Xbox Halo 5: Guardians

p8t1wwt9ewmmbrz5alqu.jpg
50t2a1wxmq37vueu15gj.jpg

284608u5cgllfe7y2x4u.png
ttlqhpxr6s9hrn4c8z4g.png

kz9xc86vxmbzr6crging.png

byz5_kw0xkrw.png

تاریخ عرضه: ۵ آبان ۱۳۹۴
سازنده: 343 Industries
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox One

8ck9drxrllwcuysfnqos.png

مسترچیف به دنبال یافتن حقیقت پشت پردهء باورهایش می‌گردد و به همین جهت بدون اطلاع از UNSC خارج می‌شود و با پیوستن دوستان قدیمیش به او و تشکیل مجدد Blue Team به سوی حقیقت می‌رود. اما UNSC وی را تنها نخواهد گذاشت، اسپارتان لاک مامور می‌شود تا مسترچیف را شکار کند و او را بازگرداند، اون نیز در این راه تنها نیست و به همراه سه اسپارتان دیگر ماموریت شکار چیف را پس از ملاقات با آربیتر شروع می کند.

اما Blue Team و Fireteam Osiris را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

r5sn9q2pfc27bqqzs07m.png

nvzceq7ppbspgmuzbi15.png
tnlhaty8d3k77ln35fly.png

z84fyf0irp1wytwwafld.png
4awkst7xqi980o9466qe.png

9kw9uh5bmzhv18ij8pqr.png

bt30mg5yp3kcl44wy666.png
1lp9wkv7fteou48r0jkd.png

e5ruah1woy6cf1261cm7.png
j57nnjm3s0zonsk9jnxc.png

fymjwrf9c3kq8jgcuv6j.png

8w0gqfi3g9p2ih0951in.png
rdzym2gw0u76f0eqtbtp.png
hh39mw8emx5p63z16qln.png

ma45sha4jegako2592h6.png
91hn0bl3jgurqcqxw35w.png
9zp5qxtv522wcn3mkars.png

o4inub7d0w08zlbnlca7.png
pv2mocktyxxxzj110c1n.png
87tcg16zqb94alg0zzh4.png

slhof1na46z3g9gwsz3o.png

شما در بخش کمپین هیلو 5 اساساً با 2 ورژن مختلف رو به رو هستید. 1- بخش کمپین تک نفره به مانند گذشته. 2- کو-آپ 4 نفره به همراه دوستان! به گفته 343 این نسخه از پایه بر اساس کو-آپ نهادینه شده و محیط ها و نحوه چینش دشمن ها بر این اساس هست. نگران نباشید، اگر میخواهید به تنهایی کمپین را به پایان برسانید، همراهان شما به اندازه ی کافی باهوش هستند و به دستورات شما عمل میکنند؛ این دستورات را میتوانید با فشردن دکمه بالای D-Pad به همراهان خود بدهید که شامل برداشتن اسلحه , احیای هم تیمی ها، حمله کردن به دشمن مشخص، سوار شدن بر وسیله نقلیه و همچنین کنترل کردن Turretهای مختلف میشود. بخش کمپین همانند بخش مالتی پلیر از سرورهای اختصای استفاده میکند و بدون ذره ای احساس تفوات میتوانید به بازی دوستانتان وارد یا خارج شوید و یا با استفاده از Matchmaking به بازی سایر پلیرها وارد شوید.
شما در بخش کمپین هم مثل بخش مالتی پلیر از همان قابلیت های اسپارتان ها بهره میبرید و هیچ تفاوتی بین آنها نیست به جز Artemis Tracking System که مختص اسپارتان Lock و همراهانش هست که به کمک آن میتوانند مدارک را پیدا و آیتم‌های مخفی مختلف را پیدا کنند.
همچنین تمام اسپارتان ها HUD مخصوص به خود را خواهند داشت که بر اساس نوع Helmet آنها طراحی شده.
پ.ن: لازم به ذکر است که برای اولین بار در تاریخ هیلو، Halo 5 از قابلیت spleet-screen پشتیبانی نخواهد کرد.

Hunt the Truth یک مجموعه تبلیغاتی برای آشنایی بیشتر طرفداران قدیمی و تازه وارد دنیای هیلو با John-117 و دنیای او است، این مجموعه متشکل از 13 قسمت است که به صورت هفتگی و به صورت فایل صوتی منتشر شده است. می‌توانید با گوش کردن به این مجموعه با گذشته John-117 و نقش او در داستان Halo 5: Guardians بیشتر آشنا شوید.

