KRATUS
کاربر سایت
عزیز برادر پس Doom این وسط چی میگه؟! لابد اگه کال اف پدر این سبکه دووم پدر پدر پدر پدربزرگه این سبکه!!!:dزیرا پدر این سبک است
عزیز برادر پس Doom این وسط چی میگه؟! لابد اگه کال اف پدر این سبکه دووم پدر پدر پدر پدربزرگه این سبکه!!!:dزیرا پدر این سبک است
نه عزیز من منظورم FPS سه بعدی بود!دوستان اولین fps که تولید شد نه کال بود نه دووم . بازی maze war بود سال 1975 . اگه دووم پدر بزرگ این سبک باشه پس maze war چیش میشه ؟
حاجی حالا توام ایستگاه ما رو گرفتیا!:d شاید بهتر بود میگفتم Modern FPS!maze war هم سه بعدیه اصلا مگه میشه fps دو بعدی ؟
حالا شد یه چیزی درکل شرمنده . ولی بحث مهم اینه که کال کجا و هیلو کجا ........حاجی حالا توام ایستگاه ما رو گرفتیا!:d شاید بهتر بود میگفتم Modern FPS!
من ک جفتشون رو ی اندازه دوس دارم!حالا شد یه چیزی درکل شرمنده . ولی بحث مهم اینه که کال کجا و هیلو کجا ........
جالبه یک ps فن که از هیلو خوشش میاد ............ . نمیدونم اما هر وقت کال بازی می کنم حس میکنم سازندهاش من گیمر رو نفهم فرض کردن........ اصلا حس خوبی نیست .من ک جفتشون رو ی اندازه دوس دارم!
دایی چرا تهمت میزنی؟! ایشاا... مدرک داری دیگه؟ ببین فقط میخوام نداشته باشی اون موقع دنبالت میکنم!:d پس مدال رو چی میگی؟!جالبه یک ps فن که از هیلو خوشش میاد ............ . نمیدونم اما هر وقت کال بازی می کنم حس میکنم سازندهاش من گیمر رو نفهم فرض کردن........ اصلا حس خوبی نیست .
مدال نه تنها نفهم فرضت کردن بلکه که کور و کر هم فرضت کردندایی چرا تهمت میزنی؟! ایشاا... مدرک داری دیگه؟ ببین فقط میخوام نداشته باشی اون موقع دنبالت میکنم!:d پس مدال رو چی میگی؟!
والا ما هم حرفمون همینه. این تاپیک از بیخ و بن ایراد دارهCOD : BO II را باید با بازیهای شوتر نظامی اول شخص مثل باتل باگ 3 و مدال بی افتخار و Homefront و ... مقایسه کرد که صد البته در این سبک COD بی رقیبه ولی دیگه قرار نیست با Halo 4 مقایسه بشه ! کلاً کلاس سری Halo یه چیز دیگست و یه سرو گردن از بازیهای هم سبکش بالاتره ...
خب میشه بگید الان halo 4 با چه دسته بازی هایی مقایسه بشه؟ halo هم یک شوتر نظامی هست در آینده دیگه.اگه اینجوری که شما بگید حساب کنیم halo رو نمیشه با هیچ بازی مقایسه کرد!!COD : BO II را باید با بازیهای شوتر نظامی اول شخص مثل باتل باگ 3 و مدال بی افتخار و Homefront و ... مقایسه کرد که صد البته در این سبک COD بی رقیبه ولی دیگه قرار نیست با Halo 4 مقایسه بشه ! کلاً کلاس سری Halo یه چیز دیگست و یه سرو گردن از بازیهای هم سبکش بالاتره ...