D.of.persia
کاربر سایت
فرق اینا چیه؟تو این عکسا نیستن. :d اینا مدل اسپارتان های H4 عکس اونایی که میخوای ایناس :d :
کیفیت داغونه ! فعلا ببینین تا بعد با کیفیت خوب بذارم:واسه کسایی که نمیتونن دان کنن چنتا عکس بزارین از این سکانس ها!![]()
اینا + چندتا دیگه Spartan II هایی هستن که زنده موندن تو سه گانه جدید هم میان احتمالا. از نظر قدرت، چیف هم Spartan II هست (رئیس اینا و بقیه و اسپارتان ها) و اینا هم زیاد چیزی کمتر از چیف ندارن :d البته نه اینکه در حد چیف باشن :dفرق اینا چیه؟![]()
کیفیت پایین ـه ، دارم Direct feed دان میکنم تموم شد عکس میذارم :d . یه نکته جالبی تو تریلر بود اگه دقت کنید سایه ها کاملاً دینامیک طراحی شدن ، تو این سکانس هر وقت منبع نور می افتاد رو چیف سایه ایجاد میشد :واسه کسایی که نمیتونن دان کنن چنتا عکس بزارین از این سکانس ها!![]()
مردک مریضی عکس های اسپویل کننده میگذاری؟ای بابا من اون Youtubeـه رو دیدم و هی میگفتم این ناقصه !نگو یه 10 دقیقه ای هم داره !!
آقا این عکسه قدیمیه یا جدیده ؟! من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد !برای نسخه Xbox 8 هست :
![]()
توی تاپیک معمولی بازی توی Neogaf گذاشته بودنش خب !مردک مریضی عکس های اسپویل کننده میگذاری؟برو خودتو بن کن
![]()
:biggrin1:
Xbox 8 چیه دیگه؟! این اول اینکه به نظرم فوتوشاپی میزنه یه مقدار، بعدشم HUD بازی فتوکوپی هیلو 4 ـه. اگرم راست باشه مال همین 4 ـه که در اون صورت باید خودتو بن کنی>:d< یه مقدار Precursor میزنه طرف:biggrin1: