Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعضی ها لطف کنن یه بار دیگه halo3 را بازی کنند بعد.
چون ما این همه تریلر از odst دیدیم کاملا پیشرفت گرافیکی مشهوده .

من همین چند هفته پیش Halo 3 رو تموم کردم ! پیشرفت گرافیکی داره 100% ولی احتمالاً دوستان دارن بازی رو با بازیهای حال حاظر مقایسه میکنن که خب میشه گفت متوسط رو به خوب هستش ! البته مطمعن نیستم ! باید بیاد تا بهتر بررسی کنم ! ولی در کل چیز عالیی باید از کار در بیاد !

صدا گذاری ، داستان ، گیم پلی و موسیقی عالی به همراه گرافیک معمولی رو به خوب ! و جذابیت مخصوص سری هیلو ! امیدوارم امتیازات قابل توجهی هم بگیره ! تا همه چیش تکمیل شه !:biggrin1:

بچه ها من شنیده بودم که با HALO 3 : ODST میخان نسخه ی آزمایشی REACH رو هم
بدن ... کسی خبر دقیق تری داره ؟

والا خود Joe Staten بعد از رونمایی HALO REACH گفت برای کسایی که نمیتونند تا FALL2010 صبر کنند. وقتی که HALO3 ODST رو میخرند . از LIVE براشون یک دعوت نامه ای میاد که میتونند REACH را در LIVE بصورت ملتی بازی کنند. حالا نمیدونم منظورش از این حرف چی بود. فکر کنم یک سری MAP های REACH منظورش بود که به LIVE اضافه میشه :confused:...

من همین چند هفته پیش Halo 3 رو تموم کردم ! پیشرفت گرافیکی داره 100% ولی احتمالاً دوستان دارن بازی رو با بازیهای حال حاظر مقایسه میکنن که خب میشه گفت متوسط رو به خوب هستش ! البته مطمعن نیستم ! باید بیاد تا بهتر بررسی کنم ! ولی در کل چیز عالیی باید از کار در بیاد !
اگر اجازه بدید میخوام مخالفت کنم. این بازی حتی کوچکترین پیشرفت گرافیکی نداشته باشه هیچ کس نمیتونه ایرادی بهش بگیره چون Episode و یا کامل کننده Halo 3 هستش. برای نمونه DLC های GTA یا بهتر بگم Episode هاش. حالا جالب بنظر میرسه که بگیم" چرا گرافیک اینها بهتر از GTA IV نیست؟".
این هم دقیقا حکم اون رو داره.

اگر اجازه بدید میخوام مخالفت کنم. این بازی حتی کوچکترین پیشرفت گرافیکی نداشته باشه هیچ کس نمیتونه ایرادی بهش بگیره چون Episode و یا کامل کننده Halo 3 هستش. برای نمونه DLC های GTA یا بهتر بگم Episode هاش. حالا جالب بنظر میرسه که بگیم" چرا گرافیک اینها بهتر از GTA IV نیست؟".
این هم دقیقا حکم اون رو داره.

اگر اجازه بدید منم میخام با شما مخالفت کنم :-"
بحث halo با gta فرق میکنه gta تا اونجایی که من میدونم تو نسخه های تکمیلیش
شهر بزرگ جدیدی اضافه نمیشه و تو همون liberty city هستیم (البته من این اپیزود ها
رو بازی نکردم)
اما halo 3 : ODST فرق میکنه ... کلا شخصیتا و مپ ها و مراحل جدیدی واسش ساختن
شاید فرق فاحشی نکنه اما به نظر من پیشرفت خواهد داشت ...
از نظر فنی شاید یه بازی کاملا جدا نباشه اما کاملا dlc هم نیست
بیشتر شبیه به crysis : origenal و crysis : warhead است نه یک بازی جدید نه یک
DLC

آخرین ویرایش:
ببخشید کسی میدونه قضیه این نسخه زود منتشر شده هیلو تو ایران چیه من به سایتهای فروشنده بازی سرزدم ازشون سوال کردم فقط گفت این بازی تو چند کشور بی قاعده قانون مثل ایران کپی رایت شدهاش منتشر شده و ودی وی دی*بازی هیچ مشکلی نداره و زبان بازی هم انگلیسی هست ریجنش هم فرییه:confused:

اگر اجازه بدید منم میخام با شما مخالفت کنم :-"
بحث halo با gta فرق میکنه gta تا اونجایی که من میدونم تو نسخه های تکمیلیش
شهر بزرگ جدیدی اضافه نمیشه و تو همون liberty city هستیم (البته من این اپیزود ها
رو بازی نکردم)
اما halo 3 : ODST فرق میکنه ... کلا شخصیتا و مپ ها و مراحل جدیدی واسش ساختن
شاید فرق فاحشی نکنه اما به نظر من پیشرفت خواهد داشت ...
از نظر فنی شاید یه بازی کاملا جدا نباشه اما کاملا dlc هم نیست
بیشتر شبیه به crysis : origenal و crysis : warhead است نه یک بازی جدید نه یک
DLC

منو ببخشید . اما من با هر دو ی شما مخالفم به نظر من اصلا گرافیک توی بازی هیلو جایگاه خاصی نداره . زمانی که هیلو 3 اومد مگه گرافیکش چی بود . خیلی بازیا بودن که به لطف UNREAL 3 گرافیکشون بسیار بهتر از هیلو بود. (البته به خاطره همینه که تو ایران زیاد طرف دار نداره) . به نظر من هیلو توی 3 فاکتور داستان.گیم پلی و صداگزاری خلاصه میشه پس خواهشن زیاد به گرافیک بازی گیر ندید. ;)

ببخشید کسی میدونه قضیه این نسخه زود منتشر شده هیلو تو ایران چیه من به سایتهای فروشنده بازی سرزدم ازشون سوال کردم فقط گفت این بازی تو چند کشور بی قاعده قانون مثل ایران کپی رایت شدهاش منتشر شده و ودی وی دی*بازی هیچ مشکلی نداره و زبان بازی هم انگلیسی هست ریجنش هم فرییه:confused:
بابا 11 روز دیگه صبر کنید اصلیش میاد. 22 september

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or