ایمان دو تا دیسک داره که دیسک 1 تک نفره و دیسک 2 مولتی شه... میشه محتویات دیسک 2 رو از لایو هم دانلود کرد، لازم نیس حظور فیزیکی داشته باشه. حدود 3.5 گیگ دانلودش.این بازی چند تا دی وی دی داره ؟ دو تا ؟
اگه داره کدومش واسه آنلاینه ؟
ایمان دو تا دیسک داره که دیسک 1 تک نفره و دیسک 2 مولتی شه... میشه محتویات دیسک 2 رو از لایو هم دانلود کرد، لازم نیس حظور فیزیکی داشته باشه. حدود 3.5 گیگ دانلودش.این بازی چند تا دی وی دی داره ؟ دو تا ؟
اگه داره کدومش واسه آنلاینه ؟
دوستان چه جوری میشه این بازی را آنلاین بازی کرد. با اینکه اورج خریدمش وقتی می خام spartan opsرا بازی کنم خطا میده یا بقیه مودها.اگه متوجه نشدید در پست بعدی نوع خطا را براتون می ذارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائبد
باید به XBL وصل باشید وگرنه بجز کمپین چیزی دیگه رو نمیتونید بازی کنید.دوستان چه جوری میشه این بازی را آنلاین بازی کرد. با اینکه اورج خریدمش وقتی می خام spartan opsرا بازی کنم خطا میده یا بقیه مودها.اگه متوجه نشدید در پست بعدی نوع خطا را براتون می ذارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائبد
هیچ مشکلی وجود نداره. فقط باید توی انتخاب اسلحه ها با دشمنهائی که پیش رو دارید دقت کنید و مناسبترین ش رو بردارید. گلوله الکی مصرف نکنید. ارمور آبیلیتی ام مهمه.منم مرحله اینفنتی هستم نتسونستم رو لجندری برم دوستانی که روی لجندری رفتن واقعا گیمر فوق حرفه ای هستند افرین بهشون میگم
جدا از طراحی زیباش، اون دری که اون کنار ـه و لوگوی Half-Life با یه علامت سوال روشه چی میگه؟!
من و تو (Tech Show) کلا در مورد صنعت گیم چرت و پرت زیاد میگه. یادمه 1 ماه و خورده ای مونده بود به ریلیز AC3 اینا میگفتن هفته ی دیگه قراره بیاد.دوستان یه کم پیش تو شبکه ی من و تو داشت میگفت که اکس باکس 720 رو مایکروسافت برای ماه ژوئن سال آینده میخواد بده بیرون ، راسته ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اینجا پرسیدم نمیدونم کجا بپرسم اگه کسی میدونه بهم بگه .