651ddfpprybskw9gkclo.png

آخرین ویرایش:
خوب مرحله ی 11 هم تموم شد. (مجددا تو روحشون با اون آپدیت که اگه نبود الان تموم شده بود دیگه. :d )
انقدر آدم غرق مبارزات میشه زمان از دستش در میره. :)
3تا نکته ی منفی در مورد داستان هست که واقعا اذیت میکنه و احتمالا یه بخشی از ایراداتی که سایتا گرفتن هم همینه.
اول حضور خـــــیــــــلـــــــی کم چیف هست. من به اندازه ی دوستان با خود لاک مشکل ندارم. فقط کم بودن مراحل چیف اذیتم میکنه. ناسلامتی بزرگترین قهرمان ـه بزرگترین IP ـه Xbox ـه. بعد کلا تا الان که 2 مرحله بوده و نهایت 1-2تا دیگه باشه. اونم تو یه نسخه ی شماره دار. :(
دوم وجود یه سری مراحل خیلی کوتاه و در حد چند قدم راه رفتن و حرف زدن که خیلی راحت میشد تو یه کات سین جا داد. (البته اچیومنت میده ولی میتونستن روی اچیومنت بقیه مراحل اضافه کنن. :d )
سوم روایت داستان کند پیش میره (مثل سریال های پربار و آموزنده ی ترکی که 1 قسمت طول میکشه یارو لباس بپوشه و بره اون سر قصر :| ) و از پتانسیل فوق العاده ی داستان اصلا استفاده درست نشده. حیف. امیدوارم یه فکری به حال نسخه ی بعد بکنن.
-----
شروع مرحله ی 12 به نظر میومد یه جنگ فوق خفن و بزرگ و حماسی باشه که دیگه واقعا چشمام توانایی نداره و باید برم یه مقدار بخوابم. :d

من امشب بیشتر پنجاه بار تست کردم یه بارم نرفت داخل هم مچ میکنیگ میکنه به بخش لود گیم که میرسه وسطای لود میپره بیرون و دیسکانکت میشه .
تایید میشه:|البته من یکبار تونستم برم warzone که اونم وسطاش انداخت بیرون:((

دوستان سرور های بازی مشکل داره من دیشب تو هیلو وی پوینت هم خوندم ملت مشکل دارن :|
عملا نمیشه COOP و Multi بازی کرد error Lost Connection to server امونمونو برید کلا ۲ تا مرحله اولو تونستم COOP برم اونم با لگ :|
مگه Dedicated Server نداشت ؟
من پینگمم بد نیست والا ۱۲۰ هست
Destiny All over again + Halo MCC
مستر چیف کالکشنم کواپش دقیقا تا همین آپدیت قبلی لگ داشت :|
نکته احمقانش می دونید چیه ؟
من و داداشم انقدر فن هیلو هستیم که وقتی فهمیدم Split نداره رفتیم یه xbox one دیگه خریدیم واسه COOP که اینجوری شد :|
باورم نمیشه تو این نسل بازی های آنلاین این کارو دارن می کنن با ملت :|
برای اولین بار بعد مشکلات دیشب کلا تمام اشتیاقمو برای هیلو از دست دادم ، اصلا نفهمیدم ۲ تا مرحله اول چی بود :|

فن های هیلو اینجوری از بازی انتقاد کنن دیگه معلومه 343 چه شاهکاری ساخته! واقعا این نمرات و این مشکلات در حد هیلو نیست شما فکر کن هیلو 3 گرافیکش در حد PS2 بود ولی اینقدر همه چیزش عالی بود که امتیاز 94 گرفت
شاید بعضی ها بگن آنلاین ولی اصل هیلو کمپین هست و خود من به شخصه خیلی کمپین برام مهم هست
در کل هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی امیدوارم زیاد ضد حال نباش
---

یک سئوالی هم دارم
کمپین تو شرایط عادی حداقل چند ساعت هست؟

من و داداشم انقدر فن هیلو هستیم که وقتی فهمیدم Split نداره رفتیم یه xbox one دیگه خریدیم واسه COOP که اینجوری شد
:|

نداره؟:-o شوخی میکنی؟ بیچاره شدم ما تو خانواده همش دو نفری میریم

یعنی همه بازی یه طرف اون مانیتور جدیده یه طرف!لامصب سه تای لاک شخصیتش باحاله!
کمپین.رو لجندری شروع کردم هوش خودیا بهتر شد ولی خداییش کشتن این Knight ها در سطح باس فایتای بلادبرن سخت شده.با سه تا تیر عادی میوفتی.فکر نکنم بدون Co opبشه تمومش کرد اخه اخرای بازی یه جاهایی هست که تو نرمالم سخت بود...

