Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
درود
با نحوه امتیاز دهید عجیب غریب GS و سخت گیریشون واقعا گرفتن امتیاز 9.5 کار شاقیه به خدا. به همه تبریک میگم:love:.
آقا داریم Co op
میریم جیلو چه حالی میده :biggrin1:.
نکته: چرا رو Co op آچیومنت آزاد نمیکنه :confused:.

پ.ن. منتقدان خوشحال Halo 3 حالشون چطوره :lol:.
با سلام..........
فریدون جان تا کجا پیش رفتی؟؟؟؟؟؟:p:p
من بازی رو درجه Heroic انجام دادم و واقعا پیرم در اومد............:laughing::laughing:
ولی خیلی حال داد.......اما فکر نمیکنم کسی تنهایی(منظورم در حالت تک نفره) بتونه لجندریش رو بره....... چون خیلی خیلی سخته.........من خودم فقط یه مرحله ازش رو تونستم روی این درجه برم.........:cool::cool:
ولی در کل بازی فوق العاده ای ...........
پ.ن بازم از فریدون عزیز ممنونم.......:cheesygri:cheesygri

بر منکرش لعنت میلاد جون منم شکی ندارم رو دستش نیومده!:love:
من که تا اخرش نرفتم ولی همیشه اخره سینمایی داره این هیلو خیلی مشتاقم که اخرش رو ببینم!
راستی مثلا من الان اونجاییم که سوار اسانسور شدم و یهو ترکید اسانسور و بعد رفتیم به یه زیرزمین مانند خواستم ببینم میشه مرحله ی چند؟!
میخوام حساب مدت زمان مراحلش دستم بیاد!
من اینقدر گرم بازی بودم اصلا نمی دونم چندتا مرحله رد کردم و اصلا نشمردم ولی اونجایی که شما گفتی اوایل بازی هستش و فکرکنم مرحله 3 باشه . هنوز به مراحل هیجان انگیزش نرسیدی . :)

مثل این میمونه که گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه گوشتش بو می داد.آخه بازی به عظمت halo3 با این امتیازهائی که همه سایت به اون دادند جای اشکال گیری زیاد نمی گذارد.این فن های ps3 هم چون تا الان این جور بازی خوب نداشتند مجبورن یک اشکال الکی بگیرند.

با سلام..........
فریدون جان تا کجا پیش رفتی؟؟؟؟؟؟:p:p
من بازی رو درجه Heroic انجام دادم و واقعا پیرم در اومد............:laughing::laughing:
ولی خیلی حال داد.......اما فکر نمیکنم کسی تنهایی(منظورم در حالت تک نفره) بتونه لجندریش رو بره....... چون خیلی خیلی سخته.........من خودم فقط یه مرحله ازش رو تونستم روی این درجه برم.........:cool::cool:
ولی در کل بازی فوق العاده ای ...........
پ.ن بازم از فریدون عزیز ممنونم.......:cheesygri:cheesygri
ببینم HEROIC بازی ان قدر سخته؟من که فکر نمیکنم:-"ولی اصل حال LEGENDARY رفتن به 1 نفرشه.CO-UP که کاری نداره میشه عین اب خوردن تو فرض کن جای Arbiter کسی بازی کنه که هوشش اندازه هویج نیست!(ولی شوخی کردم بعضی جا ها ARBITER واقعا به درد میخوره و هوش مصنوعیش پایین نیست)

من 2 روزه اين شاهكارو خريدم
تكسچراش كه دقيقا تكسچرايه halo2 هست(البته نسخه pc منظورمه) اما HDR به اين قشنگي جدا تو هيچ بازيي نديدم!!! خيلي زيبا و سينماييه! هر چند با اين همه unit كه تو يه صحنه پردازش ميشن اين تكسچر عاديه!
اولاش كه بازي ميكردم خيلي يكنواخت بود اما از اون مرحله كه اون موجودا شبيه زامبي هستن:laughing: و يواش يواش موسيقي متنه زيبايه:love: سريه هيلو شروع شد نظرم عوض شد.
گرافيكش كه نبايد بيشتر از 8 بگيره!(به نظرم 7 ميگيره از اكثره سايتا) ولي بقيه امتيازا همه بايد 10 باشه:p
هر چند كه نسبت به نسخه هايه قبلي افت داشته

