Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
قا من تو gameone یه دمو از halo3 دیدم که خیلی با حال بود
ایا تو بازی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
یا باید بری تا تش بعد نشون میده کسی نمیدونه کدوم قسمت بازی هست.....

خیلی باحال بود ، زیاد نشونی دقیقی نیست که بگیم کدوم دمو رو میگی یا اینکه اصلا تو بازی هست یا نه؟! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خیلی باحال بود ، زیاد نشونی دقیقی نیست که بگیم کدوم دمو رو میگی یا اینکه اصلا تو بازی هست یا نه؟! :biggrin1:

مگه چنتادمو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بازی اصلا دمو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اون دمو رو میگم که تو یه جاب باز مثل کویر که یه تیر مباد طرف مستر چیف بعد یه زره درست میکنه وغیر
که دیگه نشون نداد

من اون دمو رو میگم که تو یه جاب باز مثل کویر که یه تیر مباد طرف مستر چیف بعد یه زره درست میکنه وغیر
که دیگه نشون نداد
فکر کنم اولین دمویی که از این بازی عرضه شد رو میگی
من که اونو ندیدم

که دیگه نشون نداد
نه نشون نمیده.....ولی خیلی بهتر از اون دمو رو داره توی خود بازی داره.....شما دمو رو چی کار داری اصل بازی رو بکن همه اصل بازی رو دوست دارن شما دمو رو چسبیدی؟:confused:

بالاخره این بازی رو روی درجه لجندری به صورت کامل تموم کردم تکنفره...بازی سختی بود ولی به درجه ماستر نینجا اصلا نمیرسید.
آقا فریدون اینقدر ما رو از این مرحله 8 این بازی به صورت لجندری ترسوند که فکر کردم دیگه نمیشه رفت ولی آسون بود. سخت ترین مرحله بازی روی این درجه اگه اشتباه نکنم مرحله سوم بود که یه جائیش واقعا میره رو اعصاب آدم ولی از اون به بعد زیاد سخت نیست.(گفتم تا ناامید نشید و برید رو لجندری هم تموم کنید چون واقعا حال میده)
در مورد اینکه بعضی ها میگفتن وقتی بازی رو روی درجه لجندری تموم کنی یه دموی دیگه آخرش نشون میده باید بگم که اصلا همچین چیزی نبود.
آخرشم 250 تا امتیاز میده رو لجندریکه با اینش خییییییلیییییییی حال کردم.
راستی کسی میشه نشونی دقیق اون کله ها رو بده؟!!!!
راستی عیدتون هم مبارک.

دوستان توی مرحله دوم ، یه Objective هست : Back to Ops Center
بعد از اینکه به یه اتاقکی رسیدیم که روبروش یه دیواره که یه سری دشمن پرنده !! رو میکشیم ، بعدش دیگه هیچکس هم دنبالم نمیاد .... باید کجا برم ؟

دوستان توی مرحله دوم ، یه Objective هست : Back to Ops Center
بعد از اینکه به یه اتاقکی رسیدیم که روبروش یه دیواره که یه سری دشمن پرنده !! رو میکشیم ، بعدش دیگه هیچکس هم دنبالم نمیاد .... باید کجا برم ؟

اونجا هیچی. بعد اینکه کشتی برو جلو پله میخوره به پایین یه دریه اونجا در رو باز کن بعد برو.
:love:

اونجا هیچی. بعد اینکه کشتی برو جلو پله میخوره به پایین یه دریه اونجا در رو باز کن بعد برو.

خودم خنگ بازی کردم ! :biggrin1: اون در رو اصلا ندیدم ! :biggrin1:
الانم رسیدم به اول مرحله 3

اسکلت س

من یکیشو فعلا پیدا کردم
همون اول مرحله دوم که توی Ops Center هستید ، از پله ها بیاید بالا ، یه لوله ی قرمز میبینین .... جایی که میرسه زمین بقلش یه کمد هست که اگر برین روش میتونین بپرین روی لوله قرمزه . روی تیر آهن قرمز ها تا آخرش راه برین ... بعدش بپرین روی یه لوله ی بزرگی که سمت راستشه ... اونجا میتونید Black Eye Skull رو پیدا کنید

عجب چيزه شاخي شده اين مرحله كه تو بيابون هست نهايت گرافيكو نشون ميده خوف كردم خيلي داره خركي ميشه من تو اين بيابونم كي تموم ميشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or