Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
این دیسکه دورو من هرچی میگردم گیر نمیارم از کجا بگیرم سمت شمال یا غربه تهران
دیسکه اصلیم برنر هست دیسک دو هم باید برنر باشه یا 97%

این دیسکه دورو من هرچی میگردم گیر نمیارم از کجا بگیرم سمت شمال یا غربه تهران
دیسکه اصلیم برنر هست دیسک دو هم باید برنر باشه یا 97%

دیسک2 رو میتونین از خود لایو دانلود کنید.فقط مولتی بازی در دیسک2 هست اگه مولتی نمیزنین احتیاجی بهش نیست

دوستان شما میتونید تو کمپین با جمع کردن ترمینال ها از بخش waypoint به ویدیو هایی دسترسی داشته باشید که مربوط به گذشته Forruner ها و Didact هستند . البته میتونید اونارو تو اینترنت هم پیدا کنید .

بر اساس آمار منتشر شده، مشخص شده که در مدت 5 روز اول از زمان عرضه بازی Halo 4 میزان 1.116.882 بازیکن این بازی را به پایان رسانده اند. در این میان تنها 6درصد توانسته اند این بازی را روی درجه سختی Legendary به پایان برسانند. در این 5 روز بازیکنان این بازی را به مدت 31.4 میلیون ساعت بازی کرده اند که 16 میلیون ساعت آن مربوط به قسمت چندنفره بازی شده است. در این مدت 4.590.416.285 کشته به ثبت رسیده، 13.5 میلیون ساعت نیز بازیکنان مشغول بخش تک نفره بوده اند و 1.9 میلیون ساعت نیز قسمت Spartan Ops را بازی کرده اند. همچنین تا کنون 43.355.060 Achievement از این بازی بدست آمده است.

بر اساس آمار منتشر شده، مشخص شده که در مدت 5 روز اول از زمان عرضه بازی Halo 4 میزان 1.116.882 بازیکن این بازی را به پایان رسانده اند. در این میان تنها 6درصد توانسته اند این بازی را روی درجه سختی Legendary به پایان برسانند. در این 5 روز بازیکنان این بازی را به مدت 31.4 میلیون ساعت بازی کرده اند که 16 میلیون ساعت آن مربوط به قسمت چندنفره بازی شده است. در این مدت 4.590.416.285 کشته به ثبت رسیده، 13.5 میلیون ساعت نیز بازیکنان مشغول بخش تک نفره بوده اند و 1.9 میلیون ساعت نیز قسمت Spartan Ops را بازی کرده اند. همچنین تا کنون 43.355.060 Achievement از این بازی بدست آمده است.
متنبه شدی؟ پی به قدرته هیلو بردی اومدی آمار میدی؟
احسنت احسنت..

دیسک2 رو میتونین از خود لایو دانلود کنید.فقط مولتی بازی در دیسک2 هست اگه مولتی نمیزنین احتیاجی بهش نیست
من اتفاقا مولتی رو میخوام از سینگل بیشتر ولی مشکلی که با لایو دارم اینه که سرعته دانلودم توش خیلی کمه مثلا 100مگ رو با کامپیوتر تو 5 دقیقه کمتر دانلود میکنم ولی تولایو حدوده 1 ساعت طول میکشه کسی نمیدونه چه میشه کرد؟؟

من دیسک 2 رو میخوام دانلود کنم.میخواستم بدونم دیسک 2 رو میشه گذاشت رو دستگاه و آنلاین بازی کرد یا باید بریزی رو هاردت ،بعد از دیسک 1 استفاده کنی.
یعنی من دیسک 2 رو فقط داشته باشم حله؟ (چون من دیسک 1 رو 97 درصد دارم)

من دیسک 2 رو میخوام دانلود کنم.میخواستم بدونم دیسک 2 رو میشه گذاشت رو دستگاه و آنلاین بازی کرد یا باید بریزی رو هاردت ،بعد از دیسک 1 استفاده کنی.
یعنی من دیسک 2 رو فقط داشته باشم حله؟ (چون من دیسک 1 رو 97 درصد دارم)

دیسک 2 تنها وایه نصب مولتی پلیر هست شما واسه بازی در این حالت تنها به همون دیسک 1 نیاز داری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or