Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
کشتن ما رو با این هیلو..
نه به GeARS 3 ای که دو سال و نیم تو کنفرانس موبایل و لب تاپ هم نمایشش میدادن نه به این که 7 ماه مونده به انتشار بازی هنوز به غیر از مسترش هیچ چیزش معلوم نیست..

من هم الان دقیقا حس این بابا رو دارم
381.gif
:
Guys. I feel like monday is a first date in high school. So nervous.

هر روز مثل هزارسال داره میگذره ... :(

بعد از نزدیک 20 دقیقه تلاش سایتش بالاخره باز شد :d
یک تیکه کوچیک زده بود فقط خبر های جدیدی از Halo 4 این یارو هلندیه هم یکم هایپ نکرد برامون :|
من تا دوشنبه نمیتونم صبر و شکیبایی خودم حفظ کنم :| :d موهامون سفید شد دیگه

بعد از نزدیک 20 دقیقه تلاش سایتش بالاخره باز شد :d
یک تیکه کوچیک زده بود فقط خبر های جدیدی از Halo 4 این یارو هلندیه هم یکم هایپ نکرد برامون :|
من تا دوشنبه نمیتونم صبر و شکیبایی خودم حفظ کنم :| :d موهامون سفید شد دیگه
احتمالا مايكروسافت واسه هايپ Halo 4 هم embargo گزاشته:silenced:
:d

E3 از یه ماه قبل میدونیم چه خبره ! اینجا من نمیدونم دهن اینا رو چجوری بسته که یک کلمه از تو کنفرانس بیرون نیومده :|

من به امید حرف تو که گفتی 1 مارچ همه چی لیک میشه از صبح [ ظهر
yahoo_4.gif
] ـش که بیدار شدم تا ساعت 2 شب که خوابیدم فقط چشم به راه دو خط اطلاعات و یک تریلر 3 دقیقه ای از بازی بودم
yahoo_4.gif
... جزو بزرگترین ضدحال هایی بود که در طول عمرم خوردم ، آخر ناکام رفتیم به تخت خواب
yahoo_4.gif
.

آرزو هام بود ! :|
لیک نشدن اخبار واقعا جزء عجایبه ! :|

آخرین ویرایش:
E3 از یه ماه قبل میدونیم چه خبره ! اینجا من نمیدونم دهن اینا رو چجوری بسته که یک کلمه از تو کنفرانس بیرون نیومده :|
من به امید حرف تو که گفتی 1 مارچ همه چی لیک میشه از صبح [ ظهر :d ] ـش که بیدار شدم تا ساعت 2 شب که خوابیدم فقط چشم به راه دو خط اطلاعات و یک تریلر 3 دقیقه ای از بازی بودم :d ... جزو بزرگترین ضدحال هایی بود که در طول عمرم خوردم ، آخر ناکام رفتیم به تخت خواب :d .

منم همین را میخواستم بگم ! چطوری شده حتی یه خبر نگار از خود بیخود بشه یه خبری را از کنفرانس نگه ؟!
واقعا تا حالا بازی ندیده بودم اینهمه مخفی کاریش کنن نه یکدونه عکس یا حتی یه فیلمی که از موبایل تهیه بشه :دی

یکی تو یوتوب همچین کامنتی داده :
Frankie announced that any of their music you hear from them from now on will be halo 4.
پس قاعدتا Music رو این ویدئو ـه هم باید جزو ساندترک های بازی باشه ... >:d:d

شدیدا حماسی و زیبا هستش به نظرم ، من که خوشم اومد ... :d

یکی تو یوتوب همچین کامنتی داده :

پس قاعدتا Music رو این ویدئو ـه هم باید جزو ساندترک های بازی باشه ... >:d:d

شدیدا حماسی و زیبا هستش به نظرم ، من که خوشم اومد ... :d

آهنگ هاش که از روز اول خوب بود در این مورد نگران نیستیم :d

=========
این بنده خدا Kenneth Scott چقدر تغییر کرده :d ! قشنگ فشار رو میشه تو این یکسال روش دید :d پارسال خیلی پر انرژی تر بود الآن کلا قیافش شیکسته شده :d

آپدیت :

یه نکته اینه که آقای Armando Troisi ( از Bioware) به جای Ryan Payton شده Narrative Director بازی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or