Halo : Reach پرفروش ترین بازی 2010

Dreadlord

کاربر سایت
GamesIndustry.biz چند لیست منتشر کرده که پیش بینی های خود درباره ی عملکرد بازیها در سال 2010 را نشان می دهد. نکته جالب در لیست اول وجود Halo : Reach به عنوان پرفروش ترین بازی سال 2010 است!

پیش بینی پرفروش ترین بازیهای 2010

1. Halo: Reach
  2. Final Fantasy XIII
  3. StarCraft II
  4. Call of Duty 7
  5. FIFA 11
  6. BioShock 2
  7. Mass Effect 2
  8. God of War III
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Gran Turismo 5

بازیهایی که عملکرد آنها در زمینه فروش معلوم نیست!

1. Alan Wake
  2. Heavy Rain
  3. Darksiders
  4. Split Second
  5. Brink
  6. APB
  7. Mass Effect 2
  8. Dante's Inferno
  9. Just Cause 2
  10. Metro 2033
  11. Max Payne 3
  12. Red Dead Redemption

احتمال داشتن کمترین محبوبیت برای هر سبک

1. Music – 33.7%
  2. First-person shooter – 13.5%
  3. Real-time strategy – 12.6%
  4. Casual / social – 10.3%
  5. Action / adventure – 7.3%
  6. Racing - 7%
  7. MMO – 6.2%
  8. Sports – 6.2%
  9. Role-playing – 3.2%

احتمال داشتن بیشترین محبوبیت برای هر سبک

1. Casual / social – 32.3%
  2. Action / adventure – 23.5%
  3. MMO – 17.3%
  4. Role-playing game – 9.7%
  5. First-person shooter – 9.1%
  6. Racing – 2.9%
  7. Real-time strategy – 2.3%
  8. Sports – 1.5%
  9. Music – 1.5%

آخرین ویرایش:
سلام!
بابک ممنون بابت خبر. به نظر من که لیستش یه مقدار مشکل داره، البته قرار گرفتن Reach در رتبه اول خیلی خوبه :دی ولی نبود چند تا بازی مثل Super Mario Galaxy 2 توی لیست و همینطور قرار گرفتن GT5 در رتبه دهم خیلی عجیبه.

البــته به نظرم Halo رو اگر با لوازم جانبی که براش ساخته خواهد شد ، اعم از کلاه و باندل و تی-شرت و ... (حتی لیوان!:biggrin1:) که این مایکروسافت خوب توش تخصّص داره میشه پر فروش حساب کرد ! :biggrin1: LOL ! :biggrin1:

پ.ن : چرا COD :MW2 توی 2010 هم هست ؟ :biggrin1:

دوستان اینم هایپه(طرفم با هایپ شناساس:-")
  1. Alan Wake
  2. Heavy Rain
یکمی خوشحال زده این تیکرو!

------
یک تیکه جالب دیگه هم داره ME2 هم تو لیست پر فروش هاست!!!!
هم تو لیستی که معلوم نیست فروش کنه(اخه مگه بازی بدون پشتوانه و نسخه قبلی بوده که فروشش نا معلوم باشه!!!)

لیست بسیار مضخرفه و احتمال وقوع این حوادث بسیار کمه !
1 - به احتمال بسیار زیاد GOW اصلا تو Top10 قرار نمیگیره
2 - عنوان های Wii مثل زلدا مطمئنا باید تو لیست باشن یا NSMB Wii
3- جای GT5 باید خیلی بالاتر باشه
4- MW2 فروشش رو کرده و تو Top10 امسال جایی نداره
5-وجود بازیهایی مثل FF که حتی تو ژاپن هم دچار افت شدید فروش شدن تو رده ی دوم فروش غیر قابل درکه
6- ME2 ؟ Kidding Me ؟

با بقیه کاری ندارم اما این دو تا آخر خنده و جک بود :biggrin1:
برعکس من فکر میکنم این دوتا اصلا وضعیت Stable ی ندارن !:دی دلیل نداره بازی هایی که خیلی شاخ میزنن فروش موفقی هم داشته باشن ! نمونش Dead Space سال قبل که سر جمع روی 3 تا پلتفرم 1 میلیون فروخت .

يعني چند تا dlc واسه مدرن وارفير2 فروشش بالاتر از gt 5 هه!!!؟؟؟

نكته جالب اينكه mass effect 2 تو هر دوتا ليست هست! و از اون عجيب تر تو هر دو تا ليست رتبه 7 داره!

و خنده دار تر شاهكار rockstar يعني red dead redemption هه كه فروشش مثل بعضي از بازي هاي خيلي معركه مثل just cause 2:sick: معلوم نيست!!!

برعکس من فکر میکنم این دوتا اصلا وضعیت Stable ی ندارن ! دلیل نداره بازی هایی که خیلی شاخ میزنن فروش موفقی هم داشته باشن ! نمونش Dead Space سال قبل که سر جمع روی 3 تا پلتفرم 1 میلیون فروخت .
کاملا موافقم این بازی ها کلا به قصد مخاطب خاص و حرفه ای ساخته شدن وبه علت عدم تنوع content شاید از نظر اقتصادی هم به صرفه نباشند درست بر عکس عناوینی مثل MW2 یا ORANGE BOX یا HALO3 که با تنوع محتوا قادر به جذب طیف وسیعی از مخاطبین بودند.

