Xbox Halo 5: Guardians

p8t1wwt9ewmmbrz5alqu.jpg
50t2a1wxmq37vueu15gj.jpg

284608u5cgllfe7y2x4u.png
ttlqhpxr6s9hrn4c8z4g.png

kz9xc86vxmbzr6crging.png

byz5_kw0xkrw.png

تاریخ عرضه: ۵ آبان ۱۳۹۴
سازنده: 343 Industries
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox One

8ck9drxrllwcuysfnqos.png

مسترچیف به دنبال یافتن حقیقت پشت پردهء باورهایش می‌گردد و به همین جهت بدون اطلاع از UNSC خارج می‌شود و با پیوستن دوستان قدیمیش به او و تشکیل مجدد Blue Team به سوی حقیقت می‌رود. اما UNSC وی را تنها نخواهد گذاشت، اسپارتان لاک مامور می‌شود تا مسترچیف را شکار کند و او را بازگرداند، اون نیز در این راه تنها نیست و به همراه سه اسپارتان دیگر ماموریت شکار چیف را پس از ملاقات با آربیتر شروع می کند.

اما Blue Team و Fireteam Osiris را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

r5sn9q2pfc27bqqzs07m.png

nvzceq7ppbspgmuzbi15.png
tnlhaty8d3k77ln35fly.png

z84fyf0irp1wytwwafld.png
4awkst7xqi980o9466qe.png

9kw9uh5bmzhv18ij8pqr.png

bt30mg5yp3kcl44wy666.png
1lp9wkv7fteou48r0jkd.png

e5ruah1woy6cf1261cm7.png
j57nnjm3s0zonsk9jnxc.png

fymjwrf9c3kq8jgcuv6j.png

8w0gqfi3g9p2ih0951in.png
rdzym2gw0u76f0eqtbtp.png
hh39mw8emx5p63z16qln.png

ma45sha4jegako2592h6.png
91hn0bl3jgurqcqxw35w.png
9zp5qxtv522wcn3mkars.png

o4inub7d0w08zlbnlca7.png
pv2mocktyxxxzj110c1n.png
87tcg16zqb94alg0zzh4.png

slhof1na46z3g9gwsz3o.png

شما در بخش کمپین هیلو 5 اساساً با 2 ورژن مختلف رو به رو هستید. 1- بخش کمپین تک نفره به مانند گذشته. 2- کو-آپ 4 نفره به همراه دوستان! به گفته 343 این نسخه از پایه بر اساس کو-آپ نهادینه شده و محیط ها و نحوه چینش دشمن ها بر این اساس هست. نگران نباشید، اگر میخواهید به تنهایی کمپین را به پایان برسانید، همراهان شما به اندازه ی کافی باهوش هستند و به دستورات شما عمل میکنند؛ این دستورات را میتوانید با فشردن دکمه بالای D-Pad به همراهان خود بدهید که شامل برداشتن اسلحه , احیای هم تیمی ها، حمله کردن به دشمن مشخص، سوار شدن بر وسیله نقلیه و همچنین کنترل کردن Turretهای مختلف میشود. بخش کمپین همانند بخش مالتی پلیر از سرورهای اختصای استفاده میکند و بدون ذره ای احساس تفوات میتوانید به بازی دوستانتان وارد یا خارج شوید و یا با استفاده از Matchmaking به بازی سایر پلیرها وارد شوید.
شما در بخش کمپین هم مثل بخش مالتی پلیر از همان قابلیت های اسپارتان ها بهره میبرید و هیچ تفاوتی بین آنها نیست به جز Artemis Tracking System که مختص اسپارتان Lock و همراهانش هست که به کمک آن میتوانند مدارک را پیدا و آیتم‌های مخفی مختلف را پیدا کنند.
همچنین تمام اسپارتان ها HUD مخصوص به خود را خواهند داشت که بر اساس نوع Helmet آنها طراحی شده.
پ.ن: لازم به ذکر است که برای اولین بار در تاریخ هیلو، Halo 5 از قابلیت spleet-screen پشتیبانی نخواهد کرد.