آخرین ویرایش:
یعنی چی؟! کماکان مولتی مثل mcc مشکل داره؟! :|
آره متاسفانه . بعضی از دوستان موفق شدن یه بار اونم ناقص وارد بشن ولی به شخصه بالای صدبار مدهای مختلفو تست زدم و دریغ از یک بار . توی فرومای پشتی بانیش هم سر زدم . این مشکل خیلی فراگیره.حتی تو آمریکا هم خیلیا همین مشکلو دارند.
قبلا نگفتم چون ترسیدم فنهای هیلو که هنوز بازی دستشون نرسیده یا بازی نکردن بهم فش و بدوبیرا بگن ! ولی حالا میگم
وقتی یه بازی رو از سازنده اصلیش بگیری و بدی دست یه مشت آدم نوب که قبل از 343 کارشون هر چیزی جز گیم بوده همین میشه دیگه.از همه جاش میلنگه . خداوکیلی یه ایده جدید توش ندیدم حتی این اسپارتان پاور ها دقیقا کپی قدرتهای کلاس تایتان توی Destiny. چه از بالا میپری میزنی چه شارژ کردنش و با شونه رفتن توی دیوارا و ... . ایده چهار نفره شدنش ایده سویچ شدن بین دوتا تیم و ... . همشون رو 343 از روی بازی های دیگه اسکی رفته...
گرافیکش اصلا اونی نیست که انتظارشو داشتم همه قدرت کنسول فدای 60فریم بودن بازی شده. و این وسط بین تمام بخشهای گرافیکی افکتهای گرافیکی بیشتر از همه فدا شده . فیزیک وجود نداره تقریبا . توی مپ سیاره الیتها همونی که توی تریلرشم بود . یه جاییش هست که آب داره سر بالا میره :| بر خلاف جهت شیب ...

هیلو 3همینطوری الکی نشد 94 . این بازی هم دوره بازیهای بزرگی بود که هر کدومش به تنهایی میتونستن هیلو رو با جاش قورت بدن ولی با کمک سازنده هاش هیلو اونا رو قورت داد . در حالی که هیلو 3 اصلا گرافیک نداشت ولی تا دلت بخواد گیم پلی و داستان و محیط خفن و هماهنگ با سری هیلو داشت.
فکر نکنید من یه موقع Haterای چیزی ام . من یه فن سه آتیشه هیلوم . انقدر طرف دارشم که به خاطرش رفتن ایکس باکس وان خریدم و روشم دوتا بازی بیشنر ندارم . Halo MCC و Halo 5. خارج از این فرومم هیچ جایی هیچی نگفتم چون برام مهم که هیلو جلو باقیه خار نشه ولی میرم تو تویتر فیل اسپسنر و مسعولای 343 همرو >:)>:)
همین !#:-s

خوب بازی تموم شد. با همه ی خوبی ها و بدی هاش.
پایان بازی همونطورکه دوستان و سایت ها اشاره کردن جالب نبود و کاملا همه چیز رفت برای نسخه ی بعد. (هرچند من مشکلی با فهم داستان نداشتم، فقط همون ناقص بودنش اذیت کرد)
امیدوارم اگه شده 3-4 سال طول بکشه واسه نسخه ی بعد (با اینکه انتظار سخته و تو خماری داستان میمونیم) ولی یه نویسنده ی خوب بیارن که حداقل این سه گانه رو به شکل خوبی تموم کنه.
یه طراح مراحل خوب هم بیارن که یخورده مراحل پربار تر بشه و چیزای جدیدتر اضافه بشه.
این فرنچایز هنوز خیلی پتانسیل داره، دست آدم درست بیفته راحت میتونه ازش بهترین چیزا رو دربیاره.
بقیه ی موارد هم تا آخر بازی خوب بود، گرافیک و صداگذاری و موسیقی و مبارزات فوق العاده.
بازی رو درجه Heroic و با گشتن زیاد تو محیط و 98 بار مردن ( :d ) کلا 13 ساعت طول کشید.
نمره ی من هم به بازی همون 8.5 ـه.
----
مولتی و co-op رو که فعلا دوستان میگن مشکل داره. من هنوز وقت نکردم تست کنم. اگه نشد که فعلا میرم سراغ Legendary تا اونم درست بشه. (البته امیدوارم باز یه آپدیت چند گیگی لازم نباشه. :| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or