Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
ممد جون چندتا مرحله ترکوندی روی Heroic ؟
بنده فعلا مرحله 4 هستم ولی نمیدونم چرا دست مزدمون رو نمیده ( اچیومنت ) .
فريدون جان والا ما به مرحله 3 رسيديم رفيقمون جا زد:laughing:
ولي انصافا چه باحال شده!
الان اين flood ها هم با هام هم قسم شدن كه دخله اين پيامبرانه الكي رو بياريم:laughing:
راستي به من تو co-op فرويت داره اچيومنت ميده! نميدونم برا تو چرا اينطوريه:confused:
ولي انصافا خيلي بازيه كلاس بالاييه! اصلا با همه بازيهايه ديگه فرق داره! هر كسي نميتونه ريويوش كنه

درود
سیاوش جان بزرگما هستی و احترامت واجب.ولی...
بازی که اینهمه تبلیغات روش انجام میشه در حدی که میگن بزرگ باشه
فکر نکم به اندازه Lair تو بوق کرده باشنش. Halo بخودی خود معرف هست ;).
اما قبول دارم که بعنوان یک بازی که بخش آنلاین بسیار موفقی داشته و داره یک بازی خوب هست.
فکرنمیکنم Halo3 بازی انلاینی باشه که یه بخش تکنفره داشته باشه.
یک نوع آوری هرچند کوچک انجام بشه، تو vegas بود،
اون نواوری که شما توی Vegas دیدی تقلیدی بود از PDZ ساخت Rare .
خلاصه سیاوش جون ممنون از اینکه نظرت رو داری :biggrin1:.

پ.ن. اگر این بازی 10 هم میگرفت از تمام نشریات و سایتهای کوچیک و بزرگ دنیا شما گیرت رو میدادی :
laughing:.
پ.ن.2. این همه نقد عالی گرفته شما داری به این یکی استناد میکنی :-".
===========================================

فريدون جان والا ما به مرحله 3 رسيديم رفيقمون جا زد
ولي انصافا چه باحال شده!
الان اين flood ها هم با هام هم قسم شدن كه دخله اين پيامبرانه الكي رو بياريم
راستي به من تو co-op فرويت داره اچيومنت ميده! نميدونم برا تو چرا اينطوريه
ولي انصافا خيلي بازيه كلاس بالاييه! اصلا با همه بازيهايه ديگه فرق داره! هر كسي نميتونه ريويوش كنه
دادشم سربازه و رفت تا مرخصی بعدی که میاد ( احتمالا همین 5شنبه :biggrin1:).
نه :confused: جدا :eek:. ما چهارتا مرحله روی Heroic رد کریم هیچی نداده. جریان چیه :-".
آقا اون انفجار مرحله 4 رو دیدید :love:داشت چشمام رو در میاورد :biggrin1:.

اکثر بچه های اینجا هم نه halo1 رو بازی کردن نه 2 رو و همانطور که سامان گفت فقط به خاطر hype بازی خودشونو متقاعد کردن که به بازی علاقه مند بشن.

سیاوش جان شما دو سال پیش هم وقتی صحبت می کردیم می گفتی Halo بازی معمولی بود و من اصلا حال نکردم پس اصلا دور از انتظار نبود که شما بیای بگی این یه بازی کاملا معمولیه. و البته بر عکس شما من می گفتم که halo خیلی حال کردم باهاش و به نظرم خیلی جالب بود. (البته با halo2 اصلا حال نکردم و منظورم همون 1ش بود.) پس مطمئنم که از این بازی هم خوشمم خواهد اومد.

منم مثل شما از شماره یک این بازی بطرز فجیهی خوشم اومده بود البته شماره 2 رو بازی نکردم
دلم لک زده بود واسه شماره سومش ولی انقدر ازش بدم اومد که از هر چه بازیه از چشمم افتاد نمیدونم چرا ولی بینهایت برام یکنواخت و قدیمی بود اسلحه ها همون قدیمیا دشمنا هم همینطور ، اینو گفتم چون شما گفته بودی چون از شماره یکش خوشم اومده پس از اینم خوشم خواهد اومد .

