ahmad mashti
کاربر سایت
این مقاله فوق العاده ترین مقاله پارسی هست که تابه حال دیدم
کلی جوون شدم با خوندنش
تقریبی از هر جنبه هیلو توش مطلب پیدا میشه
این مقاله فوق العاده ترین مقاله پارسی هست که تابه حال دیدم
امضای هنری بانجی.کدر بودنش ربطی به ghost effect نداره، کلا یه فیــــلتر خاکستری مانند رو کل تصویر انداخته بودن که یه مقدار دنیای بازی تاریک و مُرده به نظر برسه.
به خدا فکر کردم اکتبرم رفته.میدونم بازی نوامبر میاد.بازی 6 نوامبر ـه ها، نه 6 اکتبر.
1 ماه و 23 روز مونده.
4 روز بعدشم call of duty black ops2 میاد.:dخیلی خوبه تاریخ بازی رو هم زمان کردن با انتخابات آمریکا :d
به احتمال زیاد درصد مشارکت ملت تو انتخابات 5% میاد پایینخیلی خوبه تاریخ بازی رو هم زمان کردن با انتخابات آمریکا :d
به احتمال زیاد درصد مشارکت ملت تو انتخابات 5% میاد پایین![]()
![]()
Halo 44 روز بعدشم call of duty black ops2 میاد.:d
خیلی خوبه تاریخ بازی رو هم زمان کردن با انتخابات آمریکا :d
کدر بودنش ربطی به ghost effect نداره، کلا یه فیــــلتر خاکستری مانند رو کل تصویر انداخته بودن که یه مقدار دنیای بازی تاریک و مُرده به نظر برسه.
در مورد موشن بلور هم به نظر من گذاشتنش بیشتر یه ضعفه تا نقطه قوتمن زیاد خوشم نمیاد، مخصوصا اگه یه مقدار زیاد به کار بره بعد از یه مدت باعث سردرد میشه (حداقل برای من). تازه هیلو به خاطر اکشن زیاد و تحرک زیاد دشمن هاش اگه موشن بلور بگذاره رسما کل بازی در حالت موشن بلور میشه
چون همش باید تصویر رو اینور اونور کنی. مثلا وقتی یه گله از اینا حمله میکنن تصویر کلا موشن بلور میشه
![]()
در کل حیف شد میتونیست گرافیک بازی رو خیلی سینمایی تر و به قول معروف تو چشم تر کنه. . . :dقبول دارم تا حدودی سلیقه ایه ولی من خودم وقتی روی ال ای دی یا ال سی دی گیم بازی میکنم این موشن بلور خیلی زشت و عجیب و بی کیفیت به نظر میاد مخصوصا که با یک سری موشن بلور ناخواسته هم ترکیب میشه ولی وقتی روی پلاسما یا crt بازی میکنم که رسپانس تایم خیلی خیلی بالاتری دارن واقعا بازیو فیلمی میکنه اینم همون عکسی که شما گذاشتی با موشن بلور :d
نکته اینجاست که موشن بلور خیلی ربطی به محدودیت سخت افزاری نداره، یه افکت تصویریه فقط@ همه ()
300 نفر متخصص که حداقل 5 ساله توکار بازی سازی هستن حتماً 100% بدون شک بدون تردید میدونن چه ارزشی داره این افکتها پس میمونه محدودیت سخت افزاری که تا همینجاش ام سنگ تموم گذاشتن.
نیمه پُره لیوان رو ببنید.