Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
آقا یکی خلاصه میگه دلیل افت متاش چی بوده؟

چون هرچی ویدیو گیمپلی و ... ازش دیدم خیلی ریمیک خوبی بنظر میرسه که.
یه سری ویدیو دیدم که انگار یه شخصیت زن کلیشه ای اضافه کردن که رو اعصابه ولی خب منتقدا که از اینجور چیزا خوششون میاد :دی
بین دوستان اختلاف وجود داره اولش میگفتن چون ریمیک یک‌ به یکه از ۹۷ به ۸۱ رسیده الان معلوم شد یک به یک نیست مراحل رو تغییر دادن چندتا مرحله جدید اضافه کردن ، گان های جدید بازی داره ، وسیله نقلیه جدید میتونی سوار شی و شخصیت جدید اضافه کردن و … هنوز دوستان به توافق نرسیدن چی بگن برای اینکه متاش از ۹۷ بیست تا اومده پایین :D

• Like
Reactions: Destro and all4u

یه سری ویدیو دیدم که انگار یه شخصیت زن کلیشه ای اضافه کردن که رو اعصابه ولی خب منتقدا که از اینجور چیزا خوششون میاد :دی
ارت استایل رو گند زدن بهش بخصوص فور رانر ها که عملا شده سایفای جنریک. کارگردانی کات سین ها، انکانتر دیزاین ها، دیزاین جدید کورتانا، کارگردانی وویس اکتینگ کورتانا و یه سری کات سین ها هم ملت گذاشتن که انگار با هوش مصنوعی ساخته شدن. و اینکه اکتشاف رو هم گند زدن بهش وقتی از یه حدی میری بیرون از مپ کلا کرکتر میترکه و گیم اوور. من قبل عرضه خیلی امیدوار بودم بهش ولی ویدیو مقایسه با نسخه اصلی رو میبینم کلا کار جالبی نیست این ریمیک.

دلیلش همون یکی به یک بودن لول دیزاین بازیه.
تغییراتی که دادن هسته اصلی بازی که متعلق به 25 سال پیشه رو تغییر نداده.
کلا محتوای بزرگ خاصی غیر از اون سه تا مرحله پیش درآمد اضافه نشده ، این رو از خیلی قبل هم اعلام کرده بودن.
باقی فقط جزئیاته.

خب بازی که میکنی یه سری تصمیمهای طراحهای 25 سال پیش پیچیده شده تو یه انجین با گرافیک مدرن رو تجربه میکنی.
اینها خب به مزاق منتقدها خوش نمیاد که خب حق هم دارن.

قبلا گفتم که آبلیویون هم متاش از 94 با این ریمستر اومد 80 شد.
اونجا هم کمی تغییر تو بخش مبارزه ، انیمیشن و... داشتیم ولی خب هسته اصلی وقتی همونه منتقدها حق دارن که تو یه بازی AAA نخوان استانداردهای نسل 5و 6 و... رو بهشون نمره های بالا بدن.
حالا حساب کن از پکیج اصلی مولتی پلیرش رو هم حذف کردن.

نسخه اصلی به خاطر گرافیک و... که الان خیلی نمیشه به پلیر جدید پیشنهاد داد.
ولی تو بحث ریمیک و... این بهترین نسخست الان.
اون نسخه سالگرد از لحاظ گند زدن به آرت استایل ، نورپردازی و موارد دیگه خیلی خیلی اوضاعش خیطه.
من یه ویدئوه از DF گذاشتم ، برو ببین که چقدر از آرت استایل تعریف میکنه و میگه این ریمیک همون چیزی بود که سالها میخواستم و...
ولی خب به مشکلاتش هم اشاره میکنه.

Halo Campaign Evolved Review: An Outstanding Reimagining Of A Stone-Cold Classic​

حالا این نظر DF و وحی مطلق نیست.
همین یک نفر زاده نشده که مجموعه رو میشناسه.
مخصوصا فنهای 30 ساله مجموعه ، خیلیهاشون هم هستن که نظر متفاوتی دارن و ایرادهای خیلی بیشتری میگیرن.
به نظرم بیخیال نمره ها شو و خودت بازی کن.

ولی کلا ریمیک هایی که یه تیم دیگه مسئولیت ساخت رو به عهده میگیره از ابتدا محکوم هستن به باخت.
یک ریمیک نداریم که آرت استایل و مشکلات دیگه ای که دارن مورد پسند قرار گرفته باشن.
قبلا جایی نوشتم، این مدرن شدن انجین ، نورپردازی و کلا بعد فنی و تکنولوژی باعث نمیشه که این ریمیکها دقیقا همون کیفیت بازیهای قدیمی رو بتونن به زمان حال بیارن.
این مشکل رو تو صنعت فیلم هم با دوباره سازیهایی که انجام میدن میبینیم.
بین بازیها هم تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه به جز 3-2تا عنوان نمونه ای نداریم که تجربه کردن نسخه ریمیک فلان بازی به غیر از بخش گرافیکی/نورپردازی و... ارجحیت داشته باشه به نسخه اصلی.
دیگه معروفترینش که RE2 ریمیک با نمره باشه هم باز کلی سر و صدا و مخالفت براش وجود داره که چرا سناریوها مثل نسخه اصلی متفاوت نیستن ؟
چرا بعضی از باسها و بخشها رو حذف کردین و...؟

من بالاتر گفتم ریمیکهایی که تیم اصلی نمیسازه ، ولی حتی وقتی خود تیم هم میسازه باز به این مشکلات دچار میشه ، نمونش Tlou.

