Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
بیخودی در مورد Cs نظر نده. اینم منطمئن باش Cs > Halo در ضمینه آنلاینش اونم ! Cs خیلی خیلی بزرگ هست و شخص های مثل شما که وارد این بازی نشدند نمی تونن بفهمن. Halo بازی بزرگیه در محدوده ی کنسول ولی نه در محدوده ی تمام Fps ها

اصلا مقایسه Counter Strike با Halo درست نیست چون Counter Strike اصلا بخش داستانی نداره! (بجز Condition Zero که اصلا مال نبود!)
از لحاظ بخش آنلاین هم اگه بخوایم مقایسشون کنیم شاید بشه گفت Counter Strike تو PC اوله و سری Halo در بین تمامی کنسول ها مقام اول رو داره!

راستي فريدون برا تو كه اچيومنت نميده برا اينه كه تو بازيو يه بار تموم كردي!
آخره بازي يهت 125 تا امتيازشو ميده!

جدا :biggrin1:. دست درست محمد جون امیدوار شدم. راستی بنده اصلا بازی رو تموم نکرم هنوز ولی به گفته شما باید اخر بازی یی هو ای 125 تا بده.:p
زمانی که وارد قسمت Start Solo Mode میشم ؛ این پیغام رو میده : Failed To Start Game.
مشکل از کجاست ؟؟
( ببخشید اگه سوال آماتوری بود ! )
ای بابا آماتور کجا بود :biggrin1: مشکله دیگه پیش میاد. مثلا برای من آچیومنت ازاد نمیکنه :lol:.
اول باید بگی مرحله ای رد کردی یا نه. اگر رد کردی این کار رو بکن:
بروتو قسمت کمپین، روی گذینه سومی ( فکر کنم ) مرحله ای رو که رد نکردی رو انتخاب کن. بعد برگرد و بروروی شروع مرحله که اخرین گذینه ست. بازی رو ادامه بده تا هر جا که دلت خواست. بعد که از بازی خارج شدی، Solo Mode ردیف میشه( در واقع بعد از این کار یک بار کنسولت باید Restart بشه :p ).

اگر هم که تا حالا مرحله رد نکردی:
برگرد به داشبورد و Save رو پاک کن و بعد بازی رو اجرا کن.

مشکلی بود در خدمتیم.

منم مثل شما از شماره یک این بازی بطرز فجیهی خوشم اومده بود البته شماره 2 رو بازی نکردم
دلم لک زده بود واسه شماره سومش ولی انقدر ازش بدم اومد که از هر چه بازیه از چشمم افتاد نمیدونم چرا ولی بینهایت برام یکنواخت و قدیمی بود اسلحه ها همون قدیمیا دشمنا هم همینطور ، اینو گفتم چون شما گفته بودی چون از شماره یکش خوشم اومده پس از اینم خوشم خواهد اومد .
البته من بیشتر به خاطر بخش آنلاینش این بازی رو می خرم تا آفلاین. چون آفلاینش هر چی هم باشه حداکثر با دو بار تمام کردن دیگه کنار گذاشته می شه و من چون سر دو تا halo قبلی امکان استفاده از بخش آنلاین رو نداشتم در واقع بیشتر از خرید نظرم اینه که برم دنبال آنلاینش، بنابراین برام زیاد فرقی نمی کنه single-player ش چطور باشه. دلیل اینم که تا الان نخریدم اینکه احتمالا تا هفته دیگه اورجینالش به دستم می رسه.
ببخشید منظورتون از hype همون اعتیاده:confused:
Hype means “excessive publicity or propaganda.” An exaggerated claim especially used in advertisements, sales promotions and movie trailers constitute the much needed publicity for the product. The possible synonyms for the word “hype” are publicity, propaganda, exaggeration, buildup etc.

يه سوالي هم برام مونده:
واقعا چيف مرد؟
آخه با سفينه برگشتن اما تو سكانس آخر نبود!!!؟؟
نه اينطور نيست.
اگه اون دموي credits آخر بازي رو تا آخر ببيني بعدش يه دمو ديگه نشون ميده كه توش جواب سوالتون رو ميگيريد.
یه چیز بد که امروز متوجه شدم توی HALO1 یه وسیله هایی شبیه CHOPPER بود ولی عمودی هم پرواز میکرد که تو HALO3 نیست
تو HALO3 هم هواپيماي عمودپرواز هست (البته اگه بهش گفت هواپيما)

نه اينطور نيست.
اگه اون دموي credits آخر بازي رو تا آخر ببيني بعدش يه دمو ديگه نشون ميده كه توش جواب سوالتون رو ميگيريد.

تو HALO3 هم هواپيماي عمودپرواز هست (البته اگه بهش گفت هواپيما)
جدی؟ایول
من تا لول 4 رفتم شاید وقتی میرم جلوتر از اونا هم داشته باشه.
ولی تو قسمت انلاین FERGIE تو لیست VEHICLE هر چی بگید بود به غیر به قول شما هواپیما
امیدوارم تو انلاین بازی باشه.راستی چه جوری از بازی عکس میگیرید؟ من گزینه ای برای عکس گرفتن تو منوی PAUSE ندیدم!:confused:
به جرات میگم که BUNGIE انلاین بازی براش خیلی مهم تر از افلاین بازی بوده چون این طوری که معلومه انلاینش غوغاست!نشون به این نشون که وقتی وسط بازی دگمه BACK رو میزنید لیست بازی کن های انلاین میاد

450halo26_342mu_gates.jpg

450halo26_358mu_2gates.jpg

meinhalocrowd.jpg

evenmorehalocrowd.jpg

meandthechief.jpg

morehalocrowd.jpg

Halo 3 launch event, at Best Buy in New York
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/110573.html

اون عمو بيلي خودمونه داره امضا ميده:love:
عجب جو شادي دارن هميشه حسرت اين جور شادي هارو مي خورم جدا خيلي حال مي كنن حالا ما بايد هي بشينيم تو خونه:((

جدا . دست درست محمد جون امیدوار شدم. راستی بنده اصلا بازی رو تموم نکرم هنوز ولی به گفته شما باید اخر بازی یی هو ای 125 تا بده.
به من آخر بازی 175 تا داد شما نصفه گرفتی :biggrin1:

اونجا عمو بيلي با چهره ي خندون بازي بهت ميده اينجا ميري ميگي آقا halo3رو داري با خشونت ميگه آره.بعد ميگي چند ميگه 7 هزار hpميگي حاجي چرا انقدر گرون بهت ميگه ميخواي بخر نميخواي هري.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or