Halo 4 VS call of duty black ops 2

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Halo 4 VS Call of duty Black ops 2

• Halo 4

رای‌ها: 129 60.8%
  • Call of duty Black ops 2

رای‌ها: 83 39.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    212
maze war هم سه بعدیه :) اصلا مگه میشه fps دو بعدی ؟

---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------

این هم عکسش :
mazewar_ss2.jpg

اولین بازی FPS سه بعدی به این شکل امروزی Wolfenstein هست . حالا اون بنده خدا یه چیزی گفت ولش کنید تاپیک بیشتر از این منحرف نشه . پست اولم با امتیازای 2 بازی آپ کنید بهتر میشه (البته امتیاز مفت نمیارزه , همینجوری محض مقایسه)

من موندم چرا سر یک تاپیک الکی که نظر سنجیش اصلا درست نیست باید این همه پست داده بشه

باید اینطوری باشه:
Call of duty BOII Vs Medal of honor warfighter
HALO 4 Vs Borderlands 2 :دی

جالبه یک ps فن که از هیلو خوشش میاد ............ . نمیدونم اما هر وقت کال بازی می کنم حس میکنم سازندهاش من گیمر رو نفهم فرض کردن........ اصلا حس خوبی نیست .:|
دایی چرا تهمت میزنی؟! ایشاا... مدرک داری دیگه؟ ببین فقط میخوام نداشته باشی اون موقع دنبالت میکنم!:d پس مدال رو چی میگی؟!

COD : BO II را باید با بازیهای شوتر نظامی اول شخص مثل باتل باگ 3 و مدال بی افتخار و Homefront و ... مقایسه کرد که صد البته در این سبک COD بی رقیبه ولی دیگه قرار نیست با Halo 4 مقایسه بشه ! کلاً کلاس سری Halo یه چیز دیگست و یه سرو گردن از بازیهای هم سبکش بالاتره ...

COD : BO II را باید با بازیهای شوتر نظامی اول شخص مثل باتل باگ 3 و مدال بی افتخار و Homefront و ... مقایسه کرد که صد البته در این سبک COD بی رقیبه ولی دیگه قرار نیست با Halo 4 مقایسه بشه ! کلاً کلاس سری Halo یه چیز دیگست و یه سرو گردن از بازیهای هم سبکش بالاتره ...
والا ما هم حرفمون همینه. این تاپیک از بیخ و بن ایراد داره

خب میشه بگید الان halo 4 با چه دسته بازی هایی مقایسه بشه؟ halo هم یک شوتر نظامی هست در آینده دیگه.اگه اینجوری که شما بگید حساب کنیم halo رو نمیشه با هیچ بازی مقایسه کرد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or