Halo: Combat Evolved Anniversary

یعنی در عجبم که چجوری شده از یه بازی تعریف کردی ! :d
من از Saints row 3 هم خوشم اومد ;)).
ببین امیر علی وقتی گذشتم دیسک رو توی بازی همش منتظر بودم حالم گرفته بشه.
جدی میگم اصلا واقعا عالی بود وقتی Keyrs رو دیدم اشکم در اومد.
خیلی خوب ساختن.
دمشون گرم خیلی حال کردم یعنی این رو میبینی بعد ده سال بازی میکنی روحت شاد میشه البته من پنج سال پیش بازی کردم :-"، ولی به هر حال روح آدم شاد میشه.
یه بازی دیگه هم میکنی سازنده هاش آخر کلاسن بعد آخرش ...

خیلی خوب شده گرافیکش واقعا خوبه یعنی کنار HD های دیگه بزاری توشون سلطانی میکنه کنار MW3 و اینا هم بزاری یه سر و گردن بالاتره.
تکستچر هاش مثلا خیلی خوبه.
طراحی صورت شخصیت هارو فقط نگاه کن ...

فریم ریت رو من چیزی هنوز حس نکردم هرچند در این بخش خیلی شوتم.
اما درباره گرافیک کسایی که میگن پائینه یا منتظر Crysis بودن یا نمیدونم.
چون مثلا گرافیک بازی قشنگ MW3 رو میخوره حتی همون Halo 3 هم زمان خودش MW رو میخورد.
Reach هم MW2 رو میخورد.
توقع چی دارن نمیدونم.
یه بدی که Halo داره به دلیل سبک رنگ پردازی و نوع طراحی محیط جوریه که آدم حس میکنه گرافیک نداره یا چیزی شبیه به این ولی وقتی به یه جا خیره میشی میفهمی چه خبره.
شاید هم چون من Halo 1 بازی کردم الان این همه تغییر رو میبینم شگفت زدم.

---------- نوشته در 02:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

یه نکته دیگه بگم.

گیم پلی بازی اصلا اصلاح نشده یعنی حتی اصلاح شده هایی که در Halo 3 و Halo Reach دیدیم تو این بازی تقریبا اعمال نشده.
یا حداقل من چیزی حس نکردم. تاکید سازنده ها هم سر همین بود.
حالا شروع که میکنید بازی رو اصلا حس نمیکنید گیم پلی برای 10 سال قبل هست یعنی این گیم پلی با این گرافیک دقیقا انگار یک بازی در نسل هشتم هست.
اینو قبلا بابک فکر کنم اشاره کرده بود گفتم بگم تاکید کنم یه بار حرفاشو دق نکنه :دی.

شما برید HL بازی کنید یا Doom بازی کنید یا Killzone بازی کنید یا حتی همین COD 1 رو بازی کنید یا MOH بازی کنید یا هر بازی ای که از 10 سال قبل یا شیش یا هفت سال قبل بوده رو بگیرید بیارید الان بازی کنید گیم پلیش شدیدا متفاوت و کند و مسخره است یا حتی رو اعصابه و اصلا ممکنه نتونید بازی کنید.
ولی گیم پلی این بازی تنها دلیلی که میشه بهش گفت مال 10 سال قبل هست گرافیکه که اونم با این گرافیک جدید ..

من از Saints row 3 هم خوشم اومد ;)).
ببین امیر علی وقتی گذشتم دیسک رو توی بازی همش منتظر بودم حالم گرفته بشه.
جدی میگم اصلا واقعا عالی بود وقتی Keyrs رو دیدم اشکم در اومد.
خیلی خوب ساختن.
دمشون گرم خیلی حال کردم یعنی این رو میبینی بعد ده سال بازی میکنی روحت شاد میشه البته من پنج سال پیش بازی کردم :-"، ولی به هر حال روح آدم شاد میشه.
یه بازی دیگه هم میکنی سازنده هاش آخر کلاسن بعد آخرش ...