ببخشید منظورتون از hype همون اعتیاده:confused:

به هر حال قرار نيست همه از هر بازي خوششون بياد اگه اينطوري بود كه الان اكثر بازي ها فروش نجومي داشتن
حالا كار ندارم اما بالاخره ماكروسافت تونست به اهداف لازمش برسه و موفق عمل كنه هم فروشش هم امتيازهارو گرفت حالا چه با تبليغ چه با هر چيز ديگه اي مهم اينه كارش رو درست انجام داد اميدوارم سوني هم بتونه موفق عمل كنه و همون طوري كه ماكروسافت gears of war به عنوان نماد گرافيك halo3 به عنوان نماد گيم پلي و داستان معرفي كنه سوني هم بتونه

به هر حال قرار نيست همه از هر بازي خوششون بياد اگه اينطوري بود كه الان اكثر بازي ها فروش نجومي داشتن
حالا كار ندارم اما بالاخره ماكروسافت تونست به اهداف لازمش برسه و موفق عمل كنه هم فروشش هم امتيازهارو گرفت حالا چه با تبليغ چه با هر چيز ديگه اي مهم اينه كارش رو درست انجام داد اميدوارم سوني هم بتونه موفق عمل كنه و همون طوري كه ماكروسافت gears of war به عنوان نماد گرافيك halo3 به عنوان نماد گيم پلي و داستان معرفي كنه سوني هم بتونه
دقیقا ;). نمیدونم Bungie چی کم گذاشته برای این بازی که بعضی ها اینقدر شاکی هستن. تنوع مراحل و گیم پلی اینقدر خوب هست که چندتا ایراد کوچیک گرافیک به چشم نیاد. درضمن Halo اینقدر سبکش عالی و بینقص هست که احتیاج به کوچکترین تغییری نداره;).
به به.خوشم میاد طرفدارن 360 و Halo اینقدر معرفت دارن که برای کنسول و شرکت ها دیگه هم ارزوی موفقیت میکنن. دم همتون گرم:love:.

من که میگم این بازی فقط یه سری طرفدار خاص خودش رو داره ! ( مثل : فرخ و فریدون و آریا )

این بازی بیشتر بدرد آمریکایی ها میخوره ( به سلیقه من که اصلا نمیخوره )

FPS هم FPS های قدیم . :biggrin1:

من فکر میکردم که فقط منم که از بازی خوشم نیومده ولی میبینم که کسان دیگه ای هم هستن که از بازی خوششون نیومده .

پ.ن : چقدر بازی آسونه :biggrin1:

من که میگم این بازی فقط یه سری طرفدار خاص خودش رو داره ! ( مثل : فرخ و فریدون و آریا )
:yes::confused:
این بازی بیشتر بدرد آمریکایی ها میخوره
:cool1:
FPS هم FPS های قدیم
پس برو کانتر بازی کن:frown:
من فکر میکردم که فقط منم که از بازی خوشم نیومده ولی میبینم که کسان دیگه ای هم هستن که از بازی خوششون نیومده .
فعلان تنتون داغه و یکم بخاطر امتیاز عالی بازی سرتون گیج میده، درک میکنم. بد از چند روز درست میشه ;).
پ.ن : چقدر بازی آسونه
یه نصفه مرحله رو نیمتونی روی Heroic تموم کنی:coolgun:.

پ.ن. دوستانی که خیلی ناراحتن برن Lair بازی کنن :laughing:.

بازی final fantasy بازی بسیار بزرگی هست شاید در حد یک شاهکار ولی من بشدت حالم از این بازی بهم میخوره!!!:sick::sick::sick:
آیا این حرف من لطمه ای به این بازی وارد کرد؟؟؟:confused:
آیا این حرف من باعث بوجود آمدن لکه ننگی روی سری final fantasy شد؟!؟!؟!:laughing::laughing::laughing:
من اصلا و ابدا از این بازی خوشم نمیاد ولی خیلی افراد دیگه با این بازی زندگی کردن!!!:love:
در کل این حرفا همیشه وجود داره برای اثباتشم برید تاپیکای مربوط به Gears Of War و Bioshock و حالا همین تاپیک Halo 3 رو بشینید بخونید و ببینید که چه افرادی با وجود شاهکار بودن این بازی ها چه حرفهایی که نزدن!!!;)
این رو هم بگم که بازی Halo 3 در سایت www.gamerankings.com در حال حاضر بهترین بازی 360 هست و در لیست بهترین بازی های تاریخ رتبه پنجم رو داره با امتیاز 9.6 و 22 سایت و مجله اون رو review کردن حتما همه این سایتها و مجلات از ماکروسافت پول گرفتن!!!:eek:(شایدم توطئه استکبار جهانی باشه!!!:laughing::laughing::laughing:)

