و عنوان عالی که هست همان طور که همه میگن خوب به نظر نمیرسه.
اره میدونم بیشتر فروشش روی باندل بوده ولی نمیشه این رو رد کرد که بازی های کژوال Wii حتی بدون باندل هم فروششون خیلی خیلی بالاست . یه نکته دیگه هم استمرار فروش بازیها روی Wii هست ! یعنی مثل 360 و PS3 نیست که بعد از 1 سال فروش شدیدا افت کنه ! مثلا همین Wii Sport سال اول 2 میلیون نسخه فروخته سال بعد هم رده دهم پروفروش ترین های ژاپن رو به دست میاره ! یا مثلا الان NSMB Wii از نوامبر 2009 عرضه شده تا حالا 9 میلیون نسخه فروش داشته ! نه نسخه هایی که شیپ شده ! 9 میلیون نسخه فقط فروش ! ( یعنی محاله تو این لیستی که اول تاپیک هست جایی نداشته باشه )
کاملا حرفت درست هست و اینو میشه در آمار فروش دید که عناوین بزرگ WII به خصوص اون هایی که خود نینتندو سازنده اش هست لگ خوبی دارند.
NSMB فکر نکنم این مقدار باشه.آمار NPD نوامیر که می گفت 1.39 میلیون فروخته .در ژاپن هم این هفته اعلام شد که تا الان 2.7 میلیون رسیده.که با هم میشه 4 میلیون در آمریکا(فقط ماه نوامبر و ژاپن.تو اروپا هم فکر نکنم عرضه شده.توی آمار نوامبر انگلیس که نبود.فکر نکنم بیشتر از 5میلیون تا الان شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or