خیلی خوب شده گرافیکش واقعا خوبه یعنی کنار HD های دیگه بزاری توشون سلطانی میکنه کنار MW3 و اینا هم بزاری یه سر و گردن بالاتره.
تکستچر هاش مثلا خیلی خوبه.
طراحی صورت شخصیت هارو فقط نگاه کن ...

فریم ریت رو من چیزی هنوز حس نکردم هرچند در این بخش خیلی شوتم.
اما درباره گرافیک کسایی که میگن پائینه یا منتظر Crysis بودن یا نمیدونم.
چون مثلا گرافیک بازی قشنگ MW3 رو میخوره حتی همون Halo 3 هم زمان خودش MW رو میخورد.
Reach هم MW2 رو میخورد.
توقع چی دارن نمیدونم.
یه بدی که Halo داره به دلیل سبک رنگ پردازی و نوع طراحی محیط جوریه که آدم حس میکنه گرافیک نداره یا چیزی شبیه به این ولی وقتی به یه جا خیره میشی میفهمی چه خبره.
شاید هم چون من Halo 1 بازی کردم الان این همه تغییر رو میبینم شگفت زدم.

---------- نوشته در 02:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

یه نکته دیگه بگم.

گیم پلی بازی اصلا اصلاح نشده یعنی حتی اصلاح شده هایی که در Halo 3 و Halo Reach دیدیم تو این بازی تقریبا اعمال نشده.
یا حداقل من چیزی حس نکردم. تاکید سازنده ها هم سر همین بود.
حالا شروع که میکنید بازی رو اصلا حس نمیکنید گیم پلی برای 10 سال قبل هست یعنی این گیم پلی با این گرافیک دقیقا انگار یک بازی در نسل هشتم هست.
اینو قبلا بابک فکر کنم اشاره کرده بود گفتم بگم تاکید کنم یه بار حرفاشو دق نکنه :دی.

شما برید HL بازی کنید یا Doom بازی کنید یا Killzone بازی کنید یا حتی همین COD 1 رو بازی کنید یا MOH بازی کنید یا هر بازی ای که از 10 سال قبل یا شیش یا هفت سال قبل بوده رو بگیرید بیارید الان بازی کنید گیم پلیش شدیدا متفاوت و کند و مسخره است یا حتی رو اعصابه و اصلا ممکنه نتونید بازی کنید.
ولی گیم پلی این بازی تنها دلیلی که میشه بهش گفت مال 10 سال قبل هست گرافیکه که اونم با این گرافیک جدید ..
برادر شما به اعصابت مسلط نیستی ها :d

فقط یه سوال بازی co-op داره ؟

ما رفتیم تا چهارشنبه :| اون از ریچ این از انیورساری چرا مغازه دار ها اینجوری با احساسات آدم بازی می کنند خب بازی عین بچه آدم بیارند دیگه :|
کسی از قابلیت های کینکت تو این بازی استفاده کرده؟ اصلا کینکت رو ساپورت میکنه؟؟؟
آره فقط یکم بخش فرامین صوتی را ساپورت میکنه فکر نکنم تو بخش اصلی کاربرد خاصی داشته باشه

هیلو ترین هیلو ی هست که تا حالا تو عمرم دیدیم خیلی بهم حال داد نمی دونم چون شاید خاطرات گذشته را برام زنده می کنه !!!!
چقدربازی تعقیر کرده از زمین تا اسمان گرافیک بازی واقعا به نظرم جای تشکر داره خیلی خوب کار شده گیم پلی هم که دیگه نگو عالی
اصلا و ابدا فکرشم نمی کردم اینقدر بهم حال بده
:d
فقط می تونم بگم tnx

