Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
اقا این NUKE بودن و نبودن رو گفتید بدتر شد که!! :دی

اگه بازی که میگیرم تو agbx همش سبز بشه حله دیگه بعدا بریم تو لایو مشکلی پیش نمیاد یا بازم ... ؟ :d

دوستانی که بازی رو گرفتند یکم از بازی تعریف کنند، گیم پلی، گرافیک و ... .

این طوری که بیاید بگید نمی‌تونم هیچی بگم و این جور حرفا بدتر آدمو داغون می‌کنه :d

حیف تا آخر هفته نمی‌تونم بازی کنم. :|

من بازی رو تموم کردم می خوام سپویل کنم اخرشو :d بازی از اوونجا شروو میشه که :-o氏拾是十獅屍, 適石室。 石室濕, 氏使侍拭石室。 石室拭, 氏始試食是十獅。 食時, 始識是 و بعدش میری مری میرسی به 氏拾是十獅屍, 適石室。 石室濕, 氏使侍拭石室。 石室拭, 氏始試食是十獅。 食時, 始識是 :-o اخرشم باسو 氏拾是十獅屍, 適石室。 石室濕, 氏使侍拭石室。 石室拭, 氏始試食是十獅。 食時, 始識是
:d:d:d ولی نرید از دست دادید محشره

آقا از گیم پلی و اینا هم میخواید بگید تو اسپویل بذارید :(:d جدی میگم به جان بچم ، مثل Reach میشه آخرش :d اولش ملت همه میگفتن واو چقدر خفنه ، بعد کسرا و بابک و اینا اومدن گفتن نه در حد Halo 3 نیست یهو همه گفتن آره در حد سه گانه نیست و اینا :| در کل اینطوری میگم تا کسی که میخواد بازی کنه بدون هیچ پیش زمینه ی خاصی بره سراغش ، لاقل تا جمعه-شنبه که همه بازیو بگیرن :d .

خُب منم گرفتم و دو تا مرحله رفتم. اول اومدم یه 4-5 خطی نوشتم، بعد دیدم بهتره من تعریف نکنم و بدون هیچ دید و هایپی خودتون بازی کنید. فقط برید بازی کنیدا:دی یعنی هرجور شده، حتی اگه از بازیهای شوتر متنفر هم هستید برید بازی کنید، بیشتر از این چیزی نمیتونم بگم:دی
یعنی چی که نمیخواید چیزی بگید دیوونه شدیم بابا! شماها تعریف نکنید عمه من بیاد بگه بازی چطوریه:d
بازی هنوز دستم نرسیده بگید تا فردا سکته رو نزدم

ببنید من تازه mission اولم به خاطر همین نمی خوام نظر بدم ولی چون اسرار میکنید(:d) فقط در مورد گرافیکش بگم وحشتناک عالیه ، مخصوصاً نورپردازی اصلاً فکر نمی کردم تا آخر این نسل بازی ایی بیاد که از لحاظ نورپردازی حتی به کرایسیس 2 نزدیک شه ولی اشتباه میکردم :d صداگذاری اسحله ها هم فوق العاده ـست . . .

ببینید تعریف نکنم بهتره، چون خودتون یه جاهایی سورپرایز بشید بیشتر حال میکنید:دی فقط در مورد طراحی مراحلش بگم که یه کم میترسیدم (مثلا با خودم میگفتم شاید خیلی خطی و نوب پسندش کرده باشن). یعنی خارق العادست طراحی مراحل، نه تنها به هیچ وجه خطی نیست، تازه خیلی جاها هم راه دقیق رو بهت نشون نمیده و خودت باید پیدا کنی:دی از لحاظ آپشن های جلو رفتن هم یه لول از هیلوهای قبلی بالاتره دیگه چه برسه به شوترهای دیگه.
جو بازی رو هم فوق العاده درآوردن، جو ناشناخته بودن و مرموز بودنش رو تا حالا تو این نسل ندیده بودم. البته فعلا دو مرحله رفتم و نظرم هم فقط روی همین دو مرحله است، ولی همین دو مرحله از انتظار من یکی بالاتر بود.

گرافیک و موسیقی و اینا هم دیگه خودتون قضاوت کنید بهتره، من حرفی نمیزنم.

ببینید تعریف نکنم بهتره، چون خودتون یه جاهایی سورپرایز بشید بیشتر حال میکنید:دی فقط در مورد طراحی مراحلش بگم که یه کم میترسیدم (مثلا با خودم میگفتم شاید خیلی خطی و نوب پسندش کرده باشن). یعنی خارق العادست طراحی مراحل، نه تنها به هیچ وجه خطی نیست، تازه خیلی جاها هم راه دقیق رو بهت نشون نمیده و خودت باید پیدا کنی:دی از لحاظ آپشن های جلو رفتن هم یه لول از هیلوهای قبلی بالاتره دیگه چه برسه به شوترهای دیگه.
جو بازی رو هم فوق العاده درآوردن، جو ناشناخته بودن و مرموز بودنش رو تا حالا تو این نسل ندیده بودم. البته فعلا دو مرحله رفتم و نظرم هم فقط روی همین دو مرحله است، ولی همین دو مرحله از انتظار من یکی بالاتر بود.

گرافیک و موسیقی و اینا هم دیگه خودتون قضاوت کنید بهتره، من حرفی نمیزنم.

02803173066911285500.jpg

ضمنا اینم بگم بازی سخته:دی از 3 و ریچ که به مراتب سخت تره، خصوصا Promethean ها که خیلی اذیت میکنن (تازه دارم رو Normal میرم!).

خُب من برم مرحله سوم رو شروع کنم...:دی

ضمنا اینم بگم بازی سخته:دی از 3 و ریچ که به مراتب سخت تره، خصوصا Promethean ها که خیلی اذیت میکنن (تازه دارم رو Normal میرم!).

دوست عزیز یک اطلاعی راجع به دیسک ۲ میدید؟ اسپارتان اپس اون تو هست؟ مولتیش بات داره یا مثل ریچ مودها یی که تکنفره قابل بازی هست داره؟

از فریم ریت بگو.مخصوصا موقع دود و انفحارها.
گیم پلی به خوبی ریچ هست؟از همون الگوریتم ها پیروی میکنه ؟ یا ریسکی شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or