Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
یـ چندتا کلیپ از این Girlboss که به بازی اضافه کردن و چپ و راست مسترچیف رو دست میندازه و واسش قیافه میاد دیدم. خواستم بگم فقط خدا به آینده این سری رحم کنه :))
این مراحلی که به بازی اضافه کردن رو رسما دادن به بچه 12 ساله نوشته قشنگ Fortnite ـه !!!

گرافیک بازی عالی کار شده واقعا همه چیز در سطح جدیدی هست کاش همه بازی های قدیمی به چنین شکلی ریمیک بشن .
دم کپکام گرم که با ریمیک re2 اولین گام رو برداشت و بقیه هم به این مسیر اومدن

• Like
Reactions: Love Console
خبرایی شنیدم که تو استیم و یا ردیت رضایت ندارن از این بازی ، ناقصه یا چه میدونم کات سین هاش بی کیفیته و این چیزا

کلا این بازی واقعا چرا داره هیت میگیره ؟ ایا واقعا ناقصه ؟ چرا جو منفی دورش هست ایا اصلا این جو منفی واقعا هست ؟

والا من به شدت منتظرم بیاد بازیش کنم و حس مثبتی دارم دلم برا یه Halo با کیفیت تنگ شده

خبرایی شنیدم که تو استیم و یا ردیت رضایت ندارن از این بازی ، ناقصه یا چه میدونم کات سین هاش بی کیفیته و این چیزا

کلا این بازی واقعا چرا داره هیت میگیره ؟ ایا واقعا ناقصه ؟ چرا جو منفی دورش هست ایا اصلا این جو منفی واقعا هست ؟

والا من به شدت منتظرم بیاد بازیش کنم و حس مثبتی دارم دلم برا یه Halo با کیفیت تنگ شده
روی استیم دلیلش پرفورمنس ، کرش ، 30 فریم بودن کاتسینها و یکی دوتا تنظیمات اجباری هست که نمیشه خاموششون کرد.
البته با UE ساخته شده و میشه بیرون از محیط بازی خاموش کرد و...
ولی اکثر نظرات منفی در مورد اینهاست.
بماند که کم نداریم که مشکلشون با بازی صداگذاری جدید کورتاناست و به همین دلیل منفی دادن!

بازی هنوز کاملا منتشر نشده و ارلی اکسسه.
پس فردا که انتشار کامل شد سطح میانگین نظرات کمی معقول تر میشه.
ولی خب میگم روی PC به دلیل مشکلات رایج بازیهایی که با UE میسازن نیاز به آپدیت داره.

اینطور که از خبرها ( Polygon, Gamespot) برمیاد عرضه ریمیک Halo 2 و Halo 3 با UE5 قطعیه و ظاهرا استراتژی مایکروسافت برای پر کردن خلا نبود هیلو تا عرضه نسخه جدید منتشر کردن ریمیک هاست. مثل راهی که سری Fallout داره طی می کنه.

اینطور که از خبرها ( Polygon, Gamespot) برمیاد عرضه ریمیک Halo 2 و Halo 3 با UE5 قطعیه و ظاهرا استراتژی مایکروسافت برای پر کردن خلا نبود هیلو تا عرضه نسخه جدید منتشر کردن ریمیک هاست. مثل راهی که سری Fallout داره طی می کنه.
خوبه کامنت‌های چند صفحه اخیر رو نخوندن وگرنه نظرشون عوض می‌شد :-" :دی

جدی کورتانارو اینجوری کردن؟ :| این چه کثافتیه من حس میکنم اینا کلا طراحی صورتارو از قصد اینجور میکنن که هر نسخه یه میم بشه یاد اون میم هیلو اینفینیت افتادم
بعد ملت انویدیارو جر دادن که dlss5 توهین به ارت استایله و به طراحی اصلی پایبند نیست و... حتما این ریمیک خیلی به طراحی اصلی پایبند بوده
اصلا عکسو میبینم دقیقا وایب همون هیلو اینفینیت رو میگیرم
1000039917.jpg