این تغییرات و... به قولی محصول جانبی ریمیک/ریمسترهاست ، باید باهاشون کنار اومد.
اگه به تازگی نسخه اول رو بازی نکردی حتما بازیش کن.

آخرین ویرایش:
ماکروسافت هم یکی براش دعا گرفته طلسم شده.تعداد پلیرهاش رو استیم 1 درصد چیزی که فکر میکردم نیست.یعنی این همه سال تنها بازیش که خوب فروخت بجز FORZA فقط OBLIVION بود.یعنی اینا همه از SIDE EFFECT های گیم پسه؟رو حساب نوستالوژیم بزاریم این الان تعداد پلیراش رو استیم باید میترکوند.

کسی مثل من با لینک کردن اکانت مایکروسافت رو Play Station مشکلی نداره؟:( اعصابم خراب شد یک ساعته درگیرشم، هرچی دی ان اس متفاوت میزنم هم آخرسر میگه This service is not available in your region

95.216.232.133
45.90.126.10

ماکروسافت هم یکی براش دعا گرفته طلسم شده.تعداد پلیرهاش رو استیم 1 درصد چیزی که فکر میکردم نیست.یعنی این همه سال تنها بازیش که خوب فروخت بجز FORZA فقط OBLIVION بود.یعنی اینا همه از SIDE EFFECT های گیم پسه؟رو حساب نوستالوژیم بزاریم این الان تعداد پلیراش رو استیم باید میترکوند.
برای وضعیتی که الان مایکرو داره با این جو منفی که دورش هست یک ریمیک یک به یک ۵۰ دلاری بازی ۲۵ سال پیش که سال ۲۰۱۴ یه بار ریمستر شده سال ۲۰۱۹ یه بار ریمستر ریمستر شده کار رو‌در نمیاره. اگه MCC نبود شاید استقبال بیشتری میشد اگه مولتی پلیر داشت پلیرهاش بیشتر میشد. الان یه عده نرد نشستن تو سوشال مدیا فریم به فریم بازی رو مقایسه میکنن و هیت میدن معلومه خوب نمیفروشه. بنظرم مایکروسافت باید در هیلو‌ استودیوز رو‌تخته کنه و فلگشیپ جایگزین بیاره. نه دیگه هیلو‌هیلو‌شد بعد بانجی نه دیگه بانجی بانجی میشه.

خیلی سخت میگیرین ، این ارت استایل هم دیگه همیشه سر هر هیلو شورش در میاد:D. به نظرم نسبت به نسخه ۳۶۰ ، ده ها برابر ریمیک بهتریه . بازی مثل نسخه اصلی ، تاریک و ترسناک شده . گیمپلی بازی خداست . هرچند لول دیزاین بازی قدیمی شده ولی همچنان لذت بخشه . روی ایکس باکس مشکل فنی ندیدم ( ۵-۶ ساعت بازی کردم) در نهایت این ایراد های بنی اسرائیلی رو بذارید کنار و از بازی لذت ببرید . کلا هیلو یکی از تاکسیک ترین فن ها رو داره:))
قابلیت هایی هم بازی داره که ارزش تکرار پذیریش رو ۱۰۰ از ۱۰۰ میکنه\m/
در کل به نظرم با قیمت کامل ارزش نداره مگر این که اولین هیلو عمرتون باشه . توی تخفیف یا گیم پس که نباید از دستش داد.

دیشب گذاشتم دانلود و صبح دیدم دانلودش تموم شده. رفتم سر کار و با ذوق و شوق برگشتم که بشینم پای بازی، حالا دیدم ۴ گیگ آپدیت داده :|
تف تو ذاتتون. خب پدرسگا مثل آدم بازی رو عرضه کنین :| هی آپدیت هی آپدیت. ساییدین مارو 8-|

حمایت کنید آقا😁.
من خودم فن این فرنچایز نیستم و میخوام بازیرو دوباره بعد سال ها بازی کنم بلکه بالاخره وارد این یونیورس بزرگش بشم. ولی خداوکیلی حیفه این عناوینه که فروششون کم باشه یا استقبال ازشون نشه. مگه چندتا عنوان آیکانیک داره این ژانر؟! اینارو اگر تحویل نگیریم بخدا این ژانر دیگه منقرض میشه واقعا. وقتی اینا در نیان چه در نقدها و چه در فروش و بازخورد هوادارا وای به حال عناوین و آیپی های جدیدتر. این بلا رو سر این ژانر نیاریم، حیفه...

حمایت کنید آقا😁.
من خودم فن این فرنچایز نیستم و میخوام بازیرو دوباره بعد سال ها بازی کنم بلکه بالاخره وارد این یونیورس بزرگش بشم. ولی خداوکیلی حیفه این عناوینه که فروششون کم باشه یا استقبال ازشون نشه. مگه چندتا عنوان آیکانیک داره این ژانر؟! اینارو اگر تحویل نگیریم بخدا این ژانر دیگه منقرض میشه واقعا. وقتی اینا در نیان چه در نقدها و چه در فروش و بازخورد هوادارا وای به حال عناوین و آیپی های جدیدتر. این بلا رو سر این ژانر نیاریم، حیفه...
دیگه این مسیریه که باید همه استدیو ها برن. احتمالا اینام یه بازی بسازن دست کاراکتر یه شمشیر بدقواره بدن 10 تا باس رندوم و کریه ـم بریزن تو مپ هی رول کنیم و دیفلکت کنیم و با یه انیمیشن تکراری هی R1 بزنیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• omid0
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or