The Hound
کاربر سایت
تو این سایت بیشترین چیزی که هست هیلو هیتره. همچنین اکثر PS3 فن ها هم که همه کار میکنن برای پایین کشیدنش. پس زیاد به برنده شدن چیف و کورتانا امید نداشته باشید
درسته که خرابکاری های عمدی انجام میشه اما مهم اینه که این بازی امروز چندین و چند برابر بیشتر از 2 تا 3 سال پیش توی ایران خودشو جا انداخته.
من قشنگ یادم که کسی جرات نمی کرد اسم HALO رو ببره از بس مسخره می کردن اما به لطف خیلی از بچه ها که اجازه ندادن احساسات صرف بهشون غلبه کنه این جو به کلی شکست.
مهم نیست که چیف اول نشه که چنین انتظاری هم نمی ره چون هم انحصاری هست هم مورد کینه توزی ( شخصیت پیروز مطمئن باش انحصاری نیست چون تعداد PC بازها خیلی زیاده و
از طرفی خیلی از کنسول بازا هم با شخصیت های مثل MAX و BATMAN و SHEPERD عجین شدن که همشون محترمن ) مهم اینه که معجزه اتفاق افتاد و ایرانی ها دارن به عظمت این شخصیت
به تدریج پی می برن و الان با تمام کارشکنی ها 2 مرحله بالا رفته.
کورتانا هم چون شخصیت مکمل هست و قابل بازی نیست طبیعیه که در مقابل کریتوس و مارکوس و شپرد شانس چندانی نداره و این معنای بدی نداره.
--------------------------
شاید این مطلب من زیاد ربطی به موضوع تایپیک نداشت که عذرخواهی می کنم.صرفا خواستم بگم باید انتظاراتمون در چارچوبی قرار بگیره که ناامیدمون نکنه.
کاملا طبیعیه که مکس با اختلاف اول بشه. یکی از دلایلش رو بالا گفتم. حداقل برای طیف وسیع PC بازا مسلما معنایی نداره که کسی به جز MAX رای بیاره.