Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
آهنگش که خیلی قوی و عالی بود آدم تو جو بازی میبرد رسما :d به مارتی عادت کردید وگرنه از مارتی هم دست کمی نداره حالا باز او قضیه فیگوره میشه :d
فقط 24 ساعت دیگه مونده تا روز موعود :|
هنوز که هنوزه وقتی تریلر VGA ـه halo reach میبینم با گوش دادن به موزیکش احساس غرور بهم دست میده
تریلرش را داری؟تو کامپیوترم پاک شده :|

آهنگش که خیلی قوی و عالی بود آدم تو جو بازی میبرد رسما :d به مارتی عادت کردید وگرنه از مارتی هم دست کمی نداره حالا باز او قضیه فیگوره میشه :d
فقط 24 ساعت دیگه مونده تا روز موعود :|

تریلرش را داری؟تو کامپیوترم پاک شده :|
معلومه که دارم :d اصلاً دلم نمیاد پاکش کنم لامصب مواقعی که آهنگ اوج میگیره دل آدم به لرزه در میاد :d

بیا دان کن :d
اینم خیلی ردیفه :d
news_halo_reach_birth_of_a_spartan-9250.jpg

Extended Birth of a Spartan - Gamersyde

فردا حدودا ساعت 5:30 بعد از ظهر embargo مراسم تموم میشه. امیدوارم همون اول همه چیش درز کنه:دی
خوبه تا شب برسیم خونه همه اخبار رسیده :دی فقط امیدوارم علاوه بر اطلاعات، یه چیز درست و درمون نشون بدن نه اینکه چهار تا عکس کج و کوله از محیط بازی :| :دی

چی میگید شما ؟ من اگر از Gameplay بازی چیزی نبینم سکته میکنم که ... :|:d

حدودا ساعت 5:30 بعد از ظهر
امید داشتم وقتی که از خواب پا میشم همه چی اومده باشه ... باید 3 ساعتی صبر کرد پس :|:d .

چی میگید شما ؟ من اگر از Gameplay بازی چیزی نبینم سکته میکنم که ... :|:d

امید داشتم وقتی که از خواب پا میشم همه چی اومده باشه ... باید 3 ساعتی صبر کرد پس :|:d .
ما به چند تا عکس off screen از گیم پلی اصلی بازی راضی هستیم، تریلر و اینا پیشکش :دی شوخی کردم، من مطمئنم یه تریلر 2 دقیقه ای به بالا نشون میدن، یعنی غلط میکنن نشون ندن :| :دی

همچین هم حس خوبی دارم هم ندارم :دی!

یجورایی بازی رو لبه تیغ داره حرکت میکنه ، از یه طرف راضی کردن طرفدارای قدیمی و از طرف دیگه جذب گیمر های دیگه با این همه هایپی که پشتش هست به هر حال انتظار رو از بازی یکم زیادی بالا برده . به هر جهت بریم کلاس بعد از ظهر برگردیم ببینیم چه خبره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or