توضیحات بیشتر لطفا.چیکار کردن توی این بخش !!. فقط میتونم بگم ایدهای 343i به بن بست محدودیت سخت افزار رسیده.
الان داشتم انیمه ی halo legends رو میدیدم بدترین ضدحال از زمانی که با بازی halo اشنا شدم رو خوردم چرا یکی نگفته بود که arbiter مرده یعنی هیچکس این انیمه رو ندیده بود؟
این قسمت انیمه داستانش برای چند هزار سال قبله اصلا ربطی به این آربیتر الانی نداره.اقا مطمئنی منم میدونستم که arbiter یه مقامه ولی به نظرم این همون arbiter سه گانه بود چون اون یارو تو اخرش بهش گفت حاضری بهای خیانتت (shame)رو بپردازی اگه اون نیست میشه بگید کدوم اربیتر بوده و برای چی اون گندهه میخواست بمیره و کشتش راستی چقدر فرهنگ کاونانت ها مثل خاور دوره مخصوصا elite ها بعد اگه لطف کنید و بگید که اون arbiter که توی قسمت package بود کدوم بود خیلی ممنون میشم نمیدونید وقتی فهمیدم اربیتر مرده چه قدر ناراحت شدم واقعا از bungie و 343 نا امید شدم که شخصیتی به این مهمی رو توی انیمه کشتن من میخواستم تو شماره ی 4 ببینمش که نبود دلمو به شماره بعدی خوش کرده بودم این هم تیمی های masterchief یعنی fred و kelly مردن یا هنوز زندن ؟اگه مردن میدونید کجا و چطوری مردن ؟
این قسمت انیمه داستانش برای چند هزار سال قبله اصلا ربطی به این آربیتر الانی نداره.
Fred و Kelly هم زنده هستند.
دوستان من توی دانلود spartan ops episode 6 -10 که یه فایل 2.21 گیگی هست به مشکل خوردم.
هر کدوم از دوستان موفق شده دانلود کنه و می تونه با برنامه horizon از هاردش کپی کنه توی کامپیوترش من ازش می خرم.هزینه دانلودش رو هم بهش می دم.
اگر کسی تمایل داشت بهم p.m بزنه.
دوستان من توی دانلود spartan ops episode 6 -10 که یه فایل 2.21 گیگی هست به مشکل خوردم.
هر کدوم از دوستان موفق شده دانلود کنه و می تونه با برنامه horizon از هاردش کپی کنه توی کامپیوترش من ازش می خرم.هزینه دانلودش رو هم بهش می دم.
اگر کسی تمایل داشت بهم p.m بزنه.
6 صبح بیدار شدن نتیجه داد!. این اتفاق وقتی میافته که پینگ خوب باشه [/
QUOTE]
من که ساعت میزاشتم ، 4 صبح پا میشدم بازی میکردم تا تاخیر نداشته باشم.بعد دوباره می خوابیدم.
(دستام انقدر بی خس بود که به سختی شلیک میکردمکلا اصلا منگ بودم)
..........
کسی این مشکل رو داره؟
وقتی پینگمون خرابه،جدای از بحث لگ و تاخیر،
انگار بازی یکمی کند تر میشه و یه جورایی انگار فریم ریت پایین میاد.نه؟
///////
جواب این دوستمون navaee رو هم لطفا بدین(پست قبلی)