Hunt the Truth یک مجموعه تبلیغاتی برای آشنایی بیشتر طرفداران قدیمی و تازه وارد دنیای هیلو با John-117 و دنیای او است، این مجموعه متشکل از 13 قسمت است که به صورت هفتگی و به صورت فایل صوتی منتشر شده است. می‌توانید با گوش کردن به این مجموعه با گذشته John-117 و نقش او در داستان Halo 5: Guardians بیشتر آشنا شوید.

651ddfpprybskw9gkclo.png

آخرین ویرایش:
دوستان کسی با گرفتن اچیومنت های این بازی مشکلی داره ؟
از امروز که داشبورد رو آپدیت کردم هر کاری میکنم نمیتونم اچیومنت بگیرم !
واسه یکیش امروز ظهر 5 بار یه مرحله رو رفتم ولی برام باز نمیکنه ! :|
واقعا رو اعصابمه. روی MCC هم مشکل اچیومنت داشتم

اینا اگه یه ذره همت به خرج بدن، بهترین کار اینه که دو تا کمپین درست کنن. یه دونه Co-op مثل این نسخه، یکی هم مخصوص چیف با داستان عالی و تمرکز روی Single player. مولتی پلیر هم که تو مسیر درستیه و و همون رو باید پیشرفت بدن.

چرا 2 تا کمپین درست کنن ؟! :دی بهترین کار بنظرم اینه که یه بخش کوآپ مثل همون Firefight که هیچ داستانی هم نداشته باشه بسازن. کلاً تو بخش Co-op دارن درجا میزنن ! اول اسپارتان اُپس که خیلی مُد محبوبی نبود , الان هم که اومدن بخش کمپین رو کاملاً بر اساس کوآپ ساختن که گند زدن به بخش کمپین.

امیدوارم برای نسخه بعد تصمیم درستی در رابطه با این بخش بگیرن :|

=====
دوستان کسی با گرفتن اچیومنت های این بازی مشکلی داره ؟

نه :دی من و @Bahram B راحت تونستیم ببگیریم.

نه :دی من و @Bahram B راحت تونستیم ببگیریم.
من دیروز 4 تا از اچیوهاشو رفتم که بگیرم ولی نداد :|
کلا کنسول مشکل پیدا کرده. بعد از آپدیت هیچ اچیومنتی باز نمیشه کلا

ویرایش: بعد دیروز تا حالا تازه رفتم توی سایت میبینم الان بازش کرده همه اچیومنت ها رو :d

آخرین ویرایش:
این چرا نصبش انقدر طول میکشه ؟:|
من نسخه فیزیکی رو دارم از دیروز تا حالا روشنه 48 ٪ دانلود کرده! مگه چقدر آپدیت داره؟
اینترنتم هم خوبه،نسخه دیجیتال فیفا ۱۶ رو خیلی زود دانلود کردم و لی نمیدونم چرا از رو دیسک انقدر طول میکشه !
دو هفتست خریدم کنسول رو :دی

آخرین ویرایش:
این چرا نصبش انقدر طول میکشه ؟:|
من نسخه فیزیکی رو دارم از دیروز تا حالا روشنه 48 ٪ دانلود کرده! مگه چقدر آپدیت داره؟
اینترنتم هم خوبه،نسخه دیجیتال فیفا ۱۶ رو خیلی زود دانلود کردم و لی نمیدونم چرا از رو دیسک انقدر طول میکشه !
دو هفتست خریدم کنسول رو :دی
9 گیگ آپدیت داره، بهتر بود بازی رو در حالت آفلاین نصب می کردید بعد جداگانه آپدیت می کردید :دی

