Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
يه سري عكس جديد با حال اومده توي n4g براي شب لانچ
عجب تداركاتي ديده ماكروسافت:eek::love:
در 8 ساعت اولم 1.8 مليون نسخه فروش رفته ظاهرا هنوز پيش فروش ها هم حساب نشده كه مال سايت ها هست

نه اينطور نيست.
اگه اون دموي credits آخر بازي رو تا آخر ببيني بعدش يه دمو ديگه نشون ميده كه توش جواب سوالتون رو ميگيريد.
چه جالب! من كريديتشو رد كردم:laughing:
بشينيم از اول بازي كنيم مرحله آخرو ببينيم چي ميشه

همین طور که قول دادم چند تا عکس گرفتم که براتون میزارم!
کیفیت عکسها به دلیل اینکه حجم رو اوردم پایین و اینکه نمیشد فلش رو روشن کرد زیاد خوب نشد ولی بد هم هم نشد!
گرافیک بازی هر چی جلوتر میری داره پیش رفت میکنه بازی واقعا قشنگه و خیلی در گیر کنندست!
تو بازی در یه لحظه خیلی اتفاق های میفته مثلا این ور و اون ور همش داره جنگ انجام میشه البته بدون حضور ما...

IMG_2975.jpg

IMG_3027.jpg

IMG_3031.jpg

IMG_3059.jpg

پ.ن:تقدیم به فرخ:cheesygri

هالو همونطور که انتظار هم میرفت بسیار بسیار عالی از آب در آمده.من در جایی خوندم که سایت BestBuy بازی مذکور رو تا 700 دلار به فروش میرسونده.وقتی بازی رو دیدم فهمیدم که واقعا ارزش داشته که 700 دلار بفروشنش.من نمره 9.5 رو به این بازی میدم.ضمنا به دوستانی هم که فقط روی گرافیک بازی ها نظر دارند باید عرض کنم که گیم پلی در همه جا حرف اول رو میزنه.متاسفانه گیمر های آماتور ایرانی ابتدا به گرافیک بازی فقط توجه دارند.درود بر پیتر مور و Halo3....درود.:laughing:

هالو همونطور که انتظار هم میرفت بسیار بسیار عالی از آب در آمده.من در جایی خوندم که سایت BestBuy بازی مذکور رو تا 700 دلار به فروش میرسونده.وقتی بازی رو دیدم فهمیدم که واقعا ارزش داشته که 700 دلار بفروشنش.من نمره 9.5 رو به این بازی میدم.ضمنا به دوستانی هم که فقط روی گرافیک بازی ها نظر دارند باید عرض کنم که گیم پلی در همه جا حرف اول رو میزنه.متاسفانه گیمر های آماتور ایرانی ابتدا به گرافیک بازی فقط توجه دارند.درود بر پیتر مور و Halo3....درود.:laughing:

چه بد شد ما آماتورها نمیتونیم مثل شما حرفه ای ها و از دریچه دید شما به بازی نگاه کنیم

خوب از آخرين سيوت دوباره بازي كن.
مرحله آخرو رو لجند رفتم بيچارا شدم:laughing:
ولي اينقدر پايانش قشنگ بود ميخوام هي ببينمش:laughing:
پايانه mgs3 رو رو هاردم دارم شايد اينم يه جوري ظبطش كنم
ولي جدا چرا بازي تا مرحله 4 اينقدر مزخرف بود؟

امين تصويرها چشم در مياره !:love:
درسته كيفيت عكسهات پايينه ولي خدايي بهتر از سايتهاست:biggrin1:

امين اينطور مشاهده ميكنم به نظر مياد تو مانيتر هاي صفحه گرد بازي ميكني :p

اگه تو يك lcd اونم وايد بازي كني دو برابر اينچيزي كه هست ميبيني .

امين تصويرها چشم در مياره !:love:
درسته كيفيت عكسهات پايينه ولي خدايي بهتر از سايتهاست:biggrin1:

امين اينطور مشاهده ميكنم به نظر مياد تو مانيتر هاي صفحه گرد بازي ميكني :p

اگه تو يك lcd اونم وايد بازي كني دو برابر اينچيزي كه هست ميبيني .
صفحه گرد خودتی:biggrin1:
روی CRT بازی میکنم یکم کشیده شده ولی تو هیچ بازی این مشکل رو ندارم ولی این هیلو خیلی تو چشم هست!
میگم نکنه ماله خوده بازیه؟:biggrin1:
روی LCD که مشحر میشه:love:

صفحه گرد خودتی:biggrin1:
روی CRT بازی میکنم یکم کشیده شده ولی تو هیچ بازی این مشکل رو ندارم ولی این هیلو خیلی تو چشم هست!
میگم نکنه ماله خوده بازیه؟:biggrin1:
روی LCD که مشحر میشه:love:

خوب امين منظور من همون CRT هاي گرد بود :biggrin1:
بعضي ها هم تخت هستند كه به نظرم مال تو از اون گردهاست :biggrin1:

خوب امين تو كه اين همه پول داري يه LCD بگير :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or