Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی می کند !

Hamid Reza

کاربر سایت
halo_inline_1307428594.jpg

رییس Microsoft Game Studios ، آقای Phil Spencer ، طی یک مصاحبه با سایت گیم اسپات گفت : Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی خواهد کرد.

همچنین او این عنوان را در نمایشگاه E3 2011 ، در لیست بازی هایی که از تکنولوژی کینکت پشتیبانی می کنند ، قرار داد.

وی ادامه داد : تمرکز اصلی ما در E3 امسال کاملاً بر روی کینکت و بازی های آن بود و دو جنبه ی مختلف داشت.

" ما اعتقاد داریم که کینکت برای تمامی ژانرهای بازی مهم خواهد بود ، از تمامی سبک ها گرفته مانند ریسینگ با عنوان Forze 4 تا سبک مبارزه ای با عنوان Ryse ! و ما برای اثبات حرف خود ، بازی Halo: CE Anniversary را نیز با کینکت هماهنگ ساختیم. "

عناوین دیگری مانند ME3 و Ghost Recon FS از کینکت پشتیانی می کنند. در حالیکه اعلام شد عنوان Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی می کند ، هنوز معلوم نیست که عنوان Halo 4 از کینکت پشتیبانی می کند یا خیر !

Halo: CE Anniversary در تاریخ 15 نوامبر ؛ انحصاراً برای X360 منتشر می شود.

• Like
Reactions: DRIVER and Fratos
مطمئن باشید که اگر تو گیم پلی بازی هم از کینکت بشه استفاده کرد ( که کار غیر ممکنه ایه ! ) ، روی کاور بازی Better With Kinect درج میشه تا کسایی که نمی تونن ، از دسته استفاده کنن !

بايد ببينيم چطوري ميشه ، ولي بد نميشه اگر Warthog رو با كينكت اينور اونور كنيم يا مثلا BANSHEE رو :d.

وقتي هم كه Better with kinect هست كه ديگه اه اوه نداره ، هركي خواست استفاده ميكنه نخواست نميكنه. استفاده كني حالش بيشتره ، نكني حالش معموليه :d

فکر اینکه گیم پلی بازی رو با کینکت هم بشه انجام داد از سرتون بیرون کنید:دی چون 343 کلی روی این قضیه مانور داده که بازی دقیقا مثل همون Combat Evolved 10 سال پیش بازی میشه و هیچ فرقی هم نکرده (اصلا به خاطر همین انجین رو عوض نکردن).
احتمال داره برای طراحی مپ های مالتی پلیر باشه !
wow عجب ایده ای:دی اگه برای Forge باشه رسما میترکونه! فرض کن به جای آنالوگ، با دستت آبجکت ها رو حرکت بدی و مَپ بسازی. یعنی اگه ساخت یه مَپ دو ساعت طول بکشه، اینجوری میشه یه ربع:دی احتمال زیاد باید همین باشه، وگرنه به عقل 343 شک میکنم.

بابا خود منبع هم گفته از بعضی از ویژگی های کینکت پشتیبانی میکنه ! یعنی همون حالت ترکیبی و اختیاریه مثل بیشتر بازی هایی که دیدیم هه

منظور من ارائه بازیهای زیاد و واقعا زیبا نیست
کی بدش میاد بازیهای خوب زیادی منتشر بشن؟
منظور من استفاده از کینکت توی بازی هایی هست که ممکنه توی بازی تاثیر منفی بزاره...
اگه ازش خوب استفاده بشه و توی گیم پلی وارد نشه میتونه مفید باشه.... مثلا در حد همون کنترل با صدا و کاستومایز اسلحه {البته این رو توی هیلو کلا نداریم} باشه کافیه
چون همه میدونیم استفاده از کینکت توی گیم پلی هیلو تقریبا محاله مگر اینکه سازندگان معجزه کنند
درسته مایکروسافت روی هیلو خیلی خیلی حساسه اما ترس من از اینه که برای جذب قشر کژوال به اعتبار بازی لطمه وارد کنند
و گر نه من هم خوشحال میشم ازش به صورت مفید استفاده بشه

حرفات درسته .
من احتمال میدم هیچ تغییری توی گیم پلی ایجاد نشه .

احتمال داره برای طراحی مپ های مالتی پلیر باشه !

جدا ایده ی خوبی بود ! حتما بهشون ایمیل کن !

مطمئنا همون طوری که دوستان گفتن کینکت هسته اصلی بازی رو تشکیل نمیده ولی با این حال به شدت استقبال میشه چون Ghost Recon و ME3 من رو به شخصه به شدت به بازیهای هاردکور کینکتی امیدوار کرد:d

منظور من ارائه بازیهای زیاد و واقعا زیبا نیست
کی بدش میاد بازیهای خوب زیادی منتشر بشن؟
منظور من استفاده از کینکت توی بازی هایی هست که ممکنه توی بازی تاثیر منفی بزاره...
اگه ازش خوب استفاده بشه و توی گیم پلی وارد نشه میتونه مفید باشه.... مثلا در حد همون کنترل با صدا و کاستومایز اسلحه {البته این رو توی هیلو کلا نداریم} باشه کافیه
چون همه میدونیم استفاده از کینکت توی گیم پلی هیلو تقریبا محاله مگر اینکه سازندگان معجزه کنند
درسته مایکروسافت روی هیلو خیلی خیلی حساسه اما ترس من از اینه که برای جذب قشر کژوال به اعتبار بازی لطمه وارد کنند
و گر نه من هم خوشحال میشم ازش به صورت مفید استفاده بشه

من مخالفم
همه میدونیم هیلو بزرگترین بازیه مایکروسافته
شده به خاطره پولی که ازش در میاره تمامه سعیش رو میکنه که خراب کاری نکنه

1. کینکت هر روز داره امیدوارانه تر از روز قبل ظاهر میشه. واقعا آئرین! آئرین! :)

2. منظورتون از این که گیم پلی بازی رو با کینکت نمیشه زد به خاطر لگ کینکت هستش؟

1. کینکت هر روز داره امیدوارانه تر از روز قبل ظاهر میشه. واقعا آئرین! آئرین! :)

2. منظورتون از این که گیم پلی بازی رو با کینکت نمیشه زد به خاطر لگ کینکت هستش؟

نه موضوع لگ نیست هر چقدر ساپرت کینکت هم خوب باشه خوب به خاطر اون فعالیت و کاری که انجام میدی نمیشه یه سری بازی هایی که بخوان خیلی سریع باشن رو بازی کنی مثلا فکر کن هیلو که انقدر سریعه و پر اکشن را بخوای در جا بدوییی تکان بخوری دستت رو تکان بدی ! فکر کنم 5 دقیقه هم نتونی بازی کنی :d

فرض کنیم نامرئی بخوایم بشیم:دی
ولی نامرد بخدا قسم داشتم راجبه forge با کنکت پست میدادم dc شدم:(( بعد اومدم دیدم تو نوشتی)x
ولی اگه بیان از امکانات کینکت یجوری استفاده کنن که مچ بازی شه عالی میشه!
سر graw هم این حرفا ررو همتون میزدین!هرچند اون یکم تاکتیکی تره! ولی هیلو هم خوب!(:دی)
مثلا ممکنه اسنایر قابلیت head tracking داشته باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or