بعضی از دوستان دیگه شدیدا و به شکل عجیب و غریبی دارن اغراق می کنن. این فضای روانی خوبی که بود تا قبل از لیک شدن بازی رو خراب می کنه. ( برای همین دلم نمی خواست
حتی 1 روز زودتر توی نت پخش بشه بازی
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
قابل پیش بینی بود که مطالب اغراق امیز ببینیم با این فاصله زیاد بین لیک شدن بازی و اومدن بررسی های بازی.البته من در اردوگاه سونی هم
کم نمی بینم که یه چیزی رو بیش از حد تعدادیشون البته به عرش اعلا می برن و برام تازگی نداره.)
باید برم یکی بزنم پس گردن اون Microsoft که تو می دونستی یه عده زوم کردن و کارشون فقط برنامه ریزی برای لیک کردن بازی و گند زدن به شرایط انتظار مثبتی که برای بازی بود هست
اونوقت بازم عین ماست نگاه کردی. نتیجش می شه اغراق و رویاپردازی در مورد 10 و نزدیک به 10 اونم الان که سایتا دیگه چرک به مرده شور نمی دن چه برسه به نمره.
ببینید کی دارم می گم اغراق نتیجش فقط بالا رفتن بیش از حد نرمال انتظارات و روز اومدن نمرات سرخورده شدن و بهانه دادن خوشگل و تر و تمیز و مامانی به افراد خراب کار هست.
--------------------------------------
2 ساعت روی LEGENDRY رفتم که دهن ادم توی 2-3 تا صحنه واقعا سرویس می شه از بس سخت می شه. نفهمیدم چه جوری رد کردمشون. به نظر شانسی بود:d
نورپردازی استادانه و زنده - نرخ فریم فوق العاده روون و جون دار - جزئیات زیبای محیط ها و کاراکتر ها برای یک عنوان SANDBOX و وسیع روی کنسول هایی که اواخر عمرشون هست -
DRAW TO DISTANCE هایی که باعث می شن مثل من از 2 ساعت بازی نیم ساعتش رو فقط اونا رو نگاه کنید. عنوان خوش ساختیه که نمی تونستم از پاش بلند شم. به زور خودمو جمع کردم که الان اینجام!
به هر حال این 2 ساعت لابد خوش گذشته که زود گذشته دیگه :d
نکات مثبت دیگه ای هم هست اما همشون اسپویل کننده هست که نمی گم. نکات منفی هم هست ( که عجیب نیست من وقتی انچارتد 3 بازی می کنم هم ایراداتش رو که بعضی هاش قابل تعمله در میارم. )
که متاسفانه اونام اسپویل کننده هستن و با این فضای تهدید و ارعاب قابل گفتن نیستن :d
موارد دیگه رو هم باید برم تا اخر اونوقت معلوم می شه برام.
با توجه به سبک کاری فعلی سایت های مهم از جمله GAMESPOT انتظار نمره 9 رو دارم به شخصه با شرایط امروز نمره دهی و میانگین 90 مورد انتظارم هست الان.
GAMESPOT فوق العاده سایت بی رحمی هست. اصلا روش حسابی نیست. 8.5 به FM4 که شوکه کننده بود - 9 به U3 که همه دوستداران بازی رو ناراحت کرد و ازار داد.
9 به اسکایریم که GOTY پارسال بود و همین نمره به BATMAN ARKHAM CITY که شاید نمونه هم فضا و هم کیفیتش به این زودی ها روی کار نیاد و 8 به GT5 و 9 به GOD OF WAR 3
که هنوز پرچم دار سبک خودشه تا نسخه بعدیش بیاد نشون میده GAMESPOT به این سادگی ها " ثمن بذل " نمی کنه بالاتر از 9 رو. این اواخرم یه دونه GEARS OF WAR 3 و DARK SOULS
از زیر تیغش در رفتن که فکر کنم هنوز باورشون نمیشه که 9.5 گرفتن ازش. MGS4 استثنا بود که به اون محدوده وارد شد. یه ادم نابغه و تیمش با شرایط مناسب زمانی و مکانی و گروهی به اون نقطه رسیدن.
در مورد GOTY بودن هم کلا شانس عناوین این سبک حالا هر چی که می خوان باشن برای GOTY زیر 1 درصد هست اگه نگم که صفر هست. الانم دور , دور نقش افرینیه
که شانس Dishonored رو با توجه به نزدیکی سبک و بازخوردهای مکتوب مثبت فعلیش بیشتر می بینم در بین دیگران.دیدید که پارسال به U3 هم ندادن حتی با نقدهای مثبتش.
بازی نسل بعدی نسل بعد میاد. اینایی که الان هست THE LAST OF US - UNCHARTED 3 - GOD OF WAR - HALO 4 - GEARS OF WAR 3 - FM4 - BEYOND و HORIZON و MGS GZ و هر چیز خوب دیگه ای
خوب های همین نسل هستن و دارن اخرین استفاده ها رو از قابلیت های بلااستفاده مونده تا امروز همین نسل می برن. اینم مد شده سر یه سری بازیا از الان نسل بعدی خطاب می شن. حتما نسل بعد بیاد
هم بازیای یه نسل بعد ترش واسش عرضه می شن و ظاهرا بازیا یه نسل از خود نسل جلو زدن !
----------------------