Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
خوشم میاد از 360 فن ها فیلم سینمایی هم نشون بدن انگار نه انگار. :d

میخوای خودم بگم با CG مو نمیزنه ؟ :d
واقعا اینقدر تا امروز این بازی عالی بوده که آدم نمیدونه چی بگه
خداییش دیروز اون 2 تا لینکی که بابی داد دیدم خیلی دلم خواست اما فعلا باید با Reach سرگرم شیم تا این بیاد :d
کلا 343 ترکونده

این gif از oddball ! توش پاس میده به یارش بعد اینم باهاش میزنه صورت طرف مقابل رو میاره پایین :d:d کلا خیلی جالب شده :d ! من تازه دیدم، نمیدونم بابی گذاشته لینکش رو یا نه :d
29762273880093869378.gif

Particle System بازی قشنگ شبیه UE4 هست :d !

این gif از oddball ! توش پاس میده به یارش بعد اینم باهاش میزنه صورت طرف مقابل رو میاره پایین :d:d کلا خیلی جالب شده :d ! من تازه دیدم، نمیدونم بابی گذاشته لینکش رو یا نه :d
29762273880093869378.gif

Particle System بازی قشنگ شبیه UE4 هست :d !

پکوندش رسما :d

Holy Mother of GOD...:-o
اینا off screen ـه و کیفیتش خوب نیست اینه، دیگه اصلشو ببینیم کف و خون ـه که قاطی میشه.
ذرات توی هوا و تیرها تو عکس اول فوق العاده س.
مدل کاراکتر آدم ـه هم دیگه جای خود.

بعضی از تریلرا هر چی کیفیتشون پایین تر باشه بیشتر میچسبن مثلا تریلر کرایسیس3 رو من اول sdشو دیدم کف کردم بعد hd گرفتم دیدم زیاد مالی نیست تصویر هر چی شفاف تر بشه اشکالات بیشتر به چشم میاد:d.
>:d

لینک دانلود (کاری از امین پاندورا>:d<:دی)

Halo 4 SDCC Making of Trailer Clips .mp4

البته اینو خود 343 به همین شکل منتشر نکرده ها. تیکه تیکه این صحنه ها رو وسط مصاحبه به گیم اسپات نشون دادن، یه نفر برداشته همه رو گذاشته کنار هم و روش موزیک بازی هم گذاشته. ولی قشنگ دراومده:دی

زندان خودمون یا دشمن؟:دی آخ خدا خیرت بده بابک این خبر خوش رو دادی :دی خیلی برام خوب شد که فهمیدم این مزخرف ها تو این شماره نیستن:دی چی بودن باو استراتژی ادم رو تو کشتن دشمن خراب میکردن و مثل چی میریختن سرت:دی

آخرین ویرایش:
نميدونم شايد بعضي ها بانظر من مخالف باشن اما به نظر من تكنيك هاي گرافيكي به كار رفته توي halo 4 نه تنها كمتر crysis نيست حتي بيشتر هم به نظر مياد.

نميدونم شايد بعضي ها بانظر من مخالف باشن اما به نظر من تكنيك هاي گرافيكي به كار رفته توي halo 4 نه تنها كمتر crysis نيست حتي بيشتر هم به نظر مياد.

قطعا منظور کرایسیس نسخه کنسولی هست دیگه ؟
خوب معمولا تو بازیهای انحصاری همیشه کیفیت بهتری آدم میبینه. ولی تا زمانی که شخصا تجربه نکنیم به نظرم نمیشه نظر مطمئنی داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or