Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
دیگه این اداهای (:دی) نوستالژی پرستی همه جا جواب نمیده! کی آخه الان میره Halo 3 بازی می‌کنه؟ 😆 طرفدار سری آره اون بحثش فرق داره، ولی کسی که تازه می‌خواد شروع کنه شاید ۵ دقیقه هم دوام نیاره :دی اونی که تازه می‌خواد شروع کنه الان همین نسخه ریمیک یه گزینه عالی هست، بعدش هم Halo Infinite، بقیه رو باید بزارید دوباره ریمیک بشن.

من همشونو همين دو سال قبل پشت هم بازى كردم :D

حالا ما خودمون به مایکروسافت و مدیریتش معترضیم اون به کنار.
ولی وقتی طرف توی نقدش رسما و بدون هیچ پرده پوشی میاد میگه بازی خیلی خوبه ولی به خاطر اخراج های اخیر و غزه و لبنان به بازی هفت میدم و در کمال تعجب نمره ش توی سایت مطرحی مثل متاکریتیک ثبت میشه باید تا ته ماجرا رو خوند.
بازیرو که بازی نکردیم هنوز ولی در کل واقعا اعتنا نکنید به نقدها. چندتا سایت و نشریه رفرنس هستن هنوز که نقدای خوبی دارن اونارو بخونید بقیه رو ایگنور کنید. شرایط فعلی مطبوعات و رسانه های تحلیل گیم فاجعه هست و هیچ خط کشی ای هم وجود نداره به همین جهت هر نمره ای با هر محتوای عجیبی ثبت میشه توی متا و اثرش رو روی مجموع نمرات میزاره. پس نادیده بگیربد و راحت بازی کنید و لذت ببرید.

اینکه به هیلوهای قدیمی می گید بدرد الان نمی خورن مثل این نمی مونه که بگید دارک سولز 1 و یا حتی دیمن سولز اورجینال رو بازی نکنید چون کلانکی و قدیمی ان؟ :D فکر کنید یکی شاهکارهای سولز کلاسیک رو از دست بده، چقدر ضرر می کنه؟!

تازه بنظرم بازی کردن عناوین قدیمی مثل یه سفر در زمان هم می مونه که واقعا لذت بخشه.

من یه ساعتی مراحل جدید رو رفتم
چهره قبلی کورتانا به نظرم بهتر بود

film grain وchromatic abroshan تصویر رو خراب کردن ، وگرنه مدلها پر جزئیاته و گرافیک فنی هم در سطح بالایی قرارداره
با ۵۰۷۰ 4k dlss ultra که میشه 2k حدود ۵۸ فریم میگیرم .
از نظر گانپلی هم همونطور که انتظار میره ، لذت بخشه
چند سلاح جدید از نسخه های بعدی اضافه کردن .
در کل تا اینجا راضیم .:D
امیدوارم نسخه سوم هم با همین کیفیت ریمیک کنن.

آخرین ویرایش:
من یه ساعتی مراحل جدید رو رفتم
چهره قبلی کورتانا به نظرم بهتر بود

film grain وchromatic abroshan تصویر رو خراب کردن ، وگرنه مدلها پر جزئیاته و گرافیک فنی هم در سطح بالایی قرارداره
من با ۵۰۷۰ 4k dlss ultra که میشه 2k حدود ۵۸ فریم میگیرم .
از نظر گانپلی هم همونطور که انتظار میره
چند سلاح جدید از نسخه های بعدی اضافه کردن .
در کل تا اینجا راضیم .:D
امیدوارم نسخه سوم هم با همین کیفیت ریمیک کنن.
کلید Windows + R رو بزن عبارت %localappdata% رو وارد کن و OK رو بزن

وارد مسیر زیر شو
Meteorite\Saved\Config\Windows

یک فایل متنی جدید با اسم Engine بساز و پسوندش رو از .txt به .ini تغییر بده

فایل رو باز کن و این خطوط رو داخلش قرار بده:

[SystemSettings]
r.FilmGrain=0
r.Tonemapper.GrainQuantization=0
r.SceneColorFringeQuality=0
r.MotionBlurQuality=0

بعد فایل رو ذخیره کن

مرحله آخر هم روی فایل Engine.ini راست کلیک کن، وارد Properties شو و گزینه Read-only رو فعال کن

