† Salvatore †
کاربر سایت
pinata :biggrin1:
دوستان اين بازي زيادي سخته يا من خنگ شدم يا جفتش ؟! :biggrin1: با Heroic هم بازي رو شروع كردم احساس ميكنم يكم زيادي سخته ! Legendry رو كه اصلا نميتونم تصور كنم ! واقعا همه چيز عاليه به غير از گرافيك كه اونم اصلا مهم نيست ! :biggrin1: Gameplay عالي ! همون اسلحه هاي باحال و دوست داشتني كه شديدا باهاشون حال ميكنم ! اين فضاي تاريكش دلهره آوره :biggrin1:
pinata :biggrin1:
دوستان اين بازي زيادي سخته يا من خنگ شدم يا جفتش ؟! :biggrin1: با Heroic هم بازي رو شروع كردم احساس ميكنم يكم زيادي سخته ! Legendry رو كه اصلا نميتونم تصور كنم ! واقعا همه چيز عاليه به غير از گرافيك كه اونم اصلا مهم نيست ! :biggrin1: Gameplay عالي ! همون اسلحه هاي باحال و دوست داشتني كه شديدا باهاشون حال ميكنم ! اين فضاي تاريكش دلهره آوره :biggrin1:
یکی نبود جواب مارو بده ؟!مثل halo3 نيس كه ميگفتن بن ميكنه ؟

اگر منظورت اسپلیت اسکرین هست که بله، دیسک اول میشه تا دو نفر و بصورت سیستم لینک تا 4 نفر و لایو نیز همچنین.سلام دوستان توی دی وی دی دوم این بازی که مولتیا پلیر هستش فقط مال لیو هستش
یا میشه با دو تا دسته روی یک کنسول و مانیتور بازی کرد ؟ یعنی منظورم اینه که صفحه نصف بشه از وسط ؟؟؟؟؟ آیا این قابلیت رو داره
اگر منظورت اسپلیت اسکرین هست که بله، دیسک اول میشه تا دو نفر و بصورت سیستم لینک تا 4 نفر و لایو نیز همچنین.

ممد خدائی خُف بوده هایخوب همین الان با فری از میادین جنگ برگشتیم:biggrin1:
جاتون خالی رو لجندری بازی خیلی قشنگه فقط بدختیه ما اینه همه خوف کردن از ترس بن شدن و هیلو بازی نمیکنن! اگه 4 نفر بودیم خیلی راحتتر بود بازی!
در هر صورت هرکی خواست ترسشو کنار بزاره و برای یک بار شدن بخواد از بازی لذت ببره منو اد کنه و بسم...
)
آقا بعید میدونم بن کنه. تو نت هم سرچ کردم چیز قطعی پیدا نکردم در این مورد. (حدس بود، من هیچ مسولیتی رو قبول نمیکنم
)اگر منظورت اسپلیت اسکرین هست که بله، دیسک اول میشه تا دو نفر و بصورت سیستم لینک تا 4 نفر و لایو نیز همچنین.