گرفتاری شدیم از دست این فن بویهای سونی. اقا شما خوب کرایسیس خوب DX11 عالی. برو اقا بزار تو حال خودمون باشیم. مجبور میکنید کامنت بزاریم.
سلام من از کجا بفهمم که بازیم nuke هست؟؟ بعد می تونم این حالتشو از بین ببرم؟؟بازیو برنرمکس با دیسک 2 خریدم اگه بعدا نتونم باهاش لایو برم واقعا ضربه ی مالی روحی می خورم![]()
خیلی کامنت بامزه ای بود، شما ول کن نیستی؟!اگر این تاپیک یک تاپیک معمول در BC بود، میگفتم عینک بد بینی رو از چشماتون برداید، ولی اینجا و با توجه به توصیفات دوستان باید بگم عینک خوش بینی رو از چشماتون بردارید. کاری نکنید که همین یدونه انحصاری مایکروسافت هم که سرش به تنش میارزه از چشم منتقدین بیافته و دیگه براش تره هم خرد نکنن. حالا ما یک کلام میگیم بازی خوبیه و بد نیست شماها دور بر ندارید برای GoTY و بهترین گرافیک سال و نسل و بین کنسولی و ... رعایت کنید، جنبه تعریف کردن ما رو داشته باشید.
من این قضیه بن رو نفهمیدم
الان من دیسک 1 و 2 رو خریدم .
اگه بازی رو اجرا کنم و تا عرضه رسمی به لایو متصل نشم ، مشکلی پیش نمیاد دیگه ، درسته ؟
بعد از عرضه رسمی با همین دیسک 2 ــیی که الان دارم میشه برم لایو بازی کنم ؟
دیگه زیادی دارید قضیه رو رمانتیک میکنیدنخیر
اتفاقا در بین تمام پلتفرم ها بالاست ... نه به عنوان یه بازی کنسولی و از حرفهای عجیب و غریب !!!!
کرایسیس DX11 رو له میکنه ....
گرفتاری شدیم از دست این فن بویهای سونی. اقا شما خوب کرایسیس خوب DX11 عالی. برو اقا بزار تو حال خودمون باشیم. مجبور میکنید کامنت بزاریم.
viva la SONY
معلومه این فرد قصدش از زدن پست چیه !اگر این تاپیک یک تاپیک معمول در BC بود، میگفتم عینک بد بینی رو از چشماتون برداید، ولی اینجا و با توجه به توصیفات دوستان باید بگم عینک خوش بینی رو از چشماتون بردارید. کاری نکنید که همین یدونه انحصاری مایکروسافت هم که سرش به تنش میارزه از چشم منتقدین بیافته و دیگه براش تره هم خرد نکنن. حالا ما یک کلام میگیم بازی خوبیه و بد نیست شماها دور بر ندارید برای GoTY و بهترین گرافیک سال و نسل و بین کنسولی و ... رعایت کنید، جنبه تعریف کردن ما رو داشته باشید.