Halo: Combat Evolved Anniversary

من صبح توپخونه بودم . بازی رو هم گرفتم .
میشه گفت گرافیک نسبتا خوب هستش البته نه در حد بازی های تراز اول . گرافیکش متوسط یا یه کمی کمتر هست
فریم بازی تعریفی نداره و اصلا خوب کار نشده!!!)x
کینکتش رو هم نفهمیدم چیکار میکنه . هیچ جاش هم تنظیمی پیدا نکردم برای این موضوع . هر کی فهمید به ما هم بگه

من صبح توپخونه بودم . بازی رو هم گرفتم .
میشه گفت گرافیک نسبتا خوب هستش البته نه در حد بازی های تراز اول . گرافیکش متوسط یا یه کمی کمتر هست
فریم بازی تعریفی نداره و اصلا خوب کار نشده!!!)x
کینکتش رو هم نفهمیدم چیکار میکنه . هیچ جاش هم تنظیمی پیدا نکردم برای این موضوع . هر کی فهمید به ما هم بگه
الآن انتظار داشتی یه بازی Remaster شده چه گرافیکی بهت بده ؟! کلا با چه دیدی رفتی بازی رو خریدی ؟!

الآن انتظار داشتی یه بازی Remaster شده چه گرافیکی بهت بده ؟! کلا با چه دیدی رفتی بازی رو خریدی ؟!
مشخص نیست همه فکر می کنند بازی تازه اول بنا کردن و ساختن :d
این انتظارات برای Halo 4 داشته باشید این نسخه فقط ریمستر و تغییرات آنچانی توش ندادن برای 10 سالگرد هم عرضه شده و برای اینکه فضای همون نسخه را حفظ کنه آنچنان دستی توش نبردن حالا نمیدونم دوستان چه انتظاراتی ازش دارند امیرعلی جان :d

یکی لطف کنه بگه مپ هارو چطوری باید منتقل کرد ... ؟ :d
مَپ ها رو میشه نصب کرد. البته من هنوز بازی دستم نرسیده:دی ولی رفتم ته و توش رو درآوردم، مَپ ها توی هارد نصب میشه و میتونی با دیسک Reach هم بازی کنی. Playlist های جدید هم با دیسک ریچ قابل دسترسی میشه (البته در صورتی که مَپ ها نصب شده باشند).
این 7 تا مَپ جداگونه هم فروخته میشن تو لایو به قیمت 1200 پوینت، البته برای کسایی که نمیخوان Anniversary رو بخرن (که متاسفم برای اون افراد:دی).

یه چیز جالب اینکه اگه ریچ رو تو هارد نصب کرده باشی، میتونی با دیسک Anniversary هم توی مَپ های Reach بازی کنی:دی کلا قسمت مالتی پلیر از همون موتور ریچ استفاده میکنه دیگه...

--------

راستی در مورد افت فریم فکر میکنم با نصب کردن حل بشه، چون خود 343 هم گفته بازی برای اجرا از رو هارد بهینه شده. از اونجایی هم که بخش سینگل رو دو تا موتور به صورت hybrid اجرا میکنن، یه مقدار سنگینه. یکی موتور پایه است (که برای گیم پلی است و گرافیک 10 سال پیش)، و یه موتور گرافیکی جدید که روی گرافیک قبلی لود میشه.

مرد حسابی این Remaster یک بازی مال 10 سال پیش هستش.انتظار داری گرافیک Gears of War 3 بهت بده؟
من نمیدونم چرا هی راجب گرافیک بحث میکنید !! خودم گفتم با اینکه گرافیک متوسط هستش ولی قابل قبوله. مشکل از نظر من فریم ریت بازی هست . حالا دوباره بیاید بگید بازی ماله ده ساله پیش و از این حرفا

من نمیدونم چرا هی راجب گرافیک بحث میکنید !! خودم گفتم با اینکه گرافیک متوسط هستش ولی قابل قبوله. مشکل از نظر من فریم ریت بازی هست . حالا دوباره بیاید بگید بازی ماله ده ساله پیش و از این حرفا
ببین قبول کن بازی مال 10 سال پیشه!:دی
جدا از شوخی نظرتو دیدم ناامید شدم از بازی...:(

شما نمیدونی ریمستر چی هست یا درک درستی از "متوسط" نداره. خیلی هم ناراحتید، شماره کارت بدید هزینه ی رو که بابت خریدن از کف دادید رو براتون واریز کنم.

