Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
از قدیم گفتن هر چه از هیلو برسد نکوست.
این تریلر من رو برد به اولین باری که تو ۸ سالگی همون دوران عرضه تقریبا این شاهکار رو بازی کردم
از زبان هیچی نمیدونستم و فقط کاوننت می‌کشتم و میرفتم جلو
من برای هیلو همیشه یک ایکس باکس تو هر نسلی می‌خریدم و واقعا برای من همیشه انتخاب اول بوده هیلو.
بعد گیم پلی عالی اینفینیت امیدوارم ریمیک هم گیم پلی شایسته ای داشته باشه.
الان مشکل اینه رو گیمپس بازی کنیم یا رو پلی استیشن😁😁

من نمیدونم مثلا توقع داشتن ۵ میلیون بفروشه؟ :D
بازی مال ۲۰ سال پیشه خب.

البته من آنلاین که بازی میکنم همیشه توی سرور یکی دو نفر از پلی استیشن هستن توی مولتی پلیر.

ولی جدی امیدوارم نسخه ۲ و ۳ رو بدن چون نسبت بهشون خیلی کم لطفی شد و باید حداقل یه ریمستر ساده میگرفتن..
مال ۲۰ سال پیش باشه، یکی از خفن ترین IP ها که هست! حدود ۲۹۰ هزار نسخه رو فایو اگه درست باشه آمارش یعنی اصلن خوب نبوده فروشش، اگه یه سرچی بزنی متوجه میشی که خیلی ها در فروش ناامید کننده ای که داشته صحبت کردن

منم امیدوارم با E-day یه کامبک مشتی بزنه این بازی

آخرین Halo داستانی که بازی کردم و فوق العاده لذت بردم Halo reach بود

مولتی Infinite هم تجربه کردم دوست داشتم امیدوارم اونم ببینیم با کانتنت های جدید

مال ۲۰ سال پیش باشه، یکی از خفن ترین IP ها که هست! حدود ۲۹۰ هزار نسخه رو فایو اگه درست باشه آمارش یعنی اصلن خوب نبوده فروشش، اگه یه سرچی بزنی متوجه میشی که خیلی ها در فروش ناامید کننده ای که داشته صحبت کردن

نمیخوام بگم اصلا قصدشون این بود که اینقدر کم بفروشن و... که خب حتما دروغه.

ولی بازی عملا انتشار دوباره همون نسخه آلتیمیته که چندسال پیش منتشر شده بود، سطح انتظار خیلی بالایی براش وجود نداشت

این بازیها به مرور تو دوره زمانی بلندمدت فروش بهتری رو تجربه میکنن.
مخصوصا وقتی که نسخه های آینده مثل eday و... بیان پلیرهای بیشتری هم برمیگردن ایشون رو بازی میکنن.

گیرز واقعا آی پی خفنیه و این شکی درش نیست فقط مشکل اینه که دو نسخه قبلی یجورایی بازی رو به به بازی معمولی تبدیل کردن و الان اینا باید یکم توقعاتشون رو بیارن پایین تا دوباره جون بگیرن.

گیرز همون قدر که سینگل پلیرش مهمه، مولتی پلیرش هم مهمه. بدون یکیش واقعا نمیشه و همین کارشون رو به شدت سخت میکنه.
توی مولتی پلیر هم باید المانای جدید پیاده کنن و بتل رویال و ….. که موفق بشه
امیدوارم نسخه سوم هم ریمیک کنن ، بهترین نسخه سریه 8->
نسخه ۳ هم سینگل پلیر و هم مولتی پلیرش واقعا گیم پلی جذابی داشتن و بهترین داستان و شخصیت پردازی هم مربوط به نسخه ۲ بود
امیدوارم هردو ریمیک بشن

گیرز واقعا آی پی خفنیه و این شکی درش نیست فقط مشکل اینه که دو نسخه قبلی یجورایی بازی رو به به بازی معمولی تبدیل کردن و الان اینا باید یکم توقعاتشون رو بیارن پایین تا دوباره جون بگیرن.
ما که آخر نفهمیدیم فرق اینا چی بود :دی

idtech خوبه چون دست استودیو هاییه که بلدن باهاش چیکار کنن. آنریل هم مشکلش اینه که چون در دسترسه هر کسی میره باهاش بازی میسازه نصفشون هم گند میزنن. انجین اصلی خود هیلو هم به معنای واقع کلمه افتضاحه و برای بازی های مدرن و به خصوص لایو سرویس کارایی نداره. خود بانجی همون انجین رو برداشت باهاش دستینی ساخت بعد جوری گند بالا آورد که مجبور شد نصف بازی رو پاک کنه چون فیکس کردن بازی زیاد وقت و هزینه میطلبید.
البته id Tech به کاربری نسبتاً راحت و بی‌تکلّف معروفه و از ویژگی‌های بارزش هم بهینه بودنش برای پورت‌های مختلفه. ضمناً در بحث کاستومایز کردن مطابق سلیقه، دست توسعه‌دهنده رو باز میذاره و به شدت مُنعطفه. با این حال، از بابت سهولتِ کاربری و شخصی‌سازی و بالا بردن سرعت عمل به کمک AI، در حال حاضر، Unreal Engine تقریباً بی‌رقیبه و استفاده ازش به طور کلّی منطقی هست به شرطی که در بهره‌گیری از assetها و ابزارهای آماده و از پیش طراحی‌شده و به کارگیری هوش مصنوعی، افراط نشه؛ وگرنه خروجیِ کار میشه مثل نصف بازی‌های بازار که همه‌شون شکل هم و فاقد هویتِ مستقلِ بصری هستن و آدم رو یاد لباس‌های سری‌دوزی شده تولیدی‌ها میندازن!

به به بلاخره هیلو :x ... فقط اینی که ساب تایتل بازی رو تغییر دادن به نظرم یه جورایی می تونه شبیه قضیه MGS Delta و MGS 3 HD Edition باشه و می تونه نشون بده احتمالا Master Chief Collectionـی هم در کار خواهد بود (البته برای Playstation !)

پ.ن: my money is ready ! :D

• Like
Reactions: Love Console
ویروسی به اسم UE5 :D پسند من نبود واقعا، انگار یه بازی دیگه UE5 میری فقط مکانیکش عوض شده، نسخه کلاسیک کلا تو یه لول دیگست هنوز
آخرین هیلویی که خیلی باهاش حال کردم Reach بود بعد اونم کمی تا حدی شماره 4

من نمیفهمم این شبیه بودن بازیهای آنریل ک میگید ینی چی چند تا مثال میزنید که بازی های آنریل معروف عین هم هستن؟

یا فقط منم که بین بوردرلندز و سایلنت هیل و ویچر ۴ و هیلو CE شباهتی نمیبینم؟‌

تنها شباهتی که میتونم حس کنم مدل نورپردازی و سایه هست که اونم بر اساس واقعیته دیگه فیزیک نور ک نمیشه تغییر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or