Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
من بعد از شیش ماه دوباره لاگین کردم که فقط بیام بگم چیز بر سر مایکروسافت
از Halo 3 که شاید یکی از 3 تا شوتر برتر تاریخ باشه (هم سینگل هم مولتی) رسیدن به infinite که رسما مولتی پلیر اش تعطیل بود و این بازی هم که کلا مولتی پلیر نداره (!)
اون به کنار چرا unreal 5 که تقریبا روی همه بازی هاش افت فریم داره؟

🔳 سه ماموریت پریکوئل جدید Halo Campaign Evolved قبل از Halo Reach جریان دارد

▫️در مصاحبه با Quest Daily، استودیوی Halo Studios اعلام کرد که وقایع سه ماموریت پریکوئل جدید Halo Campaign Evolved، قبل از اتفاقات Halo Reach جریان دارد و قرار است رابطه اولیه بین Master Chief و Sergeant Johnson را بررسی کند:

«قرار است از آن نوع ماموریت هایی باشد که آن ها طی زمان برای تقویت رابطه خود با هم انجام می دادند.»
Halo: Campaign Evolved is coming to PlayStation 5: 'It really is an entirely fresh take'

Halo CE = Halo 2 = Halo 3 > Halo Reach >>> Halo Infinite > Halo 4 >>>>>>>>>> Halo 5
تامام:دی
به نظر من بهترین و کاملترین نسخه Halo 3 ئه. گیم پلی،‌ لول دیزاین و داستان در اوج.
اینفینیت یه جاهایی به خصوص با سندباکس شوتر شدنش و به خصوص کارایی های قلاب بهش نزدیک می شد اما المان های فارکراییش‌ مانع می شد به Halo 3 برسه.

من halo the master chief collection رو قبلا واسه استیم گرفته بودم و متاسفانه تا حالا هیچکدم از این سری رو بازی نکردم بودم و فکر نمی کردم خوشم هم بیاد اما چند ساعتی نسخه اول halo combat evolved بازی کردم سورپرایز شدم اول اینکه گیم پلی و شوتینگش همینطور که میگفتن عالی بود ، داستان و موسیقی های متنش هم که دیگه یکی از یکی بهتر
از اون موقع نتونستم ادامش بدم اما امسال سعی می کنم همشون رو تموم کنم و امیدوارم نسخه 5 هم واسه pc بیاد

در نسخه انورسری مکانهایی که باید تاریک میبودند ، روشن شده بودند . به نظر میرسه که این نسخه جدید به نسخه اصلی وفاداره
دقیقا.
اگه قرار باشه همون نورپردازی پیش فرض نسخه اول رو دوباره بیارن که خب پس ریمیک یعنی چی؟
اون شکل از نورپردازی خیلی وقتها به دلیل محدودیتهای کنسول بوده ، صرفا همش انتخاب هنری نبوده.

اما خب این هم درسته که اون شکل محیط های خاک خورده و با رنگبندی واقعی تر جاش رو به یه محیط تر و تمیز و براق با رنگهای شادتر داده.
حتما یکسری از طرفدارها رو راضی نمیکنه.

ولی خب این ریمیکه ، هر ریمیکی محکوم به اینه که بخشی از طرفدارها رو شاکی کنه.
حتی بهترین ریمیک موجود هم این ایرادها بهش وارده ، حالا بازی هرچه قدیمی تر این موارد بیشتر درش دیده میشه.
این ها رو کاریش نمیشه کرد.

با این حال به نظرم کارشون خوب بوده.
و اینکه بازی اصلی که همیشه در دسترسه و انتشارش به این معنی نیست که نسخه اصلی منسوخ شده یا به خاطره ها میپیونده.
این نسخه ریمیک میتونه در کنار نسخه 2001 پلیرهای جدیدی رو برای مجموعه جذب کنه و همچنان بازی خوبی هم باشه.
میخوام بگم صرفا نباید همون نسخه 2001 باشه.

دقیقا.
اگه قرار باشه همون نورپردازی پیش فرض نسخه اول رو دوباره بیارن که خب پس ریمیک یعنی چی؟
اون شکل از نورپردازی خیلی وقتها به دلیل محدودیتهای کنسول بوده ، صرفا همش انتخاب هنری نبوده.

اما خب این هم درسته که اون شکل محیط های خاک خورده و با رنگبندی واقعی تر جاش رو به یه محیط تر و تمیز و براق با رنگهای شادتر داده.
حتما یکسری از طرفدارها رو راضی نمیکنه.

ولی خب این ریمیکه ، هر ریمیکی محکوم به اینه که بخشی از طرفدارها رو شاکی کنه.
حتی بهترین ریمیک موجود هم این ایرادها بهش وارده ، حالا بازی هرچه قدیمی تر این موارد بیشتر درش دیده میشه.
این ها رو کاریش نمیشه کرد.

با این حال به نظرم کارشون خوب بوده.
و اینکه بازی اصلی که همیشه در دسترسه و انتشارش به این معنی نیست که نسخه اصلی منسوخ شده یا به خاطره ها میپیونده.
این نسخه ریمیک میتونه در کنار نسخه 2001 پلیرهای جدیدی رو برای مجموعه جذب کنه و همچنان بازی خوبی هم باشه.
میخوام بگم صرفا نباید همون نسخه 2001 باشه.
. نسخه1 انورسری رو اخیرا تموم کردم . یادتون باشه اولین بار که فلاد رو معرفی میکنه بازی ترسناک میشه ، تو نسخه اصلی محیط اون مرحله از عمد تاریکه، ولی تو نسخه انورسری محیط رو به دید من اشتباه روشن کرده بودن و اون حسی که باید رو منتقل نمیکرد . یا متوجه مقصودتون نشدم :D

. نسخه1 انورسری رو اخیرا تموم کردم . یادتون باشه اولین بار که فلاد رو معرفی میکنه بازی ترسناک میشه ، تو نسخه اصلی محیط اون مرحله از عمد تاریکه، ولی تو نسخه انورسری محیط رو به دید من اشتباه روشن کرده بودن و اون حسی که باید رو منتقل نمیکرد . یا متوجه مقصودتون نشدم :D
تو اون نسخه این موارد بود و درسته.
برای همینم صدای طرفدارها رو درآورد.
من مخالفتی ندارم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or