Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
بچه ها همین الآن دارم از لایو بر میگردم. ( البته چون پست با تاخیر زده میشه ، بدلیل قطعی چند ساعته ، خودتون زمانش رو حساب کنید. )

جاتون خالی نمی دونید Multiplayerش چه حالی میده.
بنظر من که هر کسی که به لایو دسترسی نداره باید قید اون گیم پلی رو که همه میگن بزنه. چون تازه تو لایو میفهمی ملت دارن چی میگن. :love:
البته از خیلی از جهات به UT شبیه هست.
در ضمن پینگمون با خارجی ها هم سبزه. :biggrin1:

خلاصه این که از ما گفتن بود تا Multiش رو بازی نکردین اصلا در مورد بازی نظر ندیدن. ;)

پسوردش bazihome hast. از این راحتر دیگه پسورد نبود؟؟؟؟ با اون اسمایل لبخندی که گذاشتی بغل حرفت پسوردش رو لو دادی.

اقا يه دنيا ممنون نمي دونستم اسم سايتم پسورد ميشه:laughing:
bazihome همين بود اون هستش انگيليسي نوشتي ادم فكر مي كنه جز پسورد هست البته من درست فهميدما چون اسم سايت رو بلد بودم:biggrin1:
راستي من اسمايل گريه گذاشتم منظورت با كس ديگه اي بود اره:confused:

من یه چیز به همه بگم خیال همرو راحت کنم این بازی اگه روی مانیتور بازی کردید حتی Lcdهاها فکر کردید گرافیک اونه بهتره یه سر به Tv خودتون بزنید این بازی با Tv بازی کنید تا متوجه بشید من چی میگم گرافیک در یک کلام Superb

من یه چیز به همه بگم خیال همرو راحت کنم این بازی اگه روی مانیتور بازی کردید حتی Lcdهاها فکر کردید گرافیک اونه بهتره یه سر به Tv خودتون بزنید این بازی با Tv بازی کنید تا متوجه بشید من چی میگم گرافیک در یک کلام Superb
یعنی روی TV بهتره؟!
24.gif
24.gif

خب Halo 3 به خاطر رزولوشنش احتمالآ این دوستمون میگه روی TV بهتره. چون رزولوشن بازی 720p واقعی نیست و روی TV معمولی به خاطر رزولوشن پایین تلویزیون و غیرشفاف بودن شاید بهتر نشون میده. دقیقآ مثل تلویزیون ایران که روی HDTV کیفیتش بدتر از TV معمولی هست به خاطر HD نبودن.

Halo 3 یکی از بهترین FPS هایی بود که بازی کردم...هم سینگل پلیرش و هم مولتی پلیرش!
از نظر پینگ هم عالیه...گرافیک قابل قبوله...به قدری گیم پلی بازی قویه که هیچی تو چشم نمیاد!
این بازی بدون لایو و Co op نصف جدابیتش رو از دست میده;)

من بدبختانه به liveدسترسي ندارم ولي خونه يكي از بچه ها بازي كردم واقعا عالي بود اصلا ادم پد رو دلش نميخواد زمين بزاره فقط فوق العادس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
just halo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or