شایعه Halo: Combat Evolved HD Remake در دست ساخت!

Dreadlord

کاربر سایت
144708-1-1.jpg

به گفته سایت ایتالیایی 4News مایکروسافت و استودیو 343 Industries در حال کار بر روی Remakeـی از شماره اول سری Halo ، یعنی Halo: Combat Evolved با موتور Halo: Reach هستند!

4News عنوان کرده این HD Remake تا مارچ 2011 ساخته خواهد شد. به گفته این سایت، بازسازی Halo: CE به صورت HD سالگردی 10 ساله برای این بازی به شمار می رود.

علاوه بر این، 4News اذعان کرده Halo 4 توسط استودیو Industries 343 در دست ساخت است و سال 2012 نیز عرضه خواهد شد!

Halo: CE در سال 2001 برای Xbox عرضه شد و به شدت نظر منتقدین و بازیبازها را جلب کرد. عنوانی که به عقیده بسیاری استاندارد FPS های کنسولی را برای همیشه تغییر داد.

از فردا فن های Halo به صورت میلیونی افزایش پیدا میکنه، همه هم میان میگن اون موقع که طفل بودن Halo CE بازی کردن و نه اینکه با شماره سوم با این سری آشنا شدن:دی

مشکلی نداره :d دیگه اونوقت کسی به خاطر 360 طرفداریش رو نمی کنه و همه داستانش رو از اول میفهمن :d

ماکرو بیشتر به فکر اینه که سود کلان از هیلو ببره نه اینکه دل طرفداران رو شاد کنه!
بعضی ها دوتا دوتا بازی HD میکنن میفروش برای دل طرفداراشون؟! برای رضای خدا؟
گرفتید مارو. دوربین مخفیه؟ :-s.

واقعآ اون زمان کمتر کسی به داستان بازی اهمیت میداد منم یکی جز اون اکثریت به خاطر اینکه داستان Halo 1رو نفهمیدم احساس عذاب وجدان میکنم!

این میتونه خبر خوبی برای کسانی که اصلآ Halo1رو بازی نکردن یا مثل من بودن باشه!

بعضی ها دوتا دوتا بازی HD میکنن میفروش برای دل طرفداراشون؟! برای رضای خدا؟
گرفتید مارو. دوربین مخفیه؟ :-s.
فعلا که این خبر هیچیش معلوم نیست که آیا به حقیقت بپیونده یا نه!
چه ربطی به حرف من داشت این که برای رضای خدا؟!:d هنوز کاری نکرده و بازی قدیمی هم HD نکرده که،پس فعلا به نفع خودش کار کرده! اگر این حرکت رو بزنه اون وقت جای بحث داره این موضوع

اگه قرار بود بازی فقط ریمستر بشه یه چیزی اما بازسازی انمک با موتور Reach یکم خای بندی میزنه! یعین اگه واقعا همچین بازی وجود داشته باشه هم باید تا الات معرفی میشد و هم اینکه با موتور Reach ساخته نمیشد!

البته ما که از این بازی هم استقبال میکنیم!:دی

بابا شایعه اش خیلی تخیلیه:دی انقدر تخیلیه که حتی VG247 (که کوچکترین شایعه و خبری رو میگذاره) هم هیچ اشاره ای بهش نکرده. سایتهای معتبر دیگه هم همینطور.

فوق فوقش یه Remaster ازش باشه. مثلا رزولوشن 1080p با AA بالاتر:دی (که تازه همین هم من خیلی احتمالش رو کم میدونم).

اگه قرار بود بازی فقط ریمستر بشه یه چیزی اما بازسازی انمک با موتور Reach یکم خای بندی میزنه! یعین اگه واقعا همچین بازی وجود داشته باشه هم باید تا الات معرفی میشد و هم اینکه با موتور Reach ساخته نمیشد!

البته ما که از این بازی هم استقبال میکنیم!:دی
ماکان فکر کنم اینجارو با فروم SE اشتباه گرفتی :دی ! اینجا فارسیه عزیز :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or