Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
بانجی واسه سری هیلو سنگ تموم گزاشته بود ولی از انجام یه کاری عاجز بود.:فریم ریت ثابت
به جز ریچ همه هیلو ها فریم ثابتی داشتند. هیلو 3 رو که اصلا جز بهترین بازی های نسل از لحاظ ثابت بودن فریم می دونند.

بسیار هایپ شدیم..

یک سئوال : تو داستان اصلی CO-OP داریم.؟
فکر نکنم.مگر اینکه نفر دوم نقش کرتانا رو داشته باشه
به به :دی
دوستان یکی از اصلی‌ترین مشخصه‌های هیلو تو این نسل co op چهار نفره‌ی آنلاین و آفلاین توی تمامی قسمت‌های بازی هستش.

به جز ریچ همه هیلو ها فریم ثابتی داشتند. هیلو 3 رو که اصلا جز بهترین بازی های نسل از لحاظ ثابت بودن فریم می دونند.
من در حال حاضر دارم برای بار سوم هیلو 1 رو میرم (در حالت گرافیکی قدیمی) و گاهی وقت ها فریم اذیت میکنه.هیلو 3 هم اگه اشتباه نکنم اون قسمتی که باید از فلود ها میگزشتیم تا به کرتانا برسیم هم فریم ریت متغیری داشت.(خوب البته این بازی پر از افکته و این طبیعی هست.)
ولی من تاحالا تو شماره 4 مشکلی ندیدم.

این کدومه؟:دی بی هیچ توضیحی چیزی یهو میای میگی گرخیدم :دی
تو چیکار داری فقط دانلود کن :d وقتی میگم گرخیدم حتماً یه چیزی هست دیگه :d
تیکه های از Campaign بازی نشون میده . . .

ویرایش : آقا نبینید ! لذت بار اول دیدن و تجربه کردن کم میکنه :d

آخرین ویرایش:
من اینجا زیاد کامنت نمیزارم ولی زیاد میام برای کسب خبر و اینا:d میدونم که هیلو 4 قطعا بازی فک براندازی خواهد بود و در هر صورت مشت محکمی خواهد بود بر دهان همونهایی که باید مشت بر دهانشون زده بشه:d
ولی جو تاپیک یه جواریی نگرانم میکنه...یاد تاپیک جی تی 5 میافتم و به به و چه چه و استاد گفتها و شاخ و شونه کشیدنها و بعد بهت زده شدن و سرخورده شدن اینا:| منظورم اینه که بازی رو در حد خودش هایپ کنید که خدای نکرده صورتهامون بعد از ریلیز بازی 6 متر کِش نیاد:d

کسی سر خورده نشد از سناریویی که واسه GT5 اتفاق افتاد
biggrin1.gif
! ما فن ها خوشحال و راضی از GT5، شما Haterها هم خوشحال، بزن دست قشنگه رو...
=d>

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که بازی رو در حد خودش هایپ کنید که خدای نکرده صورتهامون بعد از ریلیز بازی 6 متر کِش نیاد
:d
کسی سر خورده نشد از سناریویی که واسه GT5 اتفاق افتاد:دی! ما فن ها خوشحال و راضی از GT5، شما Haterها هم خوشحال، بزن دست قشنگه رو...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or