Halo: Combat Evolved Anniversary

فقط داشته باشید 343 چیکار کرده:دی

bqwdf63mn3z99khv20hg.gif

وسط بازی، با زدن دکمه Back گرافیک بازی برمیگرده به همون 10 سال پیش، بدون هیچ لودینگی و کاملا Real Time ! تا حالا ندیده بودم یه ریمیک همچین قابلیت خفنی داشته باشه:دی برای کسایی که با Combat Evolved خاطره دارن بهترین چیز ممکنه! فرض کنید به یه جایی میرسید که براتون آشناست، Back رو که بزنید دقیقا اون صحنه میاد جلو چشمتون! چقدر نوستالژیک:((:دی

• Like
Reactions: NaViiDii

bqwdf63mn3z99khv20hg.gif

وسط بازی، با زدن دکمه Back گرافیک بازی برمیگرده به همون 10 سال پیش، بدون هیچ لودینگی و کاملا Real Time ! تا حالا ندیده بودم یه ریمیک همچین قابلیت خفنی داشته باشه:دی برای کسایی که با Combat Evolved خاطره دارن بهترین چیز ممکنه! فرض کنید به یه جایی میرسید که براتون آشناست، Back رو که بزنید دقیقا اون صحنه میاد جلو چشمتون! چقدر نوستالژیک:((:دی
wow چقدر خفن!!! من رسما کف کردم:-oیعنی الان یه چند دقیقه ای طول کشید تا این موضوع رو هضم کردم:d

راست میگی پسر چه مبتکرانه :دی کاشکی رو PC هم میومد :(( :دی PC گیمر ها هم کم خاطره ندارن :دی البته من نه :دی
تو هم که ... خودتو با PC:d

چه جالب ...
يادش بخير خاطرات قديم زنده ميشه ...
برا اونايي كه بازيش كردن :d
من كه با همون گرافيك جديدش تصميم دارم خاطره بسازم واسه خودم :d

WOW ، چه حالی بده ماه نوابر امسال
توجه کردید که نوابر بمب بارون میشید :d بازیهایی مثل BF3 - MW3 - U3 - Skyrim و حالا هم این :p
چه شود

نوشته شده توسط Arman210
به نظرم تاریخ عرضه رو بد انتخاب کردن MW3 که 8 نوامبر میاد این 15 نوامبر !
اتفاقا این MW3 هست که تاریخ عرضه رو بد انتخاب کرده.... برای xbox داران بازی که همیشه در اولویت قرار گرفته همین سری هیلو بوده
ولی چه ماهی بشه نوامبر....این همه بازی شوتر درجه یک تو یه ماه ....
اوج بیکاریم هم هست...

نسخه پي سي شو خيلي وقته كه ميخوام بازي كنم... خوب شد! منتظر نسخه اكس باكس ميمونيم >:d<

ولی چه ماهی بشه نوامبر....این همه بازی شوتر درجه یک تو یه ماه ....

چه شود؟ كي ميخواد نوامبر بشه؟!

bqwdf63mn3z99khv20hg.gif

فوق العادس . همین طور که 343 انتظار می رفت . خر کیف خر کیفم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or