Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
خوب بالاخره نوبت رسید به REACH و شروعش کردم و بدجور ضد حال خوردم ...

آقا این حالت بلور چیه تو کل بازی ؟؟؟؟ شبیه حالت LCD Ghosting هست وقتی که Response Time نمایشگر کمه ... این دیگه چه نوع Motion Blur هست ؟؟؟

چشم درد گرفتم بعد از 30 دقیقه بازی کردن ... اصلا این چه نوع Motion Blur افتضاحی هست ؟ به جای اینکه بازی رو زیبا کنه ، نابود کرده ...

از اون طرف افکت film grain !!!! واقعا ؟؟؟؟؟؟

اصلا بدجور ضد حال شد ....

اینقدر این بلور بازی سنگین هست که آدم فکر میکنه بازی با رزولوشن 400i داره اجرا میشه ... اونم با یه نمایشگر با Response Time ده ثانیه !!

اصلا رو گیم پلی بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته ...

----------------------

خدای نکرده HALO 4 که قرار نیست اینجوری باشه ؟

ghosting effect و بلور داره، ولی نه به اون شدت:دی

هیلو 4 هم نداره هیچکدوم رو تا اینجا که دیدیم.

من روزی حداقل 5 ساعت هیلو میزنم الان مشکلی نیست . چی شده دقیقا ؟ :d

در درجه اول بگم که بحث هیتر بودن و هیت کردن بازی نیست که من به حد شدیدی طرفدار هیلو هستم و مخصوصا همین ریچ .

ولی به ولله قسم من به شخصه تو هیچ بازی این حد Ghost Effect و Blur خرکی ندیدم !! حتی وقتی اسلحه رو هم Reload میکنی ، یا یه کارکتر قدم هم میزنه Ghost Effect میشه !
از اونور این Film grain ...

من تو 55 اینچ بازی میکنم این دو مورد بالا وحشتناک معلومه و اذیت میکنه ...
تا حدی که بعد از بازی کردن راحت 40 دقیقه سرگیجه دارم و چشمام سو سو میزنه و درد میکنه ...

مطمئنا سیستم بدن افراد مختلف فرق میکنه ولی به من فعلا واقعا نساخته ... شاید بیشتر بازم کنم ، عادت کنم و دیگه اذیت نکنه ...

تمام سری هیلو رو هم رو همین hdtv بازی کردم و هیچکدومشون اینجوری نبوده و فقط این یکی اینجوری شد ...

تو سایتای خارجی هم دیدم افراد زیادی این افکتهای ریچ روشون تاثیر بد گذاشته و بعضی هاشون هم گفته بودن بعد از یه مدت عادی شده ...

امیدوارم عادی بشه برام در آینده ...#:-s

مطمئنا سیستم بدن افراد مختلف فرق میکنه ولی به من فعلا واقعا نساخته ... شاید بیشتر بازم کنم ، عادت کنم و دیگه اذیت نکنه ...
یه سری بازی ها هستن که ممکنه بر روی برخی افراد تاثیر جالبی نداشته باشه، مثلا خیلی ها با بازی کردن Portal سرگیجه میگیرن یا اینکه تو Mirror's Edge به علت سرعت زیاد بازی و نحوه رنگبندی حالت تهوع بهشون دست میده. اینجا هم احتمالا نوع رنگ بندی و افکت ها طوری بوده که با سیستم بدن شما سازگار نیست :دی به نظرم رو یه مانیتور یا تلویزیون کوچک تر بازی کنید راحت تر باشید.

خوب بالاخره نوبت رسید به REACH و شروعش کردم و بدجور ضد حال خوردم ...

آقا این حالت بلور چیه تو کل بازی ؟؟؟؟ شبیه حالت LCD Ghosting هست وقتی که Response Time نمایشگر کمه ... این دیگه چه نوع Motion Blur هست ؟؟؟

چشم درد گرفتم بعد از 30 دقیقه بازی کردن ... اصلا این چه نوع Motion Blur افتضاحی هست ؟ به جای اینکه بازی رو زیبا کنه ، نابود کرده ...

از اون طرف افکت film grain !!!! واقعا ؟؟؟؟؟؟

اصلا بدجور ضد حال شد ....

اینقدر این بلور بازی سنگین هست که آدم فکر میکنه بازی با رزولوشن 400i داره اجرا میشه ... اونم با یه نمایشگر با Response Time ده ثانیه !!

اصلا رو گیم پلی بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته ...

----------------------

خدای نکرده HALO 4 که قرار نیست اینجوری باشه ؟

اتفاقا به نظر من گرافیک رو خیلی قشنگ کرده بود مخصوصا هنگام ریلود کردن.مشکلی هم باهاش نداشتم.

343 یه چیزایی در مورد باندل و طراحیش گفته :d
طراحی کنسول الهام گرفته شده از یک "شی" ـه بسیار مهم داخل Halo 4 هست :d و البته این طراحی رو از اول میخواستن طوری انجام بدن که شبیه سازه های Forrunner ها باشه.
طراحی بدنه و تم دستگاه تماما توسط شخص Kenneth Scott، کارگردان هنری 343 انجام گرفته :d دسته هم از همین ایده Forrunner ها هست و دسته ای که جدا فروخته میشه (UNSC) از Infinity الهام گرفته شده :d
کنسول همزمان با بازی، روز 6 نوامبر لانچ میشه و قیمت 399 دلار داره. دسته UNSC هم 59 دلار

'Halo 4' Limited Edition Xbox 360 has origins in game's fiction | The Verge
از سوابق Kenneth Scott جهت اطلاع دوستان :d :
Enemy Territory
Quake 3
Quake 4
Doom 3
و اوایل Doom 4

38525944489653073927.gif

شما بیاد یه کلاس ترول پیش امین برو برات خوبه . البته میدونم نظر شخصیت بودا اما کلا گفتم :d

یذره دیر شد:d بابا من عشقم هیلوِ ، اینا چیه برام زدین :d اون نظر کاملا شخصی بود چون فکر کنم برای کنسول قاب می زارن که دل و رودش پیدا نباشه طرح باندل فوق العادست ولی اینکه شیشه ایه حال گیریه :d .
طراحی کنسول الهام گرفته شده از یک "شی" ـه بسیار مهم داخل Halo 4 هست
امیدوارم اون شی شیشه ای نباشه :d.

19037577833171674167.jpg
22488426916303482937.gif

فوق العادست این آرت.

این کاور آرت کتاب Awakening: The Art of Halo 4ـه که طبق معمول همون سایت فرانسوی Halo.fr که خوراکش لیک کردن چیزهای مختلف هیلوـه زده تو سایتش:دی ظاهرا این کتاب همزمان با بازی تو نوامبر امسال عرضه میشه.

اینم لباس ها و چیزهای مختلف هیلو 4 برای آواتار: http://marketplace.xbox.com/es-MX/A...nav&Game=66acd000-77fe-1000-9115-d8024d530919

فوق العادست این آرت.

این کاور آرت کتاب Awakening: The Art of Halo 4ـه که طبق معمول همون سایت فرانسوی Halo.fr که خوراکش لیک کردن چیزهای مختلف هیلوـه زده تو سایتش:دی ظاهرا این کتاب همزمان با بازی تو نوامبر امسال عرضه میشه.

اینم لباس ها و چیزهای مختلف هیلو 4 برای آواتار: Bazar Avatar - Xbox.com
قابل توجه دوست عزیزم سامان که بدجود معتقد بود Awakening سه تا کتاب بیشتر نیست :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or