Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی می کند !

Hamid Reza

کاربر سایت
halo_inline_1307428594.jpg

رییس Microsoft Game Studios ، آقای Phil Spencer ، طی یک مصاحبه با سایت گیم اسپات گفت : Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی خواهد کرد.

همچنین او این عنوان را در نمایشگاه E3 2011 ، در لیست بازی هایی که از تکنولوژی کینکت پشتیبانی می کنند ، قرار داد.

وی ادامه داد : تمرکز اصلی ما در E3 امسال کاملاً بر روی کینکت و بازی های آن بود و دو جنبه ی مختلف داشت.

" ما اعتقاد داریم که کینکت برای تمامی ژانرهای بازی مهم خواهد بود ، از تمامی سبک ها گرفته مانند ریسینگ با عنوان Forze 4 تا سبک مبارزه ای با عنوان Ryse ! و ما برای اثبات حرف خود ، بازی Halo: CE Anniversary را نیز با کینکت هماهنگ ساختیم. "

عناوین دیگری مانند ME3 و Ghost Recon FS از کینکت پشتیانی می کنند. در حالیکه اعلام شد عنوان Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی می کند ، هنوز معلوم نیست که عنوان Halo 4 از کینکت پشتیبانی می کند یا خیر !

Halo: CE Anniversary در تاریخ 15 نوامبر ؛ انحصاراً برای X360 منتشر می شود.

• Like
Reactions: DRIVER and Fratos
احتمال داره برای طراحی مپ های مالتی پلیر باشه !

نه خوشم اومد !! اگه اینطوری باشه که خیلی عالی میشه باید بریم یه کینکت بخریم !! :d
امروزم که خفن بانجی از 343 تعریف کرد !! همین طوری دارم بیشتر با 343 حال می کنم !! :d خفن منتظر هیلو هم به ویژه ریمستر :d

نه خوشم اومد !! اگه اینطوری باشه که خیلی عالی میشه باید بریم یه کینکت بخریم !! :d
امروزم که خفن بانجی از 343 تعریف کرد !! همین طوری دارم بیشتر با 343 حال می کنم !! :d خفن منتظر هیلو هم به ویژه ریمستر :d

به قول خودشون از دم در 343 تا دم در بانجی فقط 15 دقیقه راه هست :d ظاهرا هم به خاطر اعضای مشترکی که داشتن روابط عالیه و پروژه هاشون رو به هم قبل از همه نشون دادن :d

پ.ن: ببخشید برای اسپم :d

==============
با تشکر از این پایینی :d برای کسایی که لینک مشکل داره براشون:

Just to let everybody know, the Kinect features we're exploring with Halo: Anniversary are optional and won't affect your core gameplay experience. Our mission, from day one, has been to deliver a faithful recreation of the original game, and we remain dedicated to seeing that through to completion
.

آخرین ویرایش:
قاعدتا بازی به این پر فروشی رو نمیان یه کاری کننند که فقط با کینکت بشه بازی کردش و باعث بشه کسانی کینکت ندارن نتونند انجامش بدند.خلاصه
People will always find something to QQ about :d

هیلو یک که بی نقص بود و حتی بعد از گذشتن 10 سال همچنان گیمپلی بی نقصی داره ... مخلوط شدن این گیم پلی با کینکت = \:d/:-bd:lol::boxing::punk::praying::rose::shrewd::groupwave:

قاعدتا بازی به این پر فروشی رو نمیان یه کاری کننند که فقط با کینکت بشه بازی کردش و باعث بشه کسانی کینکت ندارن نتونند انجامش بدند.خلاصه
People will always find something to QQ about :d

نه باو !! دیگه این کارو که نمی کنن !! جایی هم نگفته فقط کینکت !! باید استفاده از کینکت خیلی محدود باشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or