Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Code:
                              راستی کسی رو لجندری تموم کرده...؟:biggrin1: :eek:
آره با اجازت

بله !:دی فری !:دی
به به :biggrin1:
ولی واقعا تموم کردن رو لجندری عذاب آوره...!من که 2 تا مرحله رفتم دیدم عمرا بتونم تموم کنم...:biggrin1:هر قدمی که میری جلو باید 10 ثانیه مکس کنی تا جونت پر بشه...!فک کنم هر مرحله یه 60-70 دقیقه ای طول بکشه...!البته گویا یه اچیومنت 200 تایی هم واسش گذاشتن تا خستگی اونایی که تموم میکنن در بره...:biggrin1:

البته گویا یه اچیومنت 200 تایی هم واسش گذاشتن تا خستگی اونایی که تموم میکنن در بره...:biggrin1:
روی هر درجه سختی که بازی رو تموم کنید یک اچیو 100 تایی باز میشه که خیلی وسوسه انگیزه :biggrin1:
حالا که بحث سختی شد بگم من Halo 3 رو روی درجه Heroic تموم کردم خیلی هم خوب :biggrin1: ولی این رو Normal ش هم یکم عذاب میده !

آخرین ویرایش:
ولی به نظر من این از Halo3 سختره :biggrin1:
با اینکه دارم روی نرمال بازی میکنم ولی باز هم نسبت به HAlo3 سختیش بیشتره خداییش مستر چیف یه چیز دیگه بود :love:
من نمیدونم چرا به محض اینکه 2 تا تیر خوردی صفحه قرمز میشه ؟:-"
یه کم رو اعصابه :biggrin1:

هیلو کلن 2 استارتژی داره:
اول اینکه ریق رحمت رو سر بکشی و احساس ضد گلوله بودن بکنی و بزنی به دل دشمن که در بیشتر مواقع برای بار اول جواب میده.
دوم اینکه یکمی صبر پیشه کنید و بیخود راش نکید.
اما از اونجا که خود شخص من یک (ببخشید میگم) کرم خاصی در این مورد دارم که هیچ دشمنی نباید زنده بمونه باعث میشه بازی هام یه مقدار بیشتر از اساتید طول بکشه. به نظر من بازی این نیست که فقط به مرحله بعد برسیم. باید همه چیز رو درو کرد.
شما هیلو 3 رو جوری برید که هیچ یک از دشمن ها رو واگذار همرزاتون نکنید یا اونا رو نپیچونید تا ببینید روی درجه افسانه ای این سختره یا ODST
در کل شروع هر بازی ای به جز شروع با سخت ترین درجه سختی شرافت یک انسان رو نابود میکنه.
آقا من سادیسم دارم که سخت بازی کنم.

آخرین ویرایش:
دوستان من از سری هالو فقط شماره 3 را بازی کردم . می خواستم ببینم اون جونورهایی که توی شماره 3 بودن و شبیه غورباقه یا وزغ بودن تو این شماره هم هستند . ؟
چون به نظر من بازی بدون اونا خیلی قشنگ تر میشه .

دوستان من از سری هالو فقط شماره 3 را بازی کردم . می خواستم ببینم اون جونورهایی که توی شماره 3 بودن و شبیه غورباقه یا وزغ بودن تو این شماره هم هستند . ؟
چون به نظر من بازی بدون اونا خیلی قشنگ تر میشه .

بله! ولی خیلی باهوش تر شدن و حرکت ها و عکس العمل شون خیلی طبیعی شدن که واقعا جذاب شده!

دوستان من خواستم ODST رو بگیرم بعد از سال ها ، فروشنده گفت دو نسخه داریم : فرانسویش یه DVDیه و انگلیسیش 2 DVD! چه فرقی دارن این دوتا باهم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or