منم بازیرو انجام دادم و باید بگم از نظر گیم پلی به راحتی بقیه ی اول شخصارو میخوره و هنوزم از همه ی بازیای موجود تو این سبک بهتره بسیار روون و عالی که به هیچ وجه نمیتونید از پاش بلند شید و مطمئنا از این نظر از REACH که خودش یه شاهکار بود بهتره گرافیک بازیم پیشرفت فوق العاده ای داشته محیطا بسیار بزرگه و نورپردازی فوق العاده ای داره کیفیت تکسچرای بازیم واقعا عالیه و تو ذوق نمیزنه البته من خودم انتظار داشتم یکم محیطارو با شباهت بیشتری نسبت به نسخه ی اولیه درست کنن تا یکم اصالت بازی بیشتر حفظ بشه جدا از اون گرافیک بازی دوتا ایراد داره یکیش دیر لود شدن تکسچراست و دیگری افت فریم بازیه که میتونست با صرف زمان بیشتر رفع بشه حرکات لب و دهن شخصیت ها بسیار خوبه و جزئیات صورتاشون بینظیر در کل من که به شدت لذت بردم و فعلا هرچی بازی دستم اومده اعم از SR:TS و AC:R و... رو فراموش کردم و دارم این ابر شاهکار سبک اول شخصو که هنوزم از نظر داستانی و سبک روایت داستان و شخصیت پردازی از خیلی از بازیای روز سرتره بازی میکنم به همه توصیه میکنم که این بازیرو از دست ندید مخصوصا اونایی که تا حالا تجربه ای از سری نداشتن این بازی بدون شک بهترین اول شخص تاریخه و این جایگاه برای همیشه براش دست نخورده باقی خواهد موند در ضمن نکته ی جالب اینکه میانگین امتیازات بازی با وجود مقایسه شدن غیر منطقی با بازیای روز اول شخص از سوی منتقدا بازم از خیلی از اونا بهتره اونم با وجود گذشت 10 سال. 343 تو اولین تجربش حسابی طرفدارارو خوشحال کرده امیدوارم تو ساخت HALO4 هم به همین اندازه موفق باشن

واقعاً فوق العاد ست خصوصاً شوتینگ بازی که واقعاً هیجان انگیز ـه و اسلحه ها هم تماماً روون و کار آمد هستن !

ولی شروع بازی بعد از POA یه چیز دیگه بود ! واقعاً اون صحنه و دیدن این که همه مردن و فقط چیف زندس و کورتانا بهش میگه همه رفتن و کاری از دستمون بر نمیاد واقعاً عالی بود . من برم ادامه داستان رو برسم :دی

فقط یکی اگه Guide پیدا کردن فایل هایی که 343 تو این بازی گذاشته ( که ربط پیدا میکنه به Halo 4 ) رو اینجا بزاره ممنون میشم . فعلاً فقط یکیش رو پیدا کردم جایی که کپتن رو پیدا میکنیم ...

دوستان این افت فریم که میگید خیلی حاده؟؟؟؟
در حدی هست که گیم پلی رو تحت تاثیر قرار بده؟؟؟؟
.
.
.
کی دووم میاره تا فردا...دیدن دوباره اون صحنه ها منجر میشه به حرکاتی شرم آور...باید در خلوت کامل بازی رو به انجام رسوند!!!!

به به بسیار عالی شده بازی :دی گرافیک که به شکل فوق العاده ای پیشرفت داشته (فقط کافیه چند دقیقه رو حالت Classic بازی کنید، بعد برگردید رو حالت عادی اصلا قابل مقایسه نیستن :دی)، گیم پلی هم که همون گیم پلی بی نظیر و جذاب قسمت اول هست. 343 سنگ تموم گذاشته، دمش گرم :دی

دوستان این افت فریم که میگید خیلی حاده؟؟؟؟
در حدی هست که گیم پلی رو تحت تاثیر قرار بده؟؟؟؟
بعضی جاها یه مقدار اذیت میکنه ولی خیلی شدید نیست، البته اگه کپی کنید رو هارد دیگه مشکل خاصی پیش نمیاد.

