چطور؟ باهاش راحت تر کیل میدی به بقیه؟این مصطفی راست میگه :d این SAW به درد من میخوره![]()
![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
چطور؟ باهاش راحت تر کیل میدی به بقیه؟این مصطفی راست میگه :d این SAW به درد من میخوره![]()
چطور؟ باهاش راحت تر کیل میدی به بقیه؟![]()
شوخی نکردم باونمی دونم چرا ولی عملکرد saw دیدم ناخودآگاه یاد تو افتادم ، فک کنم از اون gun ـاست که خیلی باهاش حال میکنی![]()
![]()
چرا؟مگه اسلحه ها چشون بود؟این تریلر اسلحه هاست که صفحه قبل بود ولی از گیمرساید گفتم بزارم برای دوستانی که نمیتونن از یوتوب ببینن.
File download - Gamersyde
کامنتا باحالن."worst trailer ever":d
چرا؟مگه اسلحه ها چشون بود؟
با اجازه از دوستان پیشکسوت!دوستان یه سوال:من کلا سری هیلو رو بازی نکردم ولی با تریلری که از ۴ دیدم ترغیب شدم....میخواستم ببینم اگه بخوام داستان رو بفهمم باید از کدوم یکی شروع کنم?یا اگر تاپیکی چیزی هست لطفا راهنمایی کنین!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوستان یه سوال:من کلا سری هیلو رو بازی نکردم ولی با تریلری که از ۴ دیدم ترغیب شدم....میخواستم ببینم اگه بخوام داستان رو بفهمم باید از کدوم یکی شروع کنم?یا اگر تاپیکی چیزی هست لطفا راهنمایی کنین!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Halo: CE همون هیلو 1ـه (Combat Evolved).یه سوال این CE همون collector edition هست دیگه نه؟! یه چیزی تو این مایه ها دیدم ولی شامل halo 1,2,3 میشد! چجوریاس؟
اینو بزار تو امضات خلاص. توی هر صفحه یه بار میگیم اینو.Halo: CE همون هیلو 1ـه (Combat Evolved).
ضمنا قبلا هم گفتم بارهازیاد نگران داستان نباشید. این یه سه گانه جدیده و خود 343 هم میدونه که بعد از 5 سال که از هیلو 3 میگذره، خیلی ها شماره های قبلی رو بازی نکردن، پس نیاز خاصی هم نداره به اونا. ضمنا هیلو یه بازی FPSـه و آنچنان داستان محور نیست که انقدر نگران داستانید
بشینید از همین اول هیلو 4 رو بازی کنید و کاری به قبلی ها نداشته باشید
![]()
Halo: CE همون هیلو 1ـه (Combat Evolved).
ضمنا قبلا هم گفتم بارهازیاد نگران داستان نباشید. این یه سه گانه جدیده و خود 343 هم میدونه که بعد از 5 سال که از هیلو 3 میگذره، خیلی ها شماره های قبلی رو بازی نکردن، پس نیاز خاصی هم نداره به اونا. ضمنا هیلو یه بازی FPSـه و آنچنان داستان محور نیست که انقدر نگران داستانید
بشینید از همین اول هیلو 4 رو بازی کنید و کاری به قبلی ها نداشته باشید
![]()