ببینم HEROIC بازی ان قدر سخته؟من که فکر نمیکنمولی اصل حال LEGENDARY رفتن به 1 نفرشه.CO-UP که کاری نداره میشه عین اب خوردن تو فرض کن جای Arbiter کسی بازی کنه که هوشش اندازه هویج نیست!(ولی شوخی کردم بعضی جا ها ARBITER واقعا به درد میخوره و هوش مصنوعیش پایین نیست)
پس معلومه شما اصلا رو LEGENDARY بازي نكردي!!!
پسر ميدوني چقدر سخته؟ من رو co-op تو heroic گير كردم واي به حاله اون ديگه:laughing:

پس معلومه شما اصلا رو LEGENDARY بازي نكردي!!!
پسر ميدوني چقدر سخته؟ من رو co-op تو heroic گير كردم واي به حاله اون ديگه:laughing:
من خودم دارم تنهایی رو HEROIC میرم.;)
LEGENDARY سخته قبول دارم ولی سیستم بازی که CHECKPOINTهای زیادی داره رفتن رو LEGENDARY رو غیر ممکن نکرده

پسر ميدوني چقدر سخته؟ من رو co-op تو heroic گير كردم واي به حاله اون ديگه
ممد جون چندتا مرحله ترکوندی روی Heroic ؟
بنده فعلا مرحله 4 هستم ولی نمیدونم چرا دست مزدمون رو نمیده ( اچیومنت ) :biggrin1:.

کاری نداره از روی اچیومنت میتونی بفهمی
برای رد کردن هر مرحله اچیومنت گذاشته ببین چند تا از این اچیومنتارو باز کردی

پس 2 مرحله رد کردم!
اقا اگه این بازی 9 مرحله داره خیلی بازی کوتاهه پس;) من 1/5 حدودا بازی کردم!

سلام

ببخشید دارم در حضور اساتید Halo اینجا حرف میزنم. نخواستم برای چند تا شات یه تاپیک باز کنم. فکرم کنم اصلا ربطی به PC نداشته باشه. فقط سایت GameTrailers یک ویدئو ارائه داده که توش پیشرفت بازی از نظر گرافیکی را نشون داده. به نظر من اگه این پیشرفت از شماره 2 بازی به 3 دیده شده باید قابل قبوبل باشه. این چند تا شات رو بزارین گوشه این تاپیک بدک نیست. برای کسانیکه دارن راجع به گرافیک بازی بحث می کنن مثل حسام و .... دیدنش ضرر نداره.

خداحافظ

اوه اوه همه قاتی کردن فکرشو میکردم .... الان رفتم توی تاپیک 360 ps3 vs متاسفانه اونجا هم گفتن بحث نکنید
ممنون میشم یکی از مدیران بگه کجا باید بحثو ادامه بدیم؟؟ اگر هم که میگن بحثو ادامه ندین که اصن باید بیخیال شد
فقط اینو با اجازه اقا اشکان به همه دوستانی که اطلاعی درباره قدرت گرافیکی دو کنسول ندارن بگم که شماره 13 و 14 مجله بازیرایانه (sony vs microsoft ) رو بهتون توصیه میکنم که حتما مطالعه کنید

آخرین ویرایش:
دوستان نمیدونم چرا با این بازی اصلاحال نمیکنم مرحله دومم ولی انقدر از بازی بدم اومده که دیگه تموم بازیهای کامپیوتری تو ذوقم خورده :(. نمیدونم منی که halo 1 از بهترین بازیهای عمرم بوده چرا با این بازی اینطوری شدم :(
یکی بیاد مشاوره بده:confused:

دوستان نمیدونم چرا با این بازی اصلاحال نمیکنم مرحله دومم ولی انقدر از بازی بدم اومده که دیگه تموم بازیهای کامپیوتری تو ذوقم خورده :(. نمیدونم منی که halo 1 از بهترین بازیهای عمرم بوده چرا با این بازی اینطوری شدم :(
یکی بیاد مشاوره بده:confused:
بازي رو تا آخرش برو نظرت عوض ميشه ! مطمئن باش ! من از تو بد تر اول كه بازي رو ديدم ميخواستم كنسول خرد كنم تو سر Bungie ! :laughing: اما آرامش خودمو حفظ كردم ! مراحل بالاتر كه رفتم نظرم عوض شد !

نمیدونم قبلا صحبتی در این مورد شده یا نه ! اما به هر حال براتون میزارم !

کلیپ جدید از فیلم بسیار زیبای Halo که در لینک زیر مشاهده میکنید :
البته خبرایی از این فیلم شده که همشون شایعه هستن !

http://dsc.discovery.com/tv/last-one-standing/halo-sweeps/halo-sweeps.html

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or