اینطوری تمام افکتهای Film Grain و Chromatic Aberration و موشن بلور غیرفعال میشن

کلید Windows + R رو بزن عبارت %localappdata% رو وارد کن و OK رو بزن

وارد مسیر زیر شو
Meteorite\Saved\Config\Windows

یک فایل متنی جدید با اسم Engine بساز و پسوندش رو از .txt به .ini تغییر بده

فایل رو باز کن و این خطوط رو داخلش قرار بده:

[SystemSettings]
r.FilmGrain=0
r.Tonemapper.GrainQuantization=0
r.SceneColorFringeQuality=0
r.MotionBlurQuality=0

بعد فایل رو ذخیره کن

مرحله آخر هم روی فایل Engine.ini راست کلیک کن، وارد Properties شو و گزینه Read-only رو فعال کن

اینطوری تمام افکتهای Film Grain و Chromatic Aberration و موشن بلور غیرفعال میشن
مساله مهم اینه چرا اینکارو میکنن جدیدا ؟ چرا اصرار دارن تصویر رو خراب کنن ؟ الان رو کنسول من همین دو تا افکت شده کابوسم . اکثر بازی ها هم که toggle ندارن .
همین RE 9 رو تا الان بخاطر همین قضیه بازی نکردم .
یه جریان توییتری و نمیدونم یه چیزی باید راه بیوفته بازی هایی که این دوتا افکت تخمی رو Forced میکنن برن تو لیست No Buy نکنه این دولووپرهای روان پریش به خودشون بیان .

مساله مهم اینه چرا اینکارو میکنن جدیدا ؟ چرا اصرار دارن تصویر رو خراب کنن ؟ الان رو کنسول من همین دو تا افکت شده کابوسم . اکثر بازی ها هم که toggle ندارن .
یه جریان توییتری و نمیدونم یه چیزی باید راه بیوفته بازی هایی که این دوتا افکت تخمی رو Forced میکنن برن تو لیست No Buy نکنه این دولووپرهای روان پریش به خودشون بیان .
بنظرم علتش مشتری آزاریه. هیچ کدوم از این افکت ها نه بازیو زیباتر میکنه و نه تجربه سینمایی میده.

• Like
Reactions: Scαrface
کلک رشتیه مخصوصا برای کنسولها.
مخصوصا وقتی که رزولوشن متغییره و بالا/پایین میره ، وضوح تصویر میاد پایین و آلیازینگ و... بوجود میاد اینها مثل یه ماله میان کیفیت تکسچر ها و رزولوشن رو بهبود میدن که خیلی به چشم نیاد.
حالا جنبه سینمایی و... هم هست که خب وقتی هیچ کس خوشش نمیاد و اولین چیزهاییه که خاموشش میکنیم ، خودشون بهتر از همه آمار تنظیمات پلیرها رو دارن ، پس دلیل اصلی این نیست و همون ماله کشیه.

• Like
Reactions: Scαrface and m.a.t
زیاد امیدوار نباش چون دوستان میگن همون نسخه بیست سال پیش خیلی هم خوبه و هر کی نمی‌خواد مشکل از خودشه [-( :D
حقیقتش سال پیش مسترچیف کالکشن رو رفتم . هنوز هم از نظر گانپلی و هوش مصنوعی جذابه :D ولی گرافیک فنی دیگه کهنه شده :D

• Like
Reactions: m.a.t and Frobary
کلک رشتیه مخصوصا برای کنسولها.
مخصوصا وقتی که رزولوشن متغییره و بالا/پایین میره ، وضوح تصویر میاد پایین و آلیازینگ و... بوجود میاد اینها مثل یه ماله میان کیفیت تکسچر ها و رزولوشن رو بهبود میدن که خیلی به چشم نیاد.
حالا جنبه سینمایی و... هم هست که خب وقتی هیچ کس خوشش نمیاد و اولین چیزهاییه که خاموشش میکنیم ، خودشون بهتر از همه آمار تنظیمات پلیرها رو دارن ، پس دلیل اصلی این نیست و همون ماله کشیه.
Motion blur هم دقیقا همین بود
نسل های قبل که کنسول ها فقط ۳۰ فریم بودن اجباری بود الان که Series X و PS5 میتونن ۶۰ فریم اجرا کنن اختیاری شده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or