Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
i9031_ecard-masterchief-494x393.jpg

ما رو باش كه فكر ميكرديم arbiter اسم نه مقام نظامي اون اليت كه forge اخراي halo wars ميكشه يه اليت ديكه بوده بس راستي وقتي halo wars تو legendary تموم كردم اخر بازي serina به cutter خبر از يه اتفاقي ميداد كسي نميدونه منظورش جي بود بابت spoile كردن معزرت ميخوام

ما رو باش كه فكر ميكرديم arbiter اسم نه مقام نظامي اون اليت كه forge اخراي halo wars ميكشه يه اليت ديكه بوده بس راستي وقتي halo wars تو legendary تموم كردم اخر بازي serina به cutter خبر از يه اتفاقي ميداد كسي نميدونه منظورش جي بود بابت spoile كردن معزرت ميخوام

به امضای بنده رجوع کن :دی

هرچی درمورد این سری یه شگفتی بحساب میاد :دی. بعد از Halo WayPoint حالا نوبته Atlas ـه که یه تکون اساسی بده همه چیز. قابلیتهای این سیستم فوق العاده ست. بازیباز صاحب 3rd Eye میشه !!.
کسب همچین دستاوردی روی سخت افزار محدود یه کنسول 7-8 ساله چیزی نیست که بشه به راحتی از بگذریم :دی.

پ.ن. Xbox Live + Atlas + Smart Glass = نسل بعد رویائی.

اتفاقا من اون تاریخچه سری رو که شما تو سایت قرار دادید رو قبلا خونده بودم ولی بازم جواب سوالام رو نتونستم بفهمم هر روزم صبر برای halo4 برام سختتر
میشه نمیدونم تا 16 ابان چطوری باید دوام بیارم فقط خدا کنه این micro مثل سال قبل نزنه به سرش یه ابدیت امنیتی خفن قبل ریلیز بازی بده بیرون فقط دو
ماه منتظر هک شدنش باشیم

اتفاقا من اون تاریخچه سری رو که شما تو سایت قرار دادید رو قبلا خونده بودم ولی بازم جواب سوالام رو نتونستم بفهمم هر روزم صبر برای halo4 برام سختتر
میشه نمیدونم تا 16 ابان چطوری باید دوام بیارم فقط خدا کنه این micro مثل سال قبل نزنه به سرش یه ابدیت امنیتی خفن قبل ریلیز بازی بده بیرون فقط دو
ماه منتظر هک شدنش باشیم

اتفاقا همون موقع یه داشبورد جدید هم ریلیس میشه، هیچ بعید نیست همچین اتفاقی بیفته!

اقایون خانومها مسابقات کرکتر شروع شد. این راند مستر چیف حظور داره. دوست دارم زیر 300 تا رای نیاره :دی.

در ادامه مبحث فوق :دی این راند کورتانا تو گروه مرگ افتاده :| بشتابید برید رای بدید تا حذف نشه و به دور بعد صعود کنه :دی

تو این سایت بیشترین چیزی که هست هیلو هیتره. همچنین اکثر PS3 فن ها هم که همه کار میکنن برای پایین کشیدنش. پس زیاد به برنده شدن چیف و کورتانا امید نداشته باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or