Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
من دارم رو نرمال بازی میکنم.فکر کنم 3 تا لول دیگه تموم میکنم.بازی خوبی ولی حد اقل از دموهای بین لول ها انتظار بیشری داشتم.هرچی بری جلوتر بازی قشنگتر میشه:p

درود
اما نمیدونم چی کار کردم!:biggrin1:
:confused: خب برو تو داشبورد و ببین درمورد اون اچیومنتی که ازاد کردی ونمیدونی چیه، چی نوشته:biggrin1: بعد بیا به ما هم بگو:biggrin1:.
میگم خیلی اسون بهت اچیومنت میده ها!
بعد اچیومنت های توپول بازی رو هم تموم کنین کلی بهتون حال میده!
امین جون بنظرم بهترین نوع اچیومنت دادن رو داره :biggrin1::love:.
کسی هست که رو درجه لجندری تموم کرده باشه؟ کل مراحلش رو؟!!!
تو مرحله 8 گیر میکنید مگیر اینکه Co op و 4 نفره بازی کنید ;) که اگر استاد نباشید ( :coolgun: ) فاتحه خوندس :biggrin1:
*= لجندری هیلو 3 از Master Ninja یه بازی Ninja Gaiden & Balck & Sigma و از سخت ترین درجه Gears fo War هم سختره :cool1: =*
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
گفتنش ناراحت کننده و نوشتنش سخته، ولی بازی رو تموم کردم:( . خودم رو کشتم و 9 روز طولش دادم که مبادا زود تموم نشه، اما هر آغازی یه پایان هم داره :((. تو این چند روزه زندگی کردم با هاش :love:.
یه امیدهای هست برای دیدن دوباره:love: مسترچیف:love: عزیز و دوست داشتنی ولی صبر عیوب میخواد :(.

پ.ن. دوستان لطف کنن یه شرح و تفصیری از آخر بازی داشته باشن.

*= لجندری هیلو 3 از Master Ninja یه بازی Ninja Gaiden & Balck & Sigma و از سخت ترین درجه Gears fo War هم سختره :cool1: =*
اگه اینطور باشه که دیگه عمرآ نمیشه کاریش کرد
hanghead.gif
! مطمئنی ؟!!

هوش مصنوعی بالا نمیره هدف گیریشون خوب میشه!!
بازی F.e.a.r رو درجه سخت بری غیر از هدف گیری حرکاتاشون هم عوض میشه
هوش مصنوعی واقعا فقط Fear و Gow

یه سوال دارم تو Spoiler جواب بدید:D
مستر چیف بلاخره صورتش رو نشون میده یا نه؟
تو هنوز میخوای ببینی شاید مسترچیف زن باشه !؟!! :biggrin1: بابا مسترچیف مرده و اسمش جان هست. راستی صورتشم معلوم نمیشه دوباره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or