آقا یکی خلاصه میگه دلیل افت متاش چی بوده؟
چون هرچی ویدیو گیمپلی و ... ازش دیدم خیلی ریمیک خوبی بنظر میرسه که.
یه سری ویدیو دیدم که انگار یه شخصیت زن کلیشه ای اضافه کردن که رو اعصابه ولی خب منتقدا که از اینجور چیزا خوششون میاد
دلیلش همون یکی به یک بودن لول دیزاین بازیه.
تغییراتی که دادن هسته اصلی بازی که متعلق به 25 سال پیشه رو تغییر نداده.
کلا محتوای بزرگ خاصی غیر از اون سه تا مرحله پیش درآمد اضافه نشده ، این رو از خیلی قبل هم اعلام کرده بودن.
باقی فقط جزئیاته.
خب بازی که میکنی یه سری تصمیمهای طراحهای 25 سال پیش پیچیده شده تو یه انجین با گرافیک مدرن رو تجربه میکنی.
اینها خب به مزاق منتقدها خوش نمیاد که خب حق هم دارن.
قبلا گفتم که آبلیویون هم متاش از 94 با این ریمستر اومد 80 شد.
اونجا هم کمی تغییر تو بخش مبارزه ، انیمیشن و... داشتیم ولی خب هسته اصلی وقتی همونه منتقدها حق دارن که تو یه بازی AAA نخوان استانداردهای نسل 5و 6 و... رو بهشون نمره های بالا بدن.
حالا حساب کن از پکیج اصلی مولتی پلیرش رو هم حذف کردن.
نسخه اصلی به خاطر گرافیک و... که الان خیلی نمیشه به پلیر جدید پیشنهاد داد.
ولی تو بحث ریمیک و... این بهترین نسخست الان.
اون نسخه سالگرد از لحاظ گند زدن به آرت استایل ، نورپردازی و موارد دیگه خیلی خیلی اوضاعش خیطه.
من یه ویدئوه از DF گذاشتم ، برو ببین که چقدر از آرت استایل تعریف میکنه و میگه این ریمیک همون چیزی بود که سالها میخواستم و...
ولی خب به مشکلاتش هم اشاره میکنه.
Halo Campaign Evolved Review: An Outstanding Reimagining Of A Stone-Cold Classic
حالا این نظر DF و وحی مطلق نیست.
همین یک نفر زاده نشده که مجموعه رو میشناسه.
مخصوصا فنهای 30 ساله مجموعه ، خیلیهاشون هم هستن که نظر متفاوتی دارن و ایرادهای خیلی بیشتری میگیرن.
به نظرم بیخیال نمره ها شو و خودت بازی کن.
ولی کلا ریمیک هایی که یه تیم دیگه مسئولیت ساخت رو به عهده میگیره از ابتدا محکوم هستن به باخت.
یک ریمیک نداریم که آرت استایل و مشکلات دیگه ای که دارن مورد پسند قرار گرفته باشن.
قبلا جایی نوشتم، این مدرن شدن انجین ، نورپردازی و کلا بعد فنی و تکنولوژی باعث نمیشه که این ریمیکها دقیقا همون کیفیت بازیهای قدیمی رو بتونن به زمان حال بیارن.
این مشکل رو تو صنعت فیلم هم با دوباره سازیهایی که انجام میدن میبینیم.
بین بازیها هم تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه به جز 3-2تا عنوان نمونه ای نداریم که تجربه کردن نسخه ریمیک فلان بازی به غیر از بخش گرافیکی/نورپردازی و... ارجحیت داشته باشه به نسخه اصلی.
دیگه معروفترینش که RE2 ریمیک با نمره باشه هم باز کلی سر و صدا و مخالفت براش وجود داره که چرا سناریوها مثل نسخه اصلی متفاوت نیستن ؟
چرا بعضی از باسها و بخشها رو حذف کردین و...؟
من بالاتر گفتم ریمیکهایی که تیم اصلی نمیسازه ، ولی حتی وقتی خود تیم هم میسازه باز به این مشکلات دچار میشه ، نمونش Tlou.
این تغییرات و... به قولی محصول جانبی ریمیک/ریمسترهاست ، باید باهاشون کنار اومد.
اگه به تازگی نسخه اول رو بازی نکردی حتما بازیش کن.