Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی به هیچ وجه سخت نیست. فقط به دو بخش کاملا جدا تقسیم شده. بخشهایی که با Rookie تو شهر New Mombasa میرید و بخشهایی که با کسای دیگه میرید!
وقتی با Rookie میرید بازی میشه گفت مخفیکاری حساب میشه. بهتره کلا زیاد درگیر نشید! (مخصوصا رو درجه های سختی بالاتر). حتی فکر کنم رد کردن یه مرحله بدونه درگیری یه اچیومنت هم داره.:biggrin1:
ولی تو قسمت هایی که در نقش کسای دیگه بازی میکنید بازی کاملا اکشنه و سختی بازی هم در حد همون Halo 3 است. درسته که زره مسترچیف رو ندارید ولی خوب بعضی جاها هم تیمیها باهاتون هستن و مثل Halo 3 تا 20 دشمن همزمان دیگه نمیاد سراغتون!

ولی کلا بازی شاهکاره من عاشقه مراحلی هستم که با روکی میریم مخصوصا وقتی از فلش بک بر میگرده و یه اهنگ غم انگیز میزنه واقعا لذت بخشه.

بازی به هیچ وجه سخت نیست. فقط به دو بخش کاملا جدا تقسیم شده. بخشهایی که با Rookie تو شهر New Mombasa میرید و بخشهایی که با کسای دیگه میرید!
وقتی با Rookie میرید بازی میشه گفت مخفیکاری حساب میشه. بهتره کلا زیاد درگیر نشید! (مخصوصا رو درجه های سختی بالاتر). حتی فکر کنم رد کردن یه مرحله بدونه درگیری یه اچیومنت هم داره.:biggrin1:
ولی تو قسمت هایی که در نقش کسای دیگه بازی میکنید بازی کاملا اکشنه و سختی بازی هم در حد همون Halo 3 است. درسته که زره مسترچیف رو ندارید ولی خوب بعضی جاها هم تیمیها باهاتون هستن و مثل Halo 3 تا 20 دشمن همزمان دیگه نمیاد سراغتون!
موافقم. بازی فوق العاده Balance ـه. نمیدونم این گیر دادن های بیخودی برای چیه؟ ضعیف بودن خودشون رو میندازن گردن بازی :دی.

الان اين چه ربطي داشت شما بي خودي بحث kz2 رو كشيدي وسط؟!!

دوست عزیز اول اینکه بی ربط از پسته من همین حرف شماست،
من چیزی رو نکشیدم وسط
چون تقریبا هم سبک هستن و یه شباهتهایی هم دارن اون به ذهنم اومد
شما که فک کنم 360 هم نداری فقط اومدی تو تاپیکه HALO نکته جمع کنی؟
البته این رو از پلتفرمهایی که خودت گذاشتی گفتم شایدم داشته باشی
در کل چون بحثه سختی و ... بود KZ2 به ذهنم اومد

ربطي به داشتن پلتفرم خاص نداره....
من يكي از طرفدارهاي پروپاقرص halo هستم و فقط به خاطر مولتي پلير فوق العاده لذت بخشش كه تو گيم نت بازي مي كنيم...
و دائم خبرهاش رو براي نسخه هاي جديد دنبال مي كنم...
ولي اين جور مقايسه ها فقط باعث بحثهاي بيخود تو تاپيك مي شه كه نهايتش هم به گرفتن اخطار و منحرف شدن تاپيك كشيده مي شه...
به هر حال قصد توهين نداشتم
موفق باشيد ;)

فری کچلمون کردی !:biggrin1:
خب بازی M ــه ! منم M هستم دیگه !:biggrin1:
من میگم بازی سختیش خیلی بیخوده ! وگرنه ما که در دوران کودکی IGI 2 رو زدیم زمین !:biggrin1:

بازی سخت نیست
البته تا جایی که من تجربه کردم بعضی جاها باید با سنگر گرفتن ، از دور مبارزه کنی ، بعضی جاها هم باید حمله ور بشی
بعضی جاها هم که بی سر و صدا باید جیم بشی
در کل خیلی باحاله

رو نرمال تموم کردن بازی خیلی خیلی راحته...به دوستانی که هیلو باز نیستن حتما پیشنهاد میکنم رو نرمال تموم کنن...!ولی رو هارد بعضی جاها به مشکل میخورن که البته با یه ذره تکرار حل میشه...
راستی کسی رو لجندری تموم کرده...؟:d :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or