ا

آقا این حرفا چیه طرف نظرشو گفته !
اتفاقاً گرافیک بازی همینطور که دوستمون گفت متوسط هست خوب قرار هم نبود با Crysis طرف باشیم بازی اونقدر المانهای جالب داره از جمله همینکه با یه دکمه گرافیک بازی به ده سال پیش برمیگرده که بعید می دونم کسی با انتظارات گرافیکی سراغ این بازی رفته باشه !
البته مسئله افت فریم رو به شخصه زیاد نداشتم و بازی روون اجرا شد هرچند فریم بازی خیلی هم بالا نبود ...
به نظرم این بهترین ریمستر تاریخ بازیهای کامپیوتری بوده ...
تنها نکته ای که کمی ممکنه شما رو آزار بده هوش مصنوعی بازی هستش که البته این مورد هم مثل مورد گرافیک در حدی به چشم نمیاد که از ارزشهای این شاهکار کم کنه ...
در هر حال برای منی که این نسخه تنها نسخه ای از هیلو بوده که بازی نکرده بودم حکم به دست آوردن خود کورتانا رو داره ! :دی
امیدوارم امتیازاتش آبروداری کنند ...

همم دیروز که رفته بودم Next این AC بگیرم یهو پشت تلفن به یارو گفت Halo هم اوردیم کلا روحم شاد شد.
دیروز بازی نکردم سر AC بودم ولی امروز یه نیم ساعت بازی کردم.

میتونم بگم عالیه البته یه سری مشکل داره مثلا گیم پلی بازی رو قشنگ بهینه نکردن خیلی تنده و یه کم باید تنظیم کنی و اولش خیلی اذیت میکنه.
اما از لحاظ گرافیکی واقعا کولاک کرده Halo 3 رو هم میخوره.
نکته مهمی که تو بازی هست انیمیشن های شخصیت هاست که از موشن کپچر استفاده دقیقا مثل Reach و خبری از انیمیشن های تخیلی قدیمی بازی نیست که آدم بالا میاورد.

گرافیک واقعا عالی شده طراحی سلاح ها هم بیشتر شبیه Reach هست به نظرم تا Halo های قبلی که خوبه.
در کل عالیه.
فقط یه نکته منفی که داشت این بود که مسترچیف پاش معلوم نیست، توی Halo 2 به بعد بود که من عاشقش بودم کاش یه کم وقت میزاشتن اینو میزاشتن.

ولی در کل به نظرم عالیه، واقعا شاهکاره. گیم پلی سریع و آتشین و واقعا HD به این بازی میگن.
از الان من بهش 9 میدم.
در کنار آشغال هایی مثه MW3 این بازی که تازه یه بازسازی هم هست شاهکاره.
خدایی از گرافیک به خصوص تکستچر ها به نظرم یه سر و گردن از MW3 که خیر سرش مثلا یه نسل جدیده بهتره.
از نظر تکرار مکررات هم من گیم پلی Halo CEA رو جدید تر و کمتر تکراری نسبت به MW3 میدونم.

خلاصه طرفدارای قدیمی که همون اول سفینه رو میبینن اشک شوق میریزن جدیدا هم برن بازی کنن میفهمنن دنیا دست کیه ...

همم دیروز که رفته بودم Next این AC بگیرم یهو پشت تلفن به یارو گفت Halo هم اوردیم کلا روحم شاد شد.
دیروز بازی نکردم سر AC بودم ولی امروز یه نیم ساعت بازی کردم.

میتونم بگم عالیه البته یه سری مشکل داره مثلا گیم پلی بازی رو قشنگ بهینه نکردن خیلی تنده و یه کم باید تنظیم کنی و اولش خیلی اذیت میکنه.
اما از لحاظ گرافیکی واقعا کولاک کرده Halo 3 رو هم میخوره.
نکته مهمی که تو بازی هست انیمیشن های شخصیت هاست که از موشن کپچر استفاده دقیقا مثل Reach و خبری از انیمیشن های تخیلی قدیمی بازی نیست که آدم بالا میاورد.

گرافیک واقعا عالی شده طراحی سلاح ها هم بیشتر شبیه Reach هست به نظرم تا Halo های قبلی که خوبه.
در کل عالیه.
فقط یه نکته منفی که داشت این بود که مسترچیف پاش معلوم نیست، توی Halo 2 به بعد بود که من عاشقش بودم کاش یه کم وقت میزاشتن اینو میزاشتن.

ولی در کل به نظرم عالیه، واقعا شاهکاره. گیم پلی سریع و آتشین و واقعا HD به این بازی میگن.
از الان من بهش 9 میدم.
در کنار آشغال هایی مثه MW3 این بازی که تازه یه بازسازی هم هست شاهکاره.
خدایی از گرافیک به خصوص تکستچر ها به نظرم یه سر و گردن از MW3 که خیر سرش مثلا یه نسل جدیده بهتره.
از نظر تکرار مکررات هم من گیم پلی Halo CEA رو جدید تر و کمتر تکراری نسبت به MW3 میدونم.

خلاصه طرفدارای قدیمی که همون اول سفینه رو میبینن اشک شوق میریزن جدیدا هم برن بازی کنن میفهمنن دنیا دست کیه ...
یعنی در عجبم که چجوری شده از یه بازی تعریف کردی ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or