واسه استفاده از امکانات کینکت بازی چون تو دیسک نیست باید وصل شین لایو و یه اپدیت 9 مگی بکنید تا امکانات کینکت براتون ازاد بشه..........این امکانات کلا مربوط به دستورات صوتی و بخش library میشه که :

برای گیم پلی میتونین اینا رو بگین :

reload
grenade
switch weapon
classic
remasterd

برای انالیز و جمع کردن قسمت library که موجودات و کاوننت ها رو اسکن می کنه :

analyze
scan
بعد میرین قسمت library و این موجوداتو بصورت کینکتی بررسی می کنین:d

بقیه فرامین صوتی هم شامل :

enable 3d
enable subtitle
darker
brighter
و ............ .

هست.
توصیفی از مجموعه ای از امکانات کینکتی بازی بود مرسی:d:d:d
.
.
..

آخرین ویرایش:
این بازی یک سورپرایز برای فن ها و طرفدارن هیلو هست که 343 با یک سیاست خیلی خوب و قابل تقدیر، بازی را با همان گیم پلی و داستان و مشخصات کلاسیکش فقط با تغییر گرافیکی آن هم به بهترین شکل ممکن که تا الان سابقه نداشته منتشر کرده ، به نظر من امتیازات منتشر شده برای این عنوان خوب بوده و نکته ای که خیلی برام اهمیت داره اینه که 343 با این کاری که ارائه داده خودی نشون داده و امیدها را برای Halo 4 زنده نگه داشته .
امکان نداره اگر بازی های 10 سال پیش امسال نقد شوند چنین نمراتی بگیرند این عنوان هم همان بازی 10 سال پیش است و صرفا ً گرافیک آن به روز شده ! ولی امسال نقد شده و چنین امتیازات خوبی گرفته که از خیلی از شوترهای جدید هم متای بالاتری دارد ...
واقعا ً کدام یک از ریمسترها این قابلیت را دارند که به یک دکمه به گرافیک 10 سال قبل برگردند و آیا چنین آیتمی اصولا ً چرا در یک بازی امروزی گنجانده شده غیر از اینکه سازنده با انتشار این بازی خواسته اند ارادت و احترامش را به فن ها و طرفداران این بازی نشان دهند !؟ چراکه فقط طرفدارن بازی هستند که تمایل می کنند با گرافیک و حال و هوای نسخه ی کلاسیک و قدیمی نیز بازی را داشته باشند وگرنه اگر سازنده به دنیال امتیازات و غیره بود وجود چنین آیتمی توجیهی نداشت ...
ضمن اینکه وجود فایل های ویدیویی مخفی در لابلای بازی که به هیلو 4 می پردازد و همین طور اضافه شدن قابلیت Co op split Screen اضافاتی بوده اند که باعث جذابیت بیشتر بازی شده اند بدون اینکه اصالت بازی را تغییر دهند ...
در هر حال به تمام دوستان پیشنهاد می کنم حتما ً بازی را تهیه کنند و از بهترین ریمستر تاریخ بازی های رایانه ای لذت ببرند و انتظارتشان را برای امتیازات کوبنده برای Halo 4 نگه دارند ...
باری چندمین بار عرض می کنم بازی را تهیه کنید شک نکنید از کیفیت و لذتی که خواهید برد متعجب خواهید شد ؛ بازی فراتر از انتظاراتتان خواهد بود .

خبر رسیده واسه استفاده از مپ های بازی باید اورجینالشو بگیری ، یعنی یک کــُــد تو پک بازی هستش که از اون استفاده میکنی :( [ منبع : استاد دردلــُــرد ] من که فعلا پول در بساط ندارم ، باید یک مدت صبر کنم واسه Seven of the greatest multiplayer map's of all time ... لعنتی :| .

خبر رسیده واسه استفاده از مپ های بازی باید اورجینالشو بگیری ، یعنی یک کــُــد تو پک بازی هستش که از اون استفاده میکنی :( [ منبع : استاد دردلــُــرد ] من که فعلا پول در بساط ندارم ، باید یک مدت صبر کنم واسه Seven of the greatest multiplayer map's of all time ... لعنتی :| .

حتما ریدیم کد رو از لایو هم میشه خرید . اونایی که ریچ رو دارن میخوان مپ هارو بگیرن حتما نباید برن بازی رو اوریج بخرن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or