Halo : Reach پرفروش ترین بازی 2010

Dreadlord

کاربر سایت
GamesIndustry.biz چند لیست منتشر کرده که پیش بینی های خود درباره ی عملکرد بازیها در سال 2010 را نشان می دهد. نکته جالب در لیست اول وجود Halo : Reach به عنوان پرفروش ترین بازی سال 2010 است!

پیش بینی پرفروش ترین بازیهای 2010

1. Halo: Reach
  2. Final Fantasy XIII
  3. StarCraft II
  4. Call of Duty 7
  5. FIFA 11
  6. BioShock 2
  7. Mass Effect 2
  8. God of War III
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Gran Turismo 5

بازیهایی که عملکرد آنها در زمینه فروش معلوم نیست!

1. Alan Wake
  2. Heavy Rain
  3. Darksiders
  4. Split Second
  5. Brink
  6. APB
  7. Mass Effect 2
  8. Dante's Inferno
  9. Just Cause 2
  10. Metro 2033
  11. Max Payne 3
  12. Red Dead Redemption

احتمال داشتن کمترین محبوبیت برای هر سبک

1. Music – 33.7%
  2. First-person shooter – 13.5%
  3. Real-time strategy – 12.6%
  4. Casual / social – 10.3%
  5. Action / adventure – 7.3%
  6. Racing - 7%
  7. MMO – 6.2%
  8. Sports – 6.2%
  9. Role-playing – 3.2%

احتمال داشتن بیشترین محبوبیت برای هر سبک

1. Casual / social – 32.3%
  2. Action / adventure – 23.5%
  3. MMO – 17.3%
  4. Role-playing game – 9.7%
  5. First-person shooter – 9.1%
  6. Racing – 2.9%
  7. Real-time strategy – 2.3%
  8. Sports – 1.5%
  9. Music – 1.5%

آخرین ویرایش:
والا فکر کنم متخصصان آمارگیری در کنار تمامی کارشناسان گیم و دیوید کیج و سم لیک و دیوید جفی و کوجیما و ... دور هم جمع بشن, نتونن این قدر قاطعانه نظر بدن! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: من که می گم فروشش راضی کننده خواهد بود. البته فقط یه پیش بینی هست و بس! :smile:
الان دیگه همه میدونن که زیاده روی نباید کرد در تبلیغات
تبلیغات حکم شعارو داره و باید دید در عمل چی میکنه ماکروسافت من به شخصه اصلآ هیچ حسی نسبت به AW ندارم وای خیلی از XBOX دارها دارن شب را روز میکنن تا HR به بازار بیاید نمونه همین بابک :biggrin1:

HR همون طور که حمید گفت حتی خود کیج هم توقع چندانی ازش در مورد فروش نداره و قکر هم نکنم فروش خوبی داشته باشه! چون دیگه همه FPS و بازی های بزن و بکش رو بیشتر می پسندن تا یه Interactive drama! :smile: البته حقم دارن چون هر کسی نمی تونه این جور بازی ها رو درک کنه! نمونه اش توی همین BC هم زیاده! :sick:

با حرفت موافقم درک اینطور بازیها سخته ولی کسی که با فارنهایت زندگی کرده مطمئن این بازی براش لذت بخش خواهد بود
دیگه خسته شدیم از بزن بکش برو جلو

پیش بینی پرفروشترین ها از همین الان تقریبا غیر ممکنه چون به نظر من هنوز نیمی از عنوان های بزرگ شش ماهه دوم 2010 معرفی نشدن و این سایت خوشحال معلوم نیست لااقل بازیهایی که معرفی شدن رو چه جوری انتخاب کرده.
1.Halo Reach با اینکه به احتمال زیاد رکورد H3 رو خواهد شکست ولی با این همه عنوان بزرگ پیش بینی اول شدنش کمی سخته.
2.FF XIII حتی جزو Top 5 هم نخواهد بود.
3.StarCraft 2 هم که فروشش تضمین شده ست.
3.CoD 7 هم چیزی در حد CoD:WaW فروش خواهد 7تا 8 میلیون.
4.در مورد Fifa 11 نظری ندارم.
5.B2 و ME2 و...پرفروش تر از GT5؟!!LOLzz
6.سری GoW با اینکه از نظر کیفی در سح بسیار بالایی قرار داره ولی از فروش انچنان که باید و شاید خوب عمل نمیکنه با این حال از هر دو تای قبلی پر فروش تر خواهد بود.(اولین نسخه 3 میلیون و دومی قریب 2.5 میلیون نسخه فروش کردند)
7.GT5هم که نیازی به توضیح نداره و به نظر من در همین سال و به احتمال زیاد 10 میلیون رو Reach خواهد کرد.
در مورد HR و AW همونطور که یه سری از دوستان گفتند فروششون قابل پیش بینی نیست ولی اگه قرار بر مقایسه باشه به احتمالا AW از بعد تجاری بهتر عمل میکنه.

halo حتما اول میشه با اینکه ازش بدم میاد:mad:
gt5 هم نظرم مثل بچه ها هست (جزو 3 بازی ):cool:
gowهم من نمیدونم با اینکه همه دوست دارن چرا فروش بالائی نمیکمه:(ولی امیدوارم 3 فروش خوبی داشته باشه:love:

*

gt5 هم اگه مثل پرولوگوش باشه دهم هم به سرش زیاده
شما نظر نده:دی
خب اینکه خیلی واضحه که بازی های کنسول 360 یا PS3 نمیتونن با بازیهای Wii رقابت کنن ! همونطور که خود کنسول ها هم نمیتونن ! Wii از اول هم کژوال پسند بوده و تا اخر هم میمونه !
ولی 99 درصد بازیهای دو تا کنسول دیگه این طور نیستند ! اصلا اگه Best Selling این نسل رو هم نگاه کنی از Top 10 بازیها 9 تا برای Wii هست . مقایسه کن فروش 8.1 میلیونی Halo رو با فروش 50 میلیونی Wii Sport !! به قول جوات : مادر بگِریَد
روله خوب همینه دیگه!این سایت برای همین گفتم خندان چون اصلا به هیچ بازیی از این کنسول هاردکور پسند:دی اشاره نکرده!
آخه همش باندلی فروخته این Wii Sport !!!
اما در مورد Reach فکر نکنم نیما میدونی چیه!اون آخر سال یک جوریه!اگه بخواد همزمان بشه با NATAL من که میگم اون اَبَر هایپی که مایکرو برای شماره سوم و میدان مستر چیف ساخت:دی رو نمیتونه برای REACH بسازه!هر چند IB کنسول 360 برای 2 بازی خیلی فرق میکنه به قوله مایکرو الان 39 میلیون فروش رفته تا اون موقع اگه 45 میلیون هم بشه خودش کلیه!
اما به دلم برات شده HR بالای یک میلیون در ماه اول میزنه!

شما مثل اینکه بازیش نکرده از فورزا 2 هم بدتره با اینکه اون ماله دو نسله قبله بعدش احساسی نظر نده گیم اسپات هم بهش 5.5 داده اون که دیگه من نیستم
اولا 7.5 دوما gt5 اگه از forza3 سر نباشه چیزی کم نداره
دوما جدا از کیفیت فروشش مسلم و قطعی یک blockbuster تمام عیار برای sony...

شما نظر نده:دی

شما مثل اینکه بازیش نکردی از فورزا 2 هم بدتره با اینکه اون ماله دو نسله قبله بعدشم احساسی نظر نده گیم اسپات هم بهش 5.5 داده اون که دیگه من نیستم

دوست عزیز شما به IGN حتما یه مراجعه کنید و در مورد GT5 یکم مطلب بخونید ! اینجوری با قاطعیت همچین بازی رو کوبیدن زیاد با عقل جور در نمیاد !
GS هم تو مقاله Prologue به هیچ چیز بازی گیر نداده به جز اینکه همه چی تو بازی کم هست و البته Prologue به عنوان یه دمو عرضه شده بود نه یه بازی کامل

شما مثل اینکه بازیش نکرده از فورزا 2 هم بدتره با اینکه اون ماله دو نسله قبله بعدش احساسی نظر نده گیم اسپات هم بهش 5.5 داده اون که دیگه من نیستم
با اینکه من نفهمیدم مخاطب شما کیه و FMS 2 برای 360 چطور میشه 2 نسل پیش!!!و 5.5 از کجا اومد و GT5P چه ربطی از لحاظ کیفیت با نسخه پایانی داره!
همین GT5P هم از GS امتیاز 7.5 گرفته!
بعد شما نسخه 200 مگیدمو رو بازی کنید براحتی میتونید بفهمید چقدر پیشرفت کرده بازی!!!

با اینکه اون ماله دو نسله قبله!
ای بابا یعنی من اینقدر از دنیا عقبم؟! من فکر می کردم ما 11 نسل قبله! نگو مال 2 نسل قبله! :laughing:
گیم اسپات هم بهش 5.5 داده
منظورت همون 7.5 هست دیگه نه؟! :confused: برای یه بازی دمو 7.5 حکم 10 رو داره! ;)

خوب پس ملت چی رو میگند؟؟؟ ملتم دارند GT5P رو میگند 7.5 گرفته دیگه!!!
ولی خوب نسخه ی کامل با چندین مسیر مسابقه( فکر کنم 60-70 تایی هست! ) - 950 ماشین و تغییر آب و هوا و دیمیج و ... زمین تا آسمون با اون بازی فرق داره!!! (اصلا فکر نکنم مقایسه ی یک دمو با بازی کامل درست باشه! )

دوستان توجه داشته باشید که Halo : Reach مثل ODST یک DLC نیست که میگید از H3 کمتر فروش میکنه و یا اینکه ممکنه اول نشه از لحاظ فروش ! سه سال هست رو این بازی کار کردن تقریبا میشه گفت بعد عرضه ی H3 ساختش شروع شده ! پست مطمئن باشید میتونه رکورد H3 رو بزنه و امسال پرفروش ترین بازی سال بشه ! درش شکی نیست و به نظر من اصلا رو رتبه ی اول اصلا بحث نکنید برید سراغ رتبه های دوم به بعد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or