Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
بابا جان من نميدنم اين تاپيك كه اينجاست براي چي هست . اخه چرا خبر هاي اين بازي را تو اين تاپيك قرار نميديد ؟ همينطوري بايد خاك بخوره ؟

حالا بگذريم اين بسته بندي كامل بازي halo3 هست كه اين بازي به نابه خبرهايي كه شده به خاطر وسعت فضا در بازي در دو ديسك جاسازي شده كساني كه زياد به حجم بازي ها در يك dvd گير ميدادن حالا بيان ببينن به همين راحتي ميشه يك بازي را در دو dvd عرضه كرد .

535902147_9c1565c3f7_m.jpg

535902137_e5d43ac3fd_m.jpg

535902133_1b8283376a_m.jpg
ميگم اين عكسات لود نميشه !!!!

اين بازي تا اونجايي كه من از عكسها پي بردم شبيه Unrealبود چون اين بازي كاملاً مثل Unreal هست. بعد تازه اين بازي قراره با kill zone 2 رقابت كنه و من فكر مي كنم از رقابت Resistance با GOW هم نفس گير تر باشه چون هر دو بازي هاي عالي هستند.:cheesygri

بچه ها پس اون تریلری که تو E3 پارسال اگه اشتباه نکنم پخش شد همون که مسترچیف بالای یه پرتگاه ایستاده بود بعد زمین دهن باز میکنه....مثل Killzone سره کاری بود گرافیک اون تریلر کجا این عکسا که حالا اومده کجا مگه نگفته بودن Realtime پس چی شد،ملت و مسخره کردن:mad:

بچه ها پس اون تریلری که تو E3 پارسال اگه اشتباه نکنم پخش شد همون که مسترچیف بالای یه پرتگاه ایستاده بود بعد زمین دهن باز میکنه....مثل Killzone سره کاری بود گرافیک اون تریلر کجا این عکسا که حالا اومده کجا مگه نگفته بودن Realtime پس چی شد،ملت و مسخره کردن:mad:

سازنده ی بازی گفتی گرافیک بازی با اون چیزی که تو halo 3 beta دیدین کلی توفیق داره فکر کنم منظور شما همین تریلرها و عکسهای halo 3 beta هست

فرض رو بر اين مسئله بگيريم که حرف شما درست و گرافيک نداره!
مگه شما به خاطر گرافيک چيزی رو بازی ميکنی ؟!
به من الان sonic سگا رو بدن با دل و جون ميشينم بازی ميکنم
اگه همه مثل شما فکر ميکردن wii انقدر نميفروخت

به نظر من اونقدر که روی هالو مانور دادن گرافیک چندانی نداره نظر شما چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or