فروش یک عنوان هیچ وقت نمیتونه بیانگر زیبا بودن اون بازی باشه ؛ هیچ وقت .
بازی هایی مثل Heavy Rain هیچ وقت نمیتونن در حد یه بازی مثل Modern Warfare یا سری Halo بفروشن .
به نظر من Alan Wake فروش خوبی خواهد داشت ، یک به خاطر اینکه با همین نمایش های کمی که ازش دیدیم واقعا بازی قابل احترامیه ، دو اینکه اسم یه استدیو خیلی خیلی محبوب پشتشه و شخص سم لیک .
کاری با لیست ندارم ، فروش یه اسم مثل Halo همیشه بوده و خواهد بود اونم از یک چیز ناشی میشه ، مهندسی فوق العاده تبلیغات ، تعداد طرفداران بالا و اینکه خوب یه اسم قدیمی تو سبک FPS به شمار میاد .
جای Halo خوبه ولی اینکه یه بازی مثل GOW III تو لیست باشه عجیبه ، پر واضحه که GOW III اصلا فروش خوبی نخواهد داشت ، با همه لیاقت هایی که داره .
از یه طرف هم جای Gran Turismo ِ . بازی که همیشه جز پر فروش ترین بازی ها و پر فروش ترین بازی انحصاری برند PlayStation بوده ، قطعا فروش این سری هم تضمین شدست و به نظر من میتونه تو 3 ماه به فروش 5 میلیون نسخه ای برسه .
کلا امسال انقدر بازی زیاده که نمیشه به راحتی پیش بینی کرد ولی خوب فروش Halo : Reach و GT5 به نظر من کاملا تضمین شدست .
alan wake و heavy rain نامشخص اعلام شده و halo تو صدر پرفروشاس ! (واقعا مسخرس)
اتفاقا دقیقا Reach خیلی خواهد فروخت و اگر اول نشه دیگه بین 3 تا خواهد بود . دقیقا فروش Heavy Rain هم نامشخصه ، تا بخوای هم دلیل دارم .
از فروش نسبتا ضعیف انحصاری های PS3 گرفته تا تجاری شدن بازی ها . خیلی سخت یه بازی واقع گرایانه مثل Heavy Rain بتونه بفروشه دلیلش هم حرکت بازی ها به سمت پول هر چه بیشتر و هنر زداییه ، دلیلش تنوع ِ ، مردم تو این صنعت خیلی کم تنوع طلب هستند . ترجیح میدن 2 سال MW1 بازی کنن ، وقتی MW2 اومد برن اونو بازی کنن ، نمیخوان بازی های دیگه تو همین سبک رو تجربه کنن دیگه چه برسه به یه بازی مثل Heavy Rain .

آخرین ویرایش:
خنديديم ! همه چيز رو Fard!n و captanrayan گفتن ... با حرفاشون موافقم ...

ليست فوق العاده مسخره اي بود , مخصوصا قسمت قرار گرفتن halo در صدر فروش !!

من خودم يكي از كساني هستم كه منتظر halo rech هستم ولي واقعا خندم گرفت وقتي ديدم وضعيت

alan wake و heavy rain نامشخص اعلام شده و halo تو صدر پرفروشاس ! (واقعا مسخرس)

خوب نظر خودم رو بگم.:biggrin1:
منم نظرم مثل نیماست با 2 تفاوت.:biggrin1:
- به احتمال بسیار زیاد GOW اصلا تو Top10 قرار نمیگیره
2 - عنوان های Wii مثل زلدا مطمئنا باید تو لیست باشن یا NSMB Wii
3- جای GT5 باید خیلی بالاتر باشه
4- MW2 فروشش رو کرده و تو Top10 امسال جایی نداره
5-وجود بازیهایی مثل FF که حتی تو ژاپن هم دچار افت شدید فروش شدن تو رده ی دوم فروش غیر قابل درکه
6- ME2 ؟ Kidding Me ؟
GOW3 صد در صد تو Top 10 قرار میگیره. حاضرم شرط ببندم باهات.:biggrin1: یعنی اصلا شک نکن.
ME2 هم به احتمال زیاد باز تو Top 10 قرار میگیره.
ضمن اینکه انگار این سایته یه کم خوشحال میزنه چون GT5 حتما جزو Top 3 است.

از فروش نسبتا ضعیف انحصاری های PS3 گرفته تا تجاری شدن بازی ها . خیلی سخت یه بازی واقع گرایانه مثل Heavy Rain میتونه بفروشه دلیلش هم حرکت بازی ها به سمت پول هر چه بیشتر و هنر زداییه

آرش شاید اینور اینطوری باشه ولی اونور اینطوری نیست مطمئن باش این بازی به شدت فروش میکنه
و میشه گفت باید دید بین دو بازی HR و AW برنده سونی خواهد بود یا ماکروسافت
باید منتظر ماند

اون 9تا بازی (به جز Halo) ای که توی لیست پرفروش ترین ها هستن, 100% تحت تاثیر این Halo قرار می گیرن! چون مثلا GoWIII حداقل فکر کنم 2 میلیون رو بفروشه (نمی فروشه؟! :دی) ولی وقتی یه بازی ای مثل Halo (ممکنه) بیاد 10 میلیون بفروشه و GoWIII با فروشی توی این محدوده (2 3 میلیون) از لیست پرت بشه بیرون! :دی ولی اگه مثلا Halo کمتر از 10 میلیون (حدودا 6 7 میلیون و اینا) بفروشه خو معلومه که GoWIII هم میاد توی لیست! هی بعضی ها (مثل نیما و آرش) میگن 100% توی لیست نخواهد بود! :دی
شما فروش عنوان های قبلی سری هیلو رو میدونید...؟!
به به! اینجا هم قراره بشه نوب سنتر! :(:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or