خب بالاخره منم از اخر هیلو 5 رو گرفتم و چقدر هم سریع تموم شدش از دیشب شروع کردم تا امشب که تموم کردم :D
برای منی که هیلو مستر چیف کالکشن رو کلا تو یک هفته تموم کردم (برای اولین بار بود چهار نسخه اصلی رو بازی میکردم) و دیگه تا پدر و مادر و تمام دوستام و رفیقام و افراد محل کسبمون رو بچه های دانشگاه رو با رشادت ها و حماسه های مستر چیف اشنا کردم.میتونم بگم این نسخه از لحاظ hero تو دیوار یک چیز اونور تر بو.نمیخوام بگم ایجنت لاک شخصیت بدی بود ولی این جایگزینی زورکیش با مستر چیف خیلی اذیت میکنه.مراحل ابتدایی که گیمپلی بین این دو شخص تقسیم میشد اصلا مشکلی نداشتم ولی رفته رفته این حضور گسترده تر لاک نسبت به مستر چیف من رو خیلی اذیت کرد.
درباره کلیت داستان حقیقتا زیاد خوشم نیومد.داستان سرایی بانجی جوری بود که همه چیز رو کاملا متوجه میشدی قشنگ شروع داشت رفته رفته بازی اوج میگرفت حساس میشد اخر هم با فدارکاری و رشادت داستان بازی رو به اتمام میرسوندی ولی داستان هیلو 5 یک جوری تو پس و پیش مونده یکسری زمینه سازی برای نسخه های اینده میکنه و یکسری توجیحات از اتفاقات گذشته.واضح تر بگم داستان هیلو5 مثل avengers 2 میمونه که اتفاقات قبل و بعد رو بهم مرتبط میکنه و به صورت تکی چیزه جالبی نداره.
اتفاقات داستان و پایانش
یک مشکلی جدی با 343 دارم این رابطه تقریبا فیزیکی هست که بین مستر چیف و کورتانا به وجود اورده! مثل دوتا عاشق و معشوق و دلداده با همدیگه چشم تو چشم میشند همدیگه رو میخوان لمس کنن و خیلی جرکت ضایع ای از سمت 343 هست .تو هیلو های بانجی این رابطه بین دو شخص که حاضر هستند هر فداکاری رو برای اهداف مشترکون انجام بدند هست ولی تو هیلو های 343 تبدیل شده به رابطه یک مذکر و مونث که عاشق هم شدن!
مسله بعدی خیلی اذیتم کرد اخره بازی که باز بود و ایناها اصلا به درک ولی اینکه ایجنت لاک میاد مستر چیف رو مثل یک بچه دبستانی نجات میده و دستش رو میگیره میبره پیش مامانه مستر چیف بود لامصب ؟ ؟ ؟ مستر چیف هم مثل یک بچه ی که فهمیده کاره بد کرده و پشیمونه میخواد بزنه زیره گریه ! تف تو روح بانی راس بشه که زده فاتحه خونده تو عظمت مستر چیف
نکته بعدی داستان نویس بازی خیلی خساست به خرج میده واقعا جا داشت تو این نسخه یکی دوتا قربانی بده بازی از همراهی هامون بدیم!

