خدمت عزیز دل:فریدو جان میشه لطف کنی یه لینک دانلود از این فیلم فکر میکنم کوتاه Halo که عکساش رو گذاشتی بهم بدی ممنونت میشم
Download
- Codec:XVID
- Length:2 minutes 31 seconds
- Format:640 x 360
- FPS: 23.976 fps
- Size: 20.02 MB
بعضی ها لطف کنن یه بار دیگه halo3 را بازی کنند بعد.
چون ما این همه تریلر از odst دیدیم کاملا پیشرفت گرافیکی مشهوده .
اقا پس اين فيلم نيم ساعته اي كه من دارم چيه؟
بچه ها من شنیده بودم که با HALO 3 : ODST میخان نسخه ی آزمایشی REACH رو هم
بدن ... کسی خبر دقیق تری داره ؟
اگر اجازه بدید میخوام مخالفت کنم. این بازی حتی کوچکترین پیشرفت گرافیکی نداشته باشه هیچ کس نمیتونه ایرادی بهش بگیره چون Episode و یا کامل کننده Halo 3 هستش. برای نمونه DLC های GTA یا بهتر بگم Episode هاش. حالا جالب بنظر میرسه که بگیم" چرا گرافیک اینها بهتر از GTA IV نیست؟".من همین چند هفته پیش Halo 3 رو تموم کردم ! پیشرفت گرافیکی داره 100% ولی احتمالاً دوستان دارن بازی رو با بازیهای حال حاظر مقایسه میکنن که خب میشه گفت متوسط رو به خوب هستش ! البته مطمعن نیستم ! باید بیاد تا بهتر بررسی کنم ! ولی در کل چیز عالیی باید از کار در بیاد !
اگر اجازه بدید میخوام مخالفت کنم. این بازی حتی کوچکترین پیشرفت گرافیکی نداشته باشه هیچ کس نمیتونه ایرادی بهش بگیره چون Episode و یا کامل کننده Halo 3 هستش. برای نمونه DLC های GTA یا بهتر بگم Episode هاش. حالا جالب بنظر میرسه که بگیم" چرا گرافیک اینها بهتر از GTA IV نیست؟".
این هم دقیقا حکم اون رو داره.

اگر اجازه بدید منم میخام با شما مخالفت کنم
بحث halo با gta فرق میکنه gta تا اونجایی که من میدونم تو نسخه های تکمیلیش
شهر بزرگ جدیدی اضافه نمیشه و تو همون liberty city هستیم (البته من این اپیزود ها
رو بازی نکردم)
اما halo 3 : ODST فرق میکنه ... کلا شخصیتا و مپ ها و مراحل جدیدی واسش ساختن
شاید فرق فاحشی نکنه اما به نظر من پیشرفت خواهد داشت ...
از نظر فنی شاید یه بازی کاملا جدا نباشه اما کاملا dlc هم نیست
بیشتر شبیه به crysis : origenal و crysis : warhead است نه یک بازی جدید نه یک
DLC

بابا 11 روز دیگه صبر کنید اصلیش میاد. 22 septemberببخشید کسی میدونه قضیه این نسخه زود منتشر شده هیلو تو ایران چیه من به سایتهای فروشنده بازی سرزدم ازشون سوال کردم فقط گفت این بازی تو چند کشور بی قاعده قانون مثل ایران کپی رایت شدهاش منتشر شده و ودی وی دی*بازی هیچ مشکلی نداره و زبان بازی هم انگلیسی هست ریجنش هم فرییه:confused: