kalagar2142
عضو جدید
مفتخرم به عرض شما دوستان برسون که بنده موفق به کسب درجه Grade 2 در این بازی در حالت Online شدم !! :d
فريدون جان والا ما به مرحله 3 رسيديم رفيقمون جا زد:laughing:ممد جون چندتا مرحله ترکوندی روی Heroic ؟
بنده فعلا مرحله 4 هستم ولی نمیدونم چرا دست مزدمون رو نمیده ( اچیومنت ) .
فکر نکم به اندازه Lair تو بوق کرده باشنش. Halo بخودی خود معرف هستبازی که اینهمه تبلیغات روش انجام میشه در حدی که میگن بزرگ باشه
.فکرنمیکنم Halo3 بازی انلاینی باشه که یه بخش تکنفره داشته باشه.اما قبول دارم که بعنوان یک بازی که بخش آنلاین بسیار موفقی داشته و داره یک بازی خوب هست.
اون نواوری که شما توی Vegas دیدی تقلیدی بود از PDZ ساخت Rare .یک نوع آوری هرچند کوچک انجام بشه، تو vegas بود،
.دادشم سربازه و رفت تا مرخصی بعدی که میاد ( احتمالا همین 5شنبه :biggrin1فريدون جان والا ما به مرحله 3 رسيديم رفيقمون جا زد
ولي انصافا چه باحال شده!
الان اين flood ها هم با هام هم قسم شدن كه دخله اين پيامبرانه الكي رو بياريم
راستي به من تو co-op فرويت داره اچيومنت ميده! نميدونم برا تو چرا اينطوريه
ولي انصافا خيلي بازيه كلاس بالاييه! اصلا با همه بازيهايه ديگه فرق داره! هر كسي نميتونه ريويوش كنه
. ما چهارتا مرحله روی Heroic رد کریم هیچی نداده. جریان چیه
.
داشت چشمام رو در میاورد :biggrin1:.اکثر بچه های اینجا هم نه halo1 رو بازی کردن نه 2 رو و همانطور که سامان گفت فقط به خاطر hype بازی خودشونو متقاعد کردن که به بازی علاقه مند بشن.
سیاوش جان شما دو سال پیش هم وقتی صحبت می کردیم می گفتی Halo بازی معمولی بود و من اصلا حال نکردم پس اصلا دور از انتظار نبود که شما بیای بگی این یه بازی کاملا معمولیه. و البته بر عکس شما من می گفتم که halo خیلی حال کردم باهاش و به نظرم خیلی جالب بود. (البته با halo2 اصلا حال نکردم و منظورم همون 1ش بود.) پس مطمئنم که از این بازی هم خوشمم خواهد اومد.
به هر حال قرار نيست همه از هر بازي خوششون بياد اگه اينطوري بود كه الان اكثر بازي ها فروش نجومي داشتن
حالا كار ندارم اما بالاخره ماكروسافت تونست به اهداف لازمش برسه و موفق عمل كنه هم فروشش هم امتيازهارو گرفت حالا چه با تبليغ چه با هر چيز ديگه اي مهم اينه كارش رو درست انجام داد اميدوارم سوني هم بتونه موفق عمل كنه و همون طوري كه ماكروسافت gears of war به عنوان نماد گرافيك halo3 به عنوان نماد گيم پلي و داستان معرفي كنه سوني هم بتونه
دقیقابه هر حال قرار نيست همه از هر بازي خوششون بياد اگه اينطوري بود كه الان اكثر بازي ها فروش نجومي داشتن
حالا كار ندارم اما بالاخره ماكروسافت تونست به اهداف لازمش برسه و موفق عمل كنه هم فروشش هم امتيازهارو گرفت حالا چه با تبليغ چه با هر چيز ديگه اي مهم اينه كارش رو درست انجام داد اميدوارم سوني هم بتونه موفق عمل كنه و همون طوري كه ماكروسافت gears of war به عنوان نماد گرافيك halo3 به عنوان نماد گيم پلي و داستان معرفي كنه سوني هم بتونه
. نمیدونم Bungie چی کم گذاشته برای این بازی که بعضی ها اینقدر شاکی هستن. تنوع مراحل و گیم پلی اینقدر خوب هست که چندتا ایراد کوچیک گرافیک به چشم نیاد. درضمن Halo اینقدر سبکش عالی و بینقص هست که احتیاج به کوچکترین تغییری نداره
.
.من که میگم این بازی فقط یه سری طرفدار خاص خودش رو داره ! ( مثل : فرخ و فریدون و آریا )
:confused:این بازی بیشتر بدرد آمریکایی ها میخوره

پس برو کانتر بازی کن:frown:FPS هم FPS های قدیم
فعلان تنتون داغه و یکم بخاطر امتیاز عالی بازی سرتون گیج میده، درک میکنم. بد از چند روز درست میشهمن فکر میکردم که فقط منم که از بازی خوشم نیومده ولی میبینم که کسان دیگه ای هم هستن که از بازی خوششون نیومده .
.یه نصفه مرحله رو نیمتونی روی Heroic تموم کنی:coolgun:.پ.ن : چقدر بازی آسونه

(شایدم توطئه استکبار جهانی باشه!!!:laughing::laughing::laughingاین ضرب المثل برای اینجا صدق نمیکنه! نظراتم شخصی هست به نظرات هم احترام بگذارین.Fps هم Fps های قدیم .
بیخودی در مورد Cs نظر نده. اینم منطمئن باش Cs > Halo در ضمینه آنلاینش اونم ! Cs خیلی خیلی بزرگ هست و شخص های مثل شما که وارد این بازی نشدند نمی تونن بفهمن. Halo بازی بزرگیه در محدوده ی کنسول ولی نه در محدوده ی تمام Fps ها.پس برو کانتر بازی کن
بیخودی در مورد Cs نظر نده. اینم منطمئن باش Cs > Halo در ضمینه آنلاینش اونم ! Cs خیلی خیلی بزرگ هست و شخص های مثل شما که وارد این بازی نشدند نمی تونن بفهمن. Halo بازی بزرگیه در محدوده ی کنسول ولی نه در محدوده ی تمام Fps ها.
عزيز به منو شما ربطي نداره كه طرف خوششون اومده يا نه؟این افرادی که از داستان بازی حال نکردن بهشون توصیه میکنم حتما پیشنمایه بازی رو بدقت بخونن.
اگه بازم با داستان بازی حال نکردن میتونن برن John Woo stranglehold رو بازی کنن چون شاید با داستانش حال کردن!
جدا دیگه همه عالم میدونن Halo 3 چه داستان قوی و پرباری داره. این دوستانیکه اینجوری بازیرو میکوبن امیدوارم دو کلمه انگلیسی بلد باشن و برن نقد سایتهایه Gamespot و IGN رو بخونن. دیگه از این دو سایت معتبرتر تو زمینه گیم؟
اونایی هم که بهر دلیلی خوششون نیومده فکر نکنم خیلی امرلازم وحیاتی باشه که بیان اینجا اعلام کنن ما خوشمون نیومد. اینجا اکثرا طرفدارایه این بازی هستن و اگه کسی بیاد بگه من خوشم نیومد مسلما جر و بحث میشه. دیگه چیزی که مشخصه Halo 3 یکی از بهترین FPS هایه موجود در هر کنسولیه( این نظر من نیست و واقعیته بنقل از همه سایتهایه معتبر و امتیازاشون).