bayern_vahid
Loyal Member
بازی به دستم رسیدم از اونجایی که زبان فارسی در ستایش این شاهکار کم میاره باید بگم
its fantastic.................................
مگه اسپارتان اپس توش نیست؟ برا بازی کردنش حتما باید به لایو وصل بود مگه؟
داداش شروع بازی دیوانه کنندس واقعا لذت بردم اصلا متو جه نمیشه سازنده بازی عوض شده رویه همون خط حرکت کردن حتی کارشونم تکمیل کردن انتظارات خیلی خیلی بردن بالابازی به دستم رسیدم از اونجایی که زبان فارسی در ستایش این شاهکار کم میاره باید بگم
درود
یکی بیاد فکمونو از رو زمین جمع کنه !!!!!:-oاین ها چی ساختن هر کی می خواد نسل بعد ببینه تشریف بیاره خونه در خدمتیم:d
الان کم مونده بود با رفیقم این pcکه تازه جمع کرده بودیم از پنجره خونه با لگد پرت کنم بیرون
در کل اون چیزی که دیدیم و باز ی کردم برام غیر قابل تصور بود فقط در همین حد بگم براتون
عالیه عالیه یعنی میگم اصلا نمیدونم چی بگم اگه متاش بیاد زیر 95 باید در اینترنتو و متا رو گل بگیرنداداش شروع بازی دیوانه کنندس واقعا لذت بردم اصلا متو جه نمیشه سازنده بازی عوض شده رویه همون خط حرکت کردن حتی کارشونم تکمیل کردن انتظارات خیلی خیلی بردن بالا
فکر کنم متوجه منظورم نشدید. اسپارتان اپس دیسک ۲ هست اینطور که دوستان میگن پس هم چین به در نخور هم نیست که میگیدنه دوست من اینطور نیست!!!کدوم یکی از بازی های عرضه شده روی دیسک رو دیدی که قبل بگه به لایو وصل بشید(غیر از آپدیت؟)
دیسک یک رو تهیه کنید و لذتشو ببرید
فکر کنم متوجه منظورم نشدید. اسپارتان اپس دیسک ۲ هست اینطور که دوستان میگن پس هم چین به در نخور هم نیست که میگید
دوما بازی کم نیست که برخی از بخشاش فقط از طریق لایو قابل بازی باشند
اگه بازی کنم و ارزش این همه هایپ رو نداشته باشه میام تو تاپیک داستان رو از اول تا اخر تعریف میکنم با فونت 231231![]()