master.mhn
کاربر سایت
این همون تریلریه که دیروز توی لایو اومد؟
ghosting effect و بلور داره، ولی نه به اون شدت![]()
هیلو 4 هم نداره هیچکدوم رو تا اینجا که دیدیم.
من روزی حداقل 5 ساعت هیلو میزنم الان مشکلی نیست . چی شده دقیقا ؟ :d

یه سری بازی ها هستن که ممکنه بر روی برخی افراد تاثیر جالبی نداشته باشه، مثلا خیلی ها با بازی کردن Portal سرگیجه میگیرن یا اینکه تو Mirror's Edge به علت سرعت زیاد بازی و نحوه رنگبندی حالت تهوع بهشون دست میده. اینجا هم احتمالا نوع رنگ بندی و افکت ها طوری بوده که با سیستم بدن شما سازگار نیستمطمئنا سیستم بدن افراد مختلف فرق میکنه ولی به من فعلا واقعا نساخته ... شاید بیشتر بازم کنم ، عادت کنم و دیگه اذیت نکنه ...
خوب بالاخره نوبت رسید به REACH و شروعش کردم و بدجور ضد حال خوردم ...
آقا این حالت بلور چیه تو کل بازی ؟؟؟؟ شبیه حالت LCD Ghosting هست وقتی که Response Time نمایشگر کمه ... این دیگه چه نوع Motion Blur هست ؟؟؟
چشم درد گرفتم بعد از 30 دقیقه بازی کردن ... اصلا این چه نوع Motion Blur افتضاحی هست ؟ به جای اینکه بازی رو زیبا کنه ، نابود کرده ...
از اون طرف افکت film grain !!!! واقعا ؟؟؟؟؟؟
اصلا بدجور ضد حال شد ....
اینقدر این بلور بازی سنگین هست که آدم فکر میکنه بازی با رزولوشن 400i داره اجرا میشه ... اونم با یه نمایشگر با Response Time ده ثانیه !!
اصلا رو گیم پلی بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته ...
----------------------
خدای نکرده HALO 4 که قرار نیست اینجوری باشه ؟
شما بیاد یه کلاس ترول پیش امین برو برات خوبه . البته میدونم نظر شخصیت بودا اما کلا گفتم :d
امیدوارم اون شی شیشه ای نباشه :d.طراحی کنسول الهام گرفته شده از یک "شی" ـه بسیار مهم داخل Halo 4 هست
قابل توجه دوست عزیزم سامان که بدجود معتقد بود Awakening سه تا کتاب بیشتر نیستفوق العادست این آرت.
این کاور آرت کتاب Awakening: The Art of Halo 4ـه که طبق معمول همون سایت فرانسوی Halo.fr که خوراکش لیک کردن چیزهای مختلف هیلوـه زده تو سایتشظاهرا این کتاب همزمان با بازی تو نوامبر امسال عرضه میشه.
اینم لباس ها و چیزهای مختلف هیلو 4 برای آواتار: Bazar Avatar - Xbox.com