Fps هم Fps های قدیم .
این ضرب المثل برای اینجا صدق نمیکنه! نظراتم شخصی هست به نظرات هم احترام بگذارین.
پس برو کانتر بازی کن
بیخودی در مورد Cs نظر نده. اینم منطمئن باش Cs > Halo در ضمینه آنلاینش اونم ! Cs خیلی خیلی بزرگ هست و شخص های مثل شما که وارد این بازی نشدند نمی تونن بفهمن. Halo بازی بزرگیه در محدوده ی کنسول ولی نه در محدوده ی تمام Fps ها.

بیخودی در مورد Cs نظر نده. اینم منطمئن باش Cs > Halo در ضمینه آنلاینش اونم ! Cs خیلی خیلی بزرگ هست و شخص های مثل شما که وارد این بازی نشدند نمی تونن بفهمن. Halo بازی بزرگیه در محدوده ی کنسول ولی نه در محدوده ی تمام Fps ها.

اشتباه متوجه شدی. منظور قدیمی بود نه بزرگی و کوچیکی :cheesygri.

این افرادی که از داستان بازی حال نکردن بهشون توصیه میکنم حتما پیشنمایه بازی رو بدقت بخونن.
اگه بازم با داستان بازی حال نکردن میتونن برن John Woo stranglehold رو بازی کنن چون شاید با داستانش حال کردن!
جدا دیگه همه عالم میدونن Halo 3 چه داستان قوی و پرباری داره. این دوستانیکه اینجوری بازیرو میکوبن امیدوارم دو کلمه انگلیسی بلد باشن و برن نقد سایتهایه Gamespot و IGN رو بخونن. دیگه از این دو سایت معتبرتر تو زمینه گیم؟
اونایی هم که بهر دلیلی خوششون نیومده فکر نکنم خیلی امرلازم وحیاتی باشه که بیان اینجا اعلام کنن ما خوشمون نیومد. اینجا اکثرا طرفدارایه این بازی هستن و اگه کسی بیاد بگه من خوشم نیومد مسلما جر و بحث میشه. دیگه چیزی که مشخصه Halo 3 یکی از بهترین FPS هایه موجود در هر کنسولیه( این نظر من نیست و واقعیته بنقل از همه سایتهایه معتبر و امتیازاشون).

وايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي بازي چقدر قشنگ تموم شد
حيف 1 ماهي تهران نيستم وگرنه حاظرم رو لجندري هم دوباره برم!
راستي فريدون برا تو كه اچيومنت نميده برا اينه كه تو بازيو يه بار تموم كردي!
آخره بازي يهت 125 تا امتيازشو ميده!
يه سوالي هم برام مونده:
واقعا چيف مرد؟
آخه با سفينه برگشتن اما تو سكانس آخر نبود!!!؟؟
این افرادی که از داستان بازی حال نکردن بهشون توصیه میکنم حتما پیشنمایه بازی رو بدقت بخونن.
اگه بازم با داستان بازی حال نکردن میتونن برن John Woo stranglehold رو بازی کنن چون شاید با داستانش حال کردن!
جدا دیگه همه عالم میدونن Halo 3 چه داستان قوی و پرباری داره. این دوستانیکه اینجوری بازیرو میکوبن امیدوارم دو کلمه انگلیسی بلد باشن و برن نقد سایتهایه Gamespot و IGN رو بخونن. دیگه از این دو سایت معتبرتر تو زمینه گیم؟
اونایی هم که بهر دلیلی خوششون نیومده فکر نکنم خیلی امرلازم وحیاتی باشه که بیان اینجا اعلام کنن ما خوشمون نیومد. اینجا اکثرا طرفدارایه این بازی هستن و اگه کسی بیاد بگه من خوشم نیومد مسلما جر و بحث میشه. دیگه چیزی که مشخصه Halo 3 یکی از بهترین FPS هایه موجود در هر کنسولیه( این نظر من نیست و واقعیته بنقل از همه سایتهایه معتبر و امتیازاشون).
عزيز به منو شما ربطي نداره كه طرف خوششون اومده يا نه؟
مگه جز شرعه كه همه از هيلو خوششون بيياد؟:))
خواهشن از اين نظرهايه تخيلي ديگه نديد كه خلافه حقوقه بشره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or