Miesam
کاربر سایت
من از Saints row 3 هم خوشم اومدیعنی در عجبم که چجوری شده از یه بازی تعریف کردی ! :d
.ببین امیر علی وقتی گذشتم دیسک رو توی بازی همش منتظر بودم حالم گرفته بشه.
جدی میگم اصلا واقعا عالی بود وقتی Keyrs رو دیدم اشکم در اومد.
خیلی خوب ساختن.
دمشون گرم خیلی حال کردم یعنی این رو میبینی بعد ده سال بازی میکنی روحت شاد میشه البته من پنج سال پیش بازی کردم
، ولی به هر حال روح آدم شاد میشه.یه بازی دیگه هم میکنی سازنده هاش آخر کلاسن بعد آخرش ...
خیلی خوب شده گرافیکش واقعا خوبه یعنی کنار HD های دیگه بزاری توشون سلطانی میکنه کنار MW3 و اینا هم بزاری یه سر و گردن بالاتره.
تکستچر هاش مثلا خیلی خوبه.
طراحی صورت شخصیت هارو فقط نگاه کن ...
فریم ریت رو من چیزی هنوز حس نکردم هرچند در این بخش خیلی شوتم.
اما درباره گرافیک کسایی که میگن پائینه یا منتظر Crysis بودن یا نمیدونم.
چون مثلا گرافیک بازی قشنگ MW3 رو میخوره حتی همون Halo 3 هم زمان خودش MW رو میخورد.
Reach هم MW2 رو میخورد.
توقع چی دارن نمیدونم.
یه بدی که Halo داره به دلیل سبک رنگ پردازی و نوع طراحی محیط جوریه که آدم حس میکنه گرافیک نداره یا چیزی شبیه به این ولی وقتی به یه جا خیره میشی میفهمی چه خبره.
شاید هم چون من Halo 1 بازی کردم الان این همه تغییر رو میبینم شگفت زدم.
---------- نوشته در 02:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------
یه نکته دیگه بگم.
گیم پلی بازی اصلا اصلاح نشده یعنی حتی اصلاح شده هایی که در Halo 3 و Halo Reach دیدیم تو این بازی تقریبا اعمال نشده.
یا حداقل من چیزی حس نکردم. تاکید سازنده ها هم سر همین بود.
حالا شروع که میکنید بازی رو اصلا حس نمیکنید گیم پلی برای 10 سال قبل هست یعنی این گیم پلی با این گرافیک دقیقا انگار یک بازی در نسل هشتم هست.
اینو قبلا بابک فکر کنم اشاره کرده بود گفتم بگم تاکید کنم یه بار حرفاشو دق نکنه
شما برید HL بازی کنید یا Doom بازی کنید یا Killzone بازی کنید یا حتی همین COD 1 رو بازی کنید یا MOH بازی کنید یا هر بازی ای که از 10 سال قبل یا شیش یا هفت سال قبل بوده رو بگیرید بیارید الان بازی کنید گیم پلیش شدیدا متفاوت و کند و مسخره است یا حتی رو اعصابه و اصلا ممکنه نتونید بازی کنید.
ولی گیم پلی این بازی تنها دلیلی که میشه بهش گفت مال 10 سال قبل هست گرافیکه که اونم با این گرافیک جدید ..

[ منبع : استاد دردلــُــرد ] من که فعلا پول در بساط ندارم ، باید یک مدت صبر کنم واسه Seven of the greatest multiplayer map's of all time ... لعنتی