• Like
Reactions: Natural Killer
یکساعت بازی کردم.
گرافیک فوق‌العاده است! اینکه همچنان هویت بصری بازی رو علی رغم انتقال به UE 5.0 حفظ کردن واقعا نکته‌ی مهمیه.
انفجارها، پارتیکل افکت، کیفیت آب و سطوح واقعاً خوبه و پیشرفت محسوسی نسبت به Infinite داره، اگرچه مدل آرمور مستر چیف به نظرم توی Infinite پرجزییات تر بود. در مجموع قطعا یکی از کاندیداهای بهترین گرافیک سال هست.
گان پلی هم در بهترین حالت ممکنه، به شدت پانچی و لذت بخش، اینقدر مگنوم رو جذاب طراحی کردن که خیلی سخته ازش دل بکنید و عوضش کنید.
در کل اگر CE رو بازی نکردید که اصلا از دستش ندید اگر هم مثل خیلی از ماها قبلا بازی کردید باز هم از دستش ندید بازی واقعا چشم نواز و جذابه و مشابهی براش وجود نداره.

من به کل قضیه کاری ندارم ولی وقتی دیدم بنر استورش و تاپیک اش هی میاد بالا، گفتم ملت از مولتی ایش دارند کف و خون قاطی میکنن بعد دیدم اصلا مولتی نداره :| فقط coop

اخه این چه سمی برای هیلو :|

خوبه کامنت‌های چند صفحه اخیر رو نخوندن وگرنه نظرشون عوض می‌شد :-" :دی
تو هم خیلی دوست داری بحث رو ادامه بدیا.

ولی این ریمیکها برای تو چه تفاوتی میکنه با نسخه های اوریجینالش؟

اینها هم که یک به یک هستن و خودت میگی که یکسری جاهای همین ریمیک قابل بازی نیست :D

تو هم خیلی دوست داری بحث رو ادامه بدیا.

ولی این ریمیکها برای تو چه تفاوتی میکنه با نسخه های اوریجینالش؟

اینها هم که یک به یک هستن و خودت میگی که یکسری جاهای همین ریمیک قابل بازی نیست :D
آخه این خبر زمان‌بندی جالبی داشت :-" :دی بعدش همون ارتقا گرافیکی واقعا نکته مهمی هست، برای خودم بازی‌های دو بعدی به کنار، بقیه بازی‌ها دیگه بعد از بیست سی سال واقعا کهنه میشن و بدون ارتقا گرافیکی به سختی قابل بازی هستن. این ریمیک نسبت به نسخه اصلی یه سری تغییرات داشته و همون بخش‌هایی که اشاره کردم رو یه بهبودهایی دادن.
Halo: Campaign Evolved - Answering the Big Questions About This Ambitious Remake - XBOX Wire

• Like
Reactions: dark souls
آخه این خبر زمان‌بندی جالبی داشت :-" :دی بعدش همون ارتقا گرافیکی واقعا نکته مهمی هست، برای خودم بازی‌های دو بعدی به کنار، بقیه بازی‌ها دیگه بعد از بیست سی سال واقعا کهنه میشن و بدون ارتقا گرافیکی به سختی قابل بازی هستن. این ریمیک نسبت به نسخه اصلی یه سری تغییرات داشته و همون بخش‌هایی که اشاره کردم رو یه بهبودهایی دادن.
Halo: Campaign Evolved - Answering the Big Questions About This Ambitious Remake - XBOX Wire
اینکه بازی ها دارن ریمیک می‌شن دلیلی بر این نیست که نسخه‌های کلاسیک قابل بازی نیستن.
این در مورد بعضی‌ آثار کاملا صادقه،‌ مثلا الان تردیدی نیست که همه‌ی ما به شدت از یه ریمیک اساسی از HL2 استقبال می کنیم،‌ اما این معنیش این نیست که HL2 الان قابل بازی نیست.

به نظرم Halo 3 جزو این موارده، خیلی خوبه که با گرافیک و گیم پلی به روز شده بازیش کنیم اما همچنان بازی اصلی قابل‌‌ بازی‌ و لذت بردنه و تاریخ مصرف گذشته نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or