Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
pinata :biggrin1:

دوستان اين بازي زيادي سخته يا من خنگ شدم يا جفتش ؟! :biggrin1: با Heroic هم بازي رو شروع كردم احساس ميكنم يكم زيادي سخته ! Legendry رو كه اصلا نميتونم تصور كنم ! واقعا همه چيز عاليه به غير از گرافيك كه اونم اصلا مهم نيست ! :biggrin1: Gameplay عالي ! همون اسلحه هاي باحال و دوست داشتني كه شديدا باهاشون حال ميكنم ! اين فضاي تاريكش دلهره آوره :biggrin1:

گرافیکش هم بد نبود.

pinata :biggrin1:

دوستان اين بازي زيادي سخته يا من خنگ شدم يا جفتش ؟! :biggrin1: با Heroic هم بازي رو شروع كردم احساس ميكنم يكم زيادي سخته ! Legendry رو كه اصلا نميتونم تصور كنم ! واقعا همه چيز عاليه به غير از گرافيك كه اونم اصلا مهم نيست ! :biggrin1: Gameplay عالي ! همون اسلحه هاي باحال و دوست داشتني كه شديدا باهاشون حال ميكنم ! اين فضاي تاريكش دلهره آوره :biggrin1:

برادر اتفاقا من دیشب بازیرو روی legendary تموم کردم واقعا ارزش بازی به همین سخت بودنشه مراحل آخر اینقدر قشنگ شده بود که وقتی تموم شد بد جوری ناراحت شدم تازی حتما سعی کنید legendary بازیرو تموم کنید چون یه اچیومنت 350 تایی میده.

من فکر میکنم اینارو مایکرو درست میکنه تا ملت بترسن!
من احساس نمیکنم بازی های halo فرقه خاصی بکنه با بقیه بازیها(از لحاظ بن کنندگی:))

سلام دوستان توی دی وی دی دوم این بازی که مولتیا پلیر هستش فقط مال لیو هستش

یا میشه با دو تا دسته روی یک کنسول و مانیتور بازی کرد ؟ یعنی منظورم اینه که صفحه نصف بشه از وسط ؟؟؟؟؟ آیا این قابلیت رو داره

سلام دوستان توی دی وی دی دوم این بازی که مولتیا پلیر هستش فقط مال لیو هستش

یا میشه با دو تا دسته روی یک کنسول و مانیتور بازی کرد ؟ یعنی منظورم اینه که صفحه نصف بشه از وسط ؟؟؟؟؟ آیا این قابلیت رو داره
اگر منظورت اسپلیت اسکرین هست که بله، دیسک اول میشه تا دو نفر و بصورت سیستم لینک تا 4 نفر و لایو نیز همچنین.

خوب همین الان با فری از میادین جنگ برگشتیم:biggrin1:
جاتون خالی رو لجندری بازی خیلی قشنگه فقط بدختیه ما اینه همه خوف کردن از ترس بن شدن و هیلو بازی نمیکنن! اگه 4 نفر بودیم خیلی راحتتر بود بازی!
در هر صورت هرکی خواست ترسشو کنار بزاره و برای یک بار شدن بخواد از بازی لذت ببره منو اد کنه و بسم...

خوب همین الان با فری از میادین جنگ برگشتیم:biggrin1:
جاتون خالی رو لجندری بازی خیلی قشنگه فقط بدختیه ما اینه همه خوف کردن از ترس بن شدن و هیلو بازی نمیکنن! اگه 4 نفر بودیم خیلی راحتتر بود بازی!
در هر صورت هرکی خواست ترسشو کنار بزاره و برای یک بار شدن بخواد از بازی لذت ببره منو اد کنه و بسم...
ممد خدائی خُف بوده های :دی. لگ هم اصلا نداشتیم فقط دوجا لذت کرد... یعنی توی اون یک ساعت فقط دوبار که میشه گفت عالیه واسه اینترنت های اشغال ما.
خلاصه ما که زدیم سیم اخر... شوما هم یه یا کریتوس مدد (:دی) بگید و بیاد لایو.

من که پایه ام. فقط الان یه مشکل بزرگ برام به وجود اومده در پی حل کردنشم. (اکانتم Suspend شده:( )

آقا رو Heroic دارم میرم. داستان بازی خیلی قشنگه. مهمتر از اون نوع روایتش.
موزیک هم تو مرحله هایی که با Rookie میریم (کلا تو New Mombasa) فوق العادست. قابل وصف نیست!
فقط من الان مشکلم با گرافیکه! از نظر فنی که هیچ پیشرفتی نکرده. خوب ما هم انتظار نداشتیم. ولی از لحاظ رنگ بندی و کلا سبک هنری کاملا Halo 3 رو ترجیح میدم. اصلا به دلم نشست.
ولی مهمترین چیزی که باعث شده Halo همچین فروشی کنه بخش آنلاین بی رقیبشه که فعلا من محرومم.:(( آقا بعید میدونم بن کنه. تو نت هم سرچ کردم چیز قطعی پیدا نکردم در این مورد. (حدس بود، من هیچ مسولیتی رو قبول نمیکنم:-")

پ.ن : فری برو تو کار Firefight. همه سایتا گفتن ترکونده! بعد بیا تعریف کن چجوری بود.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
پ.ن : فری برو تو کار Firefight. همه سایتا گفتن ترکونده! بعد بیا تعریف کن چجوری بود.:biggrin1:
من و ممد داشتیم بازی میکردیم اتفاقا. حالی داره بس عجیب و غریب :دی. فقط لجندری بود تونستیم 10 دقیقه دوام بیاریم.

اگر منظورت اسپلیت اسکرین هست که بله، دیسک اول میشه تا دو نفر و بصورت سیستم لینک تا 4 نفر و لایو نیز همچنین.

سلام اینای که گفتی منظورم دو نفره با یک دستگاه توی دیسک اول هستش یا دوم

آخه شنیدم دیسک دوم برای مولتی هستش ؟؟؟ شک افتادم

اصلا دیسک دوم من لیو بازی نمیخواهم بکنم ارزش داره بخرم ؟؟؟

بخواهم بازی رو تموم کنم فقط روی دیسک اول هستش درسته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or