Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
لعنتیا قشنگ محور چرخ ها و حرکتشون رو مثل خود بازی در آوردن ! یادمه مشکل ساختش در ابعاد وسیع همین محور چرخش و آیرودینامیک و تعادلش بود :d جالبیش هم اینه که طراحی و ... ، بیشترش رو خود مایکروسافت انجام داده نه یه شرکت خاص. شاسی و موتور و ایناش رو ولی نگفت چه شرکتی ساخته :d یه سری عکس هم گذاشتم برای کسایی که نتونستن ویدیو رو ببینن:

فقط اینجا Chief مون با کمک و بابدختی سوارش شد :lol: :

اینم مهندسی که ماشین رو در واقعیت طراحی کرده. آقای Peter Osbourne:

کشته مرده ی این نکات ایمنی warthog ها هستم که هم بوق داره هم چراغ عقب و جلوش روشن میشه!:دی
فقط بدی این ماشین ها این بود که وقتی چپ میشد ؛ میتونستی با یه کلیک که میخوای دوباره سوارش بشی مثل توپ میپرید بالا و راست میشد!:دی:|

آخرین ویرایش:
پس این عکسه فیک نیست نه ؟ :دی چون من این یکی دو سال پیش گرفتم فکر کنم :دی

لعنتیا قشنگ محور چرخ ها و حرکتشون رو مثل خود بازی در آوردن ! یادمه مشکل ساختش در ابعاد وسیع همین محور چرخش و آیرودینامیک و تعادلش بود
از نظر تئوری که کلا واقعی بود و شدنی :دی ولی الان عملی کردنش :دی بعید نیست ارتش آمریکا هم بیاد دنبال همچین چیزی :دی
ایکاش تو فورزا هم می شد استفاده کرد نامردا فقط دکوری گذاشتن :| :دی

کشته مرده ی این نکات ایمنی warthog ها هستم که هم بوق داره هم چراغ عقب و جلوش روشن میشه!:دی
فقط بدی این ماشین ها این بود که وقتی چپ میشد ؛ میتونستی با یه کلیک که میخوای دوباره سوارش بشی مثل توپ میپرید بالا و راست میشد!:دی:|
این ربطی به ماشین نداره.گیم پلی هیلو اینجوریه.اصلا به هیچ چیز این بازی نمیشه ایراد گرفت.نا سلامتی HALO AND HALF LIFE بهترین fps های تاریخ هستند.(نظر شخصی)

Master Chief

Commander Thomas Lasky

Storm Jackal

Elite Rnger

Spartan Scout (Team Orange)

Spartan C.I.O. (Team Purple)

دو نکته جالب. Jackalـه اسمش شده Storm Jackal. گرانت ها هم پیشوند Storm دارن که این به این معنیه که احتمالا اسم Factionـی که این بازمانده های کاوننت ها رو رهبری میکنه Stormـه.

Thomas Lasky هم کاراکتر اصلی Halo 4: Forward Unto Dawnـه که تو بازی شده کامندر.

Storm Jackal

منزجر کننده ترین موجودات تاریخ بازیهای ویدئوی + رومخ ترین شون رو بخوات لیست کنن بدون شک Jackal های Halo جزو 5 تای اول هر دو لیست خواهند بود. این Strom Jackal ام میره یه تحول اساسی توی دشمنهای نفرت انگیز و اعصاب خوردکن تاریخ واسه خودش دسپ و پا کنه :دی.

[/CENTER]
منزجر کننده ترین موجودات تاریخ بازیهای ویدئوی + رومخ ترین شون رو بخوات لیست کنن بدون شک Jackal های Halo جزو 5 تای اول هر دو لیست خواهند بود. این Strom Jackal ام میره یه تحول اساسی توی دشمنهای نفرت انگیز و اعصاب خوردکن تاریخ واسه خودش دسپ و پا کنه :دی.

چرا؟ سوسکن که!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or