درباره گیمپلی هم بگم فوق العاده و عجب چیزی بود رسما تبدیل به خفن ترین شوتری که تو عمرم زده بودم شد.خیلی مکانزیم های گیمپلی سریع و سرعتی و روون بودن .عظمت بعضی از مراحل واقعا فک بر انداز بود.ولی نکته منفی که بازم منو خیلی اذیت کرد علاقه رم گیمپلی فوق العاده شلوغ بود ولی بازی خیلی اسون شده بود نمیتونم تشخیص بدم مشکل از چه چیزی هست ولی بازی نسبت به فرانچایز هیلو اسون بود به جز یکی دو مورد تو بقیه موارد من به دشمنان بازی برتر و دست بالا رو داشتم در حالی که تو نسخه های قبلی خیلی حاها (یکی نمونه هاش تو هیلو دو وقتی که اتحاد بین دشمانان از بین میره می افتن به جون هم) جونمو بر میداشتمو فرار میکردم ولی تو هیلو 5 نه اینطوری نبود! البته همون ضعف های داستانی باعث شده که بعضی مراحل حس و حال خودشون رو از دست بدند.داستان به لذت کلی گیمپلی هم بازم ضربه زد به نظره من.و اینکه بازی خیلی کوتاه بود و نمیدونم چرا تیم سازنده سعی میکنن نقش وسائل نقلیه تو بازی رو کمرنگ کنند!
باقی بخش های بازی مسله ای خاصی که بخوام ازشون دلخوری بکنم ندارند ولی جا داره ازگرافیک فنی بازی و اینکه 60 فریم اجرا میشد یک یادی بکنیم واقعا به جز یک مورد هیچ جای بازی افت فریمی احساس نکردم این گیمپلی گسترده و سرعتی نیاز به شصت فریم بودن داره واقعا اگر بازی سی فریم بود به تجربه گیمپلی خیلی اسیب بزرگ تری میزد.و اینکه چقدر اهنگ های متن بازی فوق العاده بودند بعضی از ترک ها واقعا اپیک بودند دست مریزاد.کلا از اینکه موقعه کشتار دشمنام تو بازی های شوتر اهنگ پشت زمینه پخش بشه متنفرم ولی Kazuma Jinnouchi تو این ضمینه واقعا ترکوند.عالی بود.
این رو یادم رفت بگم خیلی از هوش مصنوعی های یار هامون اشکال میگرفتن ولی به نظره من جوری نبود که بخوان دست و پا گیر باشند بیشتر مثل یک پلیر نوب بازی میکردن که خب نمیشه از یارهای کمکی اندازه هیلو اصلی که خوده ما کنترلش میکنیم توقع داشت در کل اینی که چند نفره بری به جنگ خیلی لذت بخش تر هست تا تنهایی بخوای با یک ارتش بجنگی!البته میطلبید تو بخش هایی به صورت تک نفره و یا فقط با یک یار بازی کنیم همه جا 3 نفر همراهمون نباشند.

در کل وقتی که نمرات بازی رو دیدم گفتم باید کلا 343 بره روی یک ip دیگه کار کنه به خودشون وقت بدن دوباره هیلو رو دریابند ولی بعد از تجربه بازی (کمپین) و اینکه دوستان میگن مولتی پلیر بازی خیلی با کیفیت هست.به نظرم هیلو 6 رو باید هر چه سریع تر تا دو سال اینده ببینیم.درسته که بازی بهترین هیلو ممکن نیست(کمپین) ولی بازم خیلی راحت میشه گفت 343 بهترین شوتر نسل رو ساخته.بازی نسبت به رقبای هم سبکش خودش تو خیلی از موارد چندین سر و گردن بالاتر هست فقط یکسری اشتباهات هست که باید بر اثره گذر زمان و کسب تجربه حل کنند.

نمره هم بخوام بدم به کمپین با سخت گیری 8.5 کافیه! البته بعد از تجربه مولتی پلیر احتمالا بالاتر هم میره.

نکته ای که الان یادم امد ! تریلر اولیه بازی که با نام Halo به نمایش در امد مستر چیف تو یک صحرایی قدم میزنه میرسه به گاردین به اصطلاح ولی توی بازی نهایی اصلا همچین چیزی نبود.قضیه چیه کسی اطلاعاتی داره یا نه ؟

js2hxwkbm5v07gqovev1.png

آخرین ویرایش:
خب بالاخره منم از اخر هیلو 5 رو گرفتم و چقدر هم سریع تموم شدش از دیشب شروع کردم تا امشب که تموم کردم :D
برای منی که هیلو مستر چیف کالکشن رو کلا تو یک هفته تموم کردم (برای اولین بار بود چهار نسخه اصلی رو بازی میکردم) و دیگه تا پدر و مادر و تمام دوستام و رفیقام و افراد محل کسبمون رو بچه های دانشگاه رو با رشادت ها و حماسه های مستر چیف اشنا کردم.میتونم بگم این نسخه از لحاظ hero تو دیوار یک چیز اونور تر بو.نمیخوام بگم ایجنت لاک شخصیت بدی بود ولی این جایگزینی زورکیش با مستر چیف خیلی اذیت میکنه.مراحل ابتدایی که گیمپلی بین این دو شخص تقسیم میشد اصلا مشکلی نداشتم ولی رفته رفته این حضور گسترده تر لاک نسبت به مستر چیف من رو خیلی اذیت کرد.
درباره کلیت داستان حقیقتا زیاد خوشم نیومد.داستان سرایی بانجی جوری بود که همه چیز رو کاملا متوجه میشدی قشنگ شروع داشت رفته رفته بازی اوج میگرفت حساس میشد اخر هم با فدارکاری و رشادت داستان بازی رو به اتمام میرسوندی ولی داستان هیلو 5 یک جوری تو پس و پیش مونده یکسری زمینه سازی برای نسخه های اینده میکنه و یکسری توجیحات از اتفاقات گذشته.واضح تر بگم داستان هیلو5 مثل avengers 2 میمونه که اتفاقات قبل و بعد رو بهم مرتبط میکنه و به صورت تکی چیزه جالبی نداره.
اتفاقات داستان و پایانش
یک مشکلی جدی با 343 دارم این رابطه تقریبا فیزیکی هست که بین مستر چیف و کورتانا به وجود اورده! مثل دوتا عاشق و معشوق و دلداده با همدیگه چشم تو چشم میشند همدیگه رو میخوان لمس کنن و خیلی جرکت ضایع ای از سمت 343 هست .تو هیلو های بانجی این رابطه بین دو شخص که حاضر هستند هر فداکاری رو برای اهداف مشترکون انجام بدند هست ولی تو هیلو های 343 تبدیل شده به رابطه یک مذکر و مونث که عاشق هم شدن!
مسله بعدی خیلی اذیتم کرد اخره بازی که باز بود و ایناها اصلا به درک ولی اینکه ایجنت لاک میاد مستر چیف رو مثل یک بچه دبستانی نجات میده و دستش رو میگیره میبره پیش مامانه مستر چیف بود لامصب ؟ ؟ ؟ مستر چیف هم مثل یک بچه ی که فهمیده کاره بد کرده و پشیمونه میخواد بزنه زیره گریه ! تف تو روح بانی راس بشه که زده فاتحه خونده تو عظمت مستر چیف
نکته بعدی داستان نویس بازی خیلی خساست به خرج میده واقعا جا داشت تو این نسخه یکی دوتا قربانی بده بازی از همراهی هامون بدیم!

درباره گیمپلی هم بگم فوق العاده و عجب چیزی بود رسما تبدیل به خفن ترین شوتری که تو عمرم زده بودم شد.خیلی مکانزیم های گیمپلی سریع و سرعتی و روون بودن .عظمت بعضی از مراحل واقعا فک بر انداز بود.ولی نکته منفی که بازم منو خیلی اذیت کرد علاقه رم گیمپلی فوق العاده شلوغ بود ولی بازی خیلی اسون شده بود نمیتونم تشخیص بدم مشکل از چه چیزی هست ولی بازی نسبت به فرانچایز هیلو اسون بود به جز یکی دو مورد تو بقیه موارد من به دشمنان بازی برتر و دست بالا رو داشتم در حالی که تو نسخه های قبلی خیلی حاها (یکی نمونه هاش تو هیلو دو وقتی که اتحاد بین دشمانان از بین میره می افتن به جون هم) جونمو بر میداشتمو فرار میکردم ولی تو هیلو 5 نه اینطوری نبود! البته همون ضعف های داستانی باعث شده که بعضی مراحل حس و حال خودشون رو از دست بدند.داستان به لذت کلی گیمپلی هم بازم ضربه زد به نظره من.و اینکه بازی خیلی کوتاه بود و نمیدونم چرا تیم سازنده سعی میکنن نقش وسائل نقلیه تو بازی رو کمرنگ کنند!
باقی بخش های بازی مسله ای خاصی که بخوام ازشون دلخوری بکنم ندارند ولی جا داره ازگرافیک فنی بازی و اینکه 60 فریم اجرا میشد یک یادی بکنیم واقعا به جز یک مورد هیچ جای بازی افت فریمی احساس نکردم این گیمپلی گسترده و سرعتی نیاز به شصت فریم بودن داره واقعا اگر بازی سی فریم بود به تجربه گیمپلی خیلی اسیب بزرگ تری میزد.و اینکه چقدر اهنگ های متن بازی فوق العاده بودند بعضی از ترک ها واقعا اپیک بودند دست مریزاد.کلا از اینکه موقعه کشتار دشمنام تو بازی های شوتر اهنگ پشت زمینه پخش بشه متنفرم ولی Kazuma Jinnouchi تو این ضمینه واقعا ترکوند.عالی بود.
این رو یادم رفت بگم خیلی از هوش مصنوعی های یار هامون اشکال میگرفتن ولی به نظره من جوری نبود که بخوان دست و پا گیر باشند بیشتر مثل یک پلیر نوب بازی میکردن که خب نمیشه از یارهای کمکی اندازه هیلو اصلی که خوده ما کنترلش میکنیم توقع داشت در کل اینی که چند نفره بری به جنگ خیلی لذت بخش تر هست تا تنهایی بخوای با یک ارتش بجنگی!البته میطلبید تو بخش هایی به صورت تک نفره و یا فقط با یک یار بازی کنیم همه جا 3 نفر همراهمون نباشند.

در کل وقتی که نمرات بازی رو دیدم گفتم باید کلا 343 بره روی یک ip دیگه کار کنه به خودشون وقت بدن دوباره هیلو رو دریابند ولی بعد از تجربه بازی (کمپین) و اینکه دوستان میگن مولتی پلیر بازی خیلی با کیفیت هست.به نظرم هیلو 6 رو باید هر چه سریع تر تا دو سال اینده ببینیم.درسته که بازی بهترین هیلو ممکن نیست(کمپین) ولی بازم خیلی راحت میشه گفت 343 بهترین شوتر نسل رو ساخته.بازی نسبت به رقبای هم سبکش خودش تو خیلی از موارد چندین سر و گردن بالاتر هست فقط یکسری اشتباهات هست که باید بر اثره گذر زمان و کسب تجربه حل کنند.

نمره هم بخوام بدم به کمپین با سخت گیری 8.5 کافیه! البته بعد از تجربه مولتی پلیر احتمالا بالاتر هم میره.

نکته ای که الان یادم امد ! تریلر اولیه بازی که با نام Halo به نمایش در امد مستر چیف تو یک صحرایی قدم میزنه میرسه به گاردین به اصطلاح ولی توی بازی نهایی اصلا همچین چیزی نبود.قضیه چیه کسی اطلاعاتی داره یا نه ؟

js2hxwkbm5v07gqovev1.png

دقت کنی توی اون تریلر و همین عکس VISOR چیف شکسته شده که یعنی به بعد از هیلو 5 مربوط میشه...حالا نمیدونم امکان داره صرفا یک تیزر تبلیغاتی باشه یا شایدم بخشی از هیلو 6 ! نمیدونم کلا تو سر 343 چی میگذره یسری صحبتا هم توی HUNT THE TRUTH شد که اصن خبری ازشون در داستان نبود...شاید هیلو های بعدی...هرچی هست داستان هیلو 5 بیشتر همونطور که دوستان هم اشاره کردند بنظرم زمینه چینی برای یک داستان بزرگتر بود ! امیدوارم که اینطور باشه...از اندینگ لجندری بازی هم نباید گذشت :d

سلام من امروز وان مسترچیف و هالو 5 رو گرفتم سه مرحله هم هالو5 رو رفتم بازی فوق العاده اس هرچند یکم اکشنا فوق سریع شده به نظرم نسبت به هالوهای قبلی ولی عالیه فقط حیف که جنازه های کاونت ها غیب میشه حالا یه سوال اگه بازی رو بذارم اپدیت شه بعد وسط اپدیت افلاین مود کنم اجازه میده کمپین رو دوباره ادمه بدم یا